Hjem Nyheter Norge Resett begår selvmord

Resett begår selvmord

KONTROLLERT OPPOSISJON I dag meldte den «alternative» nyhetssiden Resett at de kaster inn håndkledet.

Skjermbilde: Resett.no.

Det Frihetskamps skribent russleman spådde i juni har skjedd: Den «alternative» nettavisen Resett har annonsert at de legger ned.

I juni ble nettavisens opprinnelige redaktør Helge Lurås erstattet med FrP-transvestitten Maria Zähler som midlertidig redaktør. I dag skriver Resett at en «ny ansvarlig redaktør med pressefaglig bakgrunn» ikke har vært mulig å rekruttere, og at selskapet derfor melder oppbud.

Allerede for et år siden skrev russleman at «Rottene flykter fra det synkende skipet Resett» og mente at avisens undergang var nær. På det tidspunktet hadde redaksjonssjef Lars Akerhaug hoppet av, og ikke lenge etter kom det frem i media at det var konflikter mellom Lurås og bedriftens styre, hvilket endte med førstnevntes sykemelding og avgang.

Russleman hadde følgende kommentar om Resetts oppbud:

– Vi ser en meget positivt utvikling i at terrenget for medier som representerer kontrollert opposisjon blir stadig vanskeligere. Den nåværende destabiliseringen av vestlige liberale «demokratier» som et resultat av de katastrofale konsekvensene av globaliseringen, samt rekordhøy bevissthet blant massene vedrørende jødespørsmålet vil fortsette denne utviklingen og kreve en stadig mer radikal signalering i retning implisitt hvit populisme fra kosher-konservativt hