Hjem Nyheter Norge Resett begår selvmord

Resett begår selvmord

37

KONTROLLERT OPPOSISJON I dag meldte den «alternative» nyhetssiden Resett at de kaster inn håndkledet.

Skjermbilde: Resett.no.

Det Frihetskamps skribent russleman spådde i juni har skjedd: Den «alternative» nettavisen Resett har annonsert at de legger ned.

I juni ble nettavisens opprinnelige redaktør Helge Lurås erstattet med FrP-transvestitten Maria Zähler som midlertidig redaktør. I dag skriver Resett at en «ny ansvarlig redaktør med pressefaglig bakgrunn» ikke har vært mulig å rekruttere, og at selskapet derfor melder oppbud.

Allerede for et år siden skrev russleman at «Rottene flykter fra det synkende skipet Resett» og mente at avisens undergang var nær. På det tidspunktet hadde redaksjonssjef Lars Akerhaug hoppet av, og ikke lenge etter kom det frem i media at det var konflikter mellom Lurås og bedriftens styre, hvilket endte med førstnevntes sykemelding og avgang.

Russleman hadde følgende kommentar om Resetts oppbud:

– Vi ser en meget positivt utvikling i at terrenget for medier som representerer kontrollert opposisjon blir stadig vanskeligere. Den nåværende destabiliseringen av vestlige liberale «demokratier» som et resultat av de katastrofale konsekvensene av globaliseringen, samt rekordhøy bevissthet blant massene vedrørende jødespørsmålet vil fortsette denne utviklingen og kreve en stadig mer radikal signalering i retning implisitt hvit populisme fra kosher-konservativt hold. Når det kommer til Resett virker det imidlertid som om de involverte, inkludert Lurås, aldri forstod at dette er den skjulte formelen bak å holde falsk opposisjon fra høyresiden gående. Mer lumske aktører som Document forstår dette, men også de vil møte stadig større problemer med opprør fra en leserbase som er langt mer radikale enn dem selv. Jeg ville nødig vært i deres sko i dette øyeblikket.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
37 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Stortingspolitiker
Stortingspolitiker
1 måned siden

Akkurat som på Frihetskamp.net. Leserne er mer radikale enn Skribentene, til den grad at Skribentene/ Redaksjonen finner det ubehagelig da det blir for politisk ukorrekt og radikalt i kommentarfeltet, ikkesant ?

Dere skriver selv at artiklene og temaene ikke nødvendigvis samsvarer med Redaksjonens synspunkter. Med andre ord: Lukter litt Resett her hos Frihetskamp også.

Det er dog først og fremst leserne og dem som kommenterer som kan gjøre noe med dette problemet. Akkurat som i Resett .

Nordboer
Nordboer
Svar til  Stortingspolitiker
1 måned siden

Hva rabler du om?

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
Svar til  Stortingspolitiker
1 måned siden

Hva er det som redaksjonen har funnet for politisk ukorrekt og radikalt i kommentarfeltet? Fint å komme med eksempel og ikke bare hevde. Om det er oppmuntring til å begå terrorisme så forstår jeg det jævlig godt at man modererer slik med tanke på straff. Og at man publiserer ting som ikke nødvendigvis samsvarer med Redaksjonens synspunkter, hvordan fant du det negativt?

Nei, du får krype tilbake til det synkende skipet Resett  😂 

gatelykter1488
gatelykter1488
Svar til  Nasjonalsosialist
1 måned siden

Oi, der ble det plutselig liv i kommentarfeltet gitt….. Jeg traff tydeligvis blink. Ingen som har oppmuntret til terrorisme i kommentarfeltet så vidt jeg har fått med meg. Til informasjon: Radikal og Terrorist betyr ikke det samme, eller er det for Radikalt å skrive ordet: Radikal? Er man terrorist fordi man er radikal? Hvordan går det an å være en ekte Motstandsbevegelse om den ikke er Radikal? Spør den feige klistremerke-klubben, som snur seg med vinden hver gang noen faktisk velger å yte motstand i praksis. Vekk med de falske nasjonale, helt enig. Fienden vil alltid definere enhver motstand mot… Les mer »

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
Svar til  gatelykter1488
1 måned siden

Ja, huff. Der traff du virkelig blink. *sarkasme*
Men igjen, hva har vært for radikalt for redaksjonen, om ikke det har vært oppmuntring til å begå ulovlige handlinger, noe PST-troll gjerne gjør? Du er diffus, antagelig fordi du ikke har noe konkret å komme med.

Du kaller deg gatelykter1488 og slår deg litt på brystet. Oi, så radikalt. Nok en Atomwaffen-tulling?

Nei, man er ikke nødvendigvis terrorist fordi man er radikal.
Motstandsbevegelsen er radikal og snur seg nok ikke med vinden, du derimot antar jeg kun har det i kjeften.

gatelykter
gatelykter
Svar til  Nasjonalsosialist
1 måned siden

Greit, Kanskje ingen har skrevet noe som er for radikalt for redaksjonen, aner ikke, sitter jo ikke her 24/7 og leser alle kommentarene, men det er helt åpenbart at det hviler en slags sensur over hele nettsiden med så lite liv i kommentarfeltene og så aggressivt dere reagerer på den minste kritikk i fra enhver selv-tenkende nasjonalist. Er dere egentlig så annerledes enn PST ? Eller lar dere PST bestemme hva som skal sies og ikke ? Så lenge dere gjør det er det PST som har makten på Frihetskamp, ikke dere. Men, om dere derimot kan begynne å heve… Les mer »

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
Svar til  gatelykter
1 måned siden

Som jeg ante. Du kommer altså her med en påstand, pisser litt på redaksjonen, og nå faktisk innrømmer at du ikke vet om det modereres mer enn hva som er oppmuntring til ulovlige handlinger. Jøsses. At det er blitt mindre liv i kommentarfeltene her kontra slik det var for en tid tilbake skyldes nok at mye av debatten er flyttet over til andre kanaler. At det blir mer liv her når meningsmotstandere eller tomsinger kommer med idiotisk kritikk skyldes nok at det er en interesse av å gå til mothugg? Selvtenkende? Jeg tror faktisk det mangler litt i toppen til… Les mer »

gatelykter
gatelykter
Svar til  Nasjonalsosialist
1 måned siden

Siden du allerede har påtatt deg rollen som politi-etterforsker for PST og vil ha svar, så foreslår jeg at du heller kontakter dine potensielle kolleger der, slik at du kan angi enhver som kun ønsker å støtte/ evt forbedre den nasjonale Motstanden i Norge. Ingen har nevnt noe av det du nevner, men kanskje folk har skrevet ting dere ikke liker, eller ting dere har mistolket slik at dem har blitt sensurert og utestengt i fra kommentarfeltene på urettferdig vis. Når det kommer til det jeg sa om tomme kommentarfelt så takker jeg dog for oppklaringen på hvorfor det har… Les mer »

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
Svar til  gatelykter
1 måned siden

Du mener spørsmålet er politietterforskning? Og nå er jeg i ferd med å angi deg? Har du tatt medisinene er vel mitt neste spørsmål  😂 

gatelykter
gatelykter
Svar til  Nasjonalsosialist
1 måned siden

Din holdning lukter Marxisme lang vei og du har på en måte med det bekreftet en betydelig del av hele mitt poeng.

End of Debate .

.

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  gatelykter
1 måned siden

Når man vet man tapte debatten…

gatelykter
gatelykter
Svar til  Roy Vey
1 måned siden

Jepp, når Redaksjonen hyller radikal motstand og samtidig angriper og sensurerer nasjonale dersom dem også hyller det radikale, for deretter å omtale det radikale som potensiell terror-propaganda i sin åpenbare underkastelse/ politiske samarbeid med PST.

Blir litt dobbeltmoralsk og hyklersk på en måte.

Folk har nærmest blitt sensurert for å skrive om hvor fint vær det er ute. Mer skal ikke til, var i hvertfall omtrent sånn en periode, spørs litt hvordan dem liker en personlig, osv.

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
Svar til  gatelykter
1 måned siden

Du er åpenbart et troll.
Og det, sammen med oppfordring til ulovlige handlinger, er nok ting som forståelig modereres.

En person som kritiserer en lovlig kamp som faktisk fungerer, og da oppmuntrer til å begå terrorhandlinger for å få folk arrestert, er som oftest PST-agenter. Eller bare litt mindre smarte brølaper.

Espen
Espen
Svar til  gatelykter
1 måned siden

Hva er radikalt for deg? Du mener vel at man ikke er radikal før man begår en terrorhandling? Du hyller sikkert også Manshaus og tror det var et bra trekk det han gjorde. Men hva oppnådde Manshaus? Var det bra for vår kamp? Overhodet ikke og han oppnådde ingenting annet enn å måtte sone flere år i fengsel der han ikke kan bidra til noe som helst. Er du på virkelig nasjonal så hadde du ikke ønsket det for andre nasjonale. Men er du en PST-lakei eller meningsmotstander så forstår jeg at du ønsker at nasjonale skal gå den veien… Les mer »

J.H
J.H
Svar til  gatelykter
1 måned siden

Ja la oss alle sitte her i kommentarfeltet og planlegge terrorhandling, så utrolig tøft. Kanskje posere med noen våpen på Facebook, så utrolig tøft. Eller? Bare en fullstendig umoden idiot ville gått frem på den måten og ganske fort vært borte fra gatene i lang lang tid. De fleste slike personer er også bare posere som aldri gjør noe som helst annet enn å kritisere de som får til noe. Der har du Atomwaffen og der har du «NS»-bolsjevikene. En gedigen flopp begge.

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
Svar til  gatelykter
1 måned siden

lol

gatelykter
gatelykter
Svar til  Nasjonalsosialist
1 måned siden

DNM er FALSK opposisjon, som svikter/snur ryggen til Enhver som faktisk velger å yte den motstanden dere selv proklamerer gjennom ordet Frihetskamp og Nordisk Motstandsbevegelse. Det har blitt bevist, uten at jeg skal gå noe videre inn på akkurat dette. Dere snakker høyt om Motstand i Taler og i Media, men så fort noen faktisk GJØR noe utenfor den lille boksen dere er satt til å bli værende i, så snur dere feigt ansiktet vekk med vinden, i det dere fortsetter å snakke om effektiv motstand. Det er en grunn til at dere er på nøyaktig samme nivå i dag… Les mer »

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
Svar til  gatelykter
1 måned siden

Hva mener du bør gjøres? Det hadde vel vært bra å tatt med i din tåpelige kritikk? Det er mange som har det i kjeften, som snakker om å gjøre det ene og det andre, men som til syvende og sist aldri gjør en eneste ting selv. Og der er nok du en av dem. Så har du de som gjør en handling som ikke fører til noe annet enn lange fengselstraffer for dem selv. Om du mener det er veien å gå, så velbekommen. Men se til helvete å gjøre det fremfor å ha det i kjeften. Hvem er… Les mer »

J.H
J.H
Svar til  gatelykter
1 måned siden

Åja, du er en av dem som Motstandsbevegelsen har kastet ut fordi du har vist deg å være helt ustabil og nå er litt gretten på dem? Stakkar.

Dr.Phil
Dr.Phil
Svar til  gatelykter
1 måned siden

Motstandsbevegelsen har eksistert i 25 år og gjort suksess som ingen andre nasjonale bevegelser. Man har sett grupperinger på grupperinger startet opp og enten cucket til det ekstreme eller tøffet seg med store ord og våpen-poseringer, og like fort har de enten endt opp med å blitt en del av systemet, fått lange fengselstraffer eller rett og slett fortsatt sitter i sofaen og smeller med kjeften. En etter en har de falt fordi de ikke var smarte nok, mens Motstandsbevegelsen fortsatt viser vei og gjør suksess på suksess. Tror du skal tre ned fra kjepphesten og vise dem litt respekt.

Espen
Espen
Svar til  Nasjonalsosialist
1 måned siden

Tror det går mye i alkohol og piller der

Holger
Holger
Svar til  gatelykter
1 måned siden

Det er ikke så mange som skriver brev lenger heller

J.H
J.H
Svar til  gatelykter1488
1 måned siden

Den «feige klistremerke-klubben»? Er du tilbakestående?

gatelykter
gatelykter
Svar til  J.H
1 måned siden

innehar du uavhengige meninger , eller kopierer du alt du leser og hører?

Snusen
Snusen
Svar til  Stortingspolitiker
1 måned siden

Maria Zähler, nå må du slutte å tulle.

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
1 måned siden

Godt de endelig sank. Bort med falske «nasjonalister», villedelse av det norske folk er vi ikke tjent med!

Stortingspolitiker
Stortingspolitiker
Svar til  Nasjonalsosialist
1 måned siden

Ja, godt dem sank, helt enig, med dette håper jeg alle falske redaksjonister i nasjonalismens navn skjerper seg til fordel for folk og nasjon, eller synker til bunns med Resett. Når det blir sittende kun noen få som skal bestemme hva som kan sies og ikke, og hva som er greit å si og ikke, blir det en redaksjon basert på kun *Dems* egne ego-synspunkter, fremfor ekte Nasjonal-sosialistisk debatt. Her i kommentarfeltene på Frihetskamp er det altfor lite debatt og mer enn halvparten av artiklene forblir helt tomme i kommentarfeltene. Si meg: Hvor nasjonal sosialistisk er egentlig det ? Det… Les mer »

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
Svar til  Stortingspolitiker
1 måned siden

Du forstår vel at redaksjonen må moderere til en viss grad om kommentarer inneholder direkte oppmuntring til ulovlige handlinger? At de selv kan bli straffeforfulgt om ikke? Så, spørsmålet mitt er fortsatt: hva er det som har vært for radikalt for redaksjonen, om ikke det har vært nettopp oppmuntring til ulovlige handlinger?

Kritisere jøder? Nei, her er det fullt mulig å gjøre det.
Snakke om rase? Nei, også fullt mulig.
Komme med kritikk mot redaksjonen? Nei, ser jo at kommentaren din fortsatt står.

J.H
J.H
1 måned siden

Og de fikk attpåtil lønn? Støtte av staten? Er ikke rart de ikke klarte å rekruttere gode folk når de gode allerede er i Frihetskamp.

Trodla Gubben
Trodla Gubben
1 måned siden

Human Rights Service er ti ganger bedre enn Resett og Document når det gjelder ytringsfrihet, og dessuten står det ganske stor respekt for skribent Hege Storhaugs artikler, uansett om vi i Frihetskamp er annerledes når det kommer til jødespørsmål. Apropos det sistnevnte, mener jeg at vi i #DNM er det såkalt indre sjiktet når det gjelder å bekjempe den globale makteliten, hvor alt handler om å røske opp de jødiske røttene med rota. Nei!, og atter Nei!, det er over hodet ikke overraskende at Resett legges ned i skrivende stund, for dette har nesten hvert klarere en lys for de… Les mer »

proverbs 26:11
proverbs 26:11
1 måned siden

Såkalt kontrollert opposisjon holder så lenge, inntil det går opp for selv de tregeste at det er (((noe))) som ikke slipper forbi kontrollen. Og dette noe er kunnskap og bevissthet om jødene og deres rolle i Norge og Norden, og i verden ellers, ikke minst i USA. Når nå Resett går over i historien må vi lære og ikke la oss lure av falske nasjonale, som ikke vil røre narrativet om WW2 og «holocaust», eller andre jødiske fabler og skrøner, som Paulus advarer så sterkt imot(titus 1.14); Not giving heed to Jewish fables, and commandments of men, that turn from… Les mer »

gatelykter
gatelykter
Svar til  proverbs 26:11
1 måned siden

kontrollert opposisjon, interessant at du nevner akkurat det .

ANielsen
ANielsen
Svar til  gatelykter
1 måned siden

Du er en uærlig aktør. Du har ingen konkret kritik, men råber op om censur. Redaktionen bliver nød til at forsøge at være inden for lovens grænser, uanset hvor vidt du kan lide det eller ej. Alt der er inden for lovens grænser kan du godt få lov til at skrive, også selvom det er latterligt og forkert, hvilket du selv har bevist så smukt i dette kommentarspor. Disse mennesker gør alt i deres magt for at rette op på den uretfærdige verden vi lever i, og ofte må ofre meget for det. Så sent som i går blev 2… Les mer »

Roger M
Roger M
1 måned siden

De skulle begått selvmord for lenge siden.

Roy Vey
Roy Vey
1 måned siden

Det var vel ikke det store tapet at Resett gikk ned. Var det i det hele tatt noen som leste Resett mot slutten?

Stian
Stian
1 måned siden

gode nyheter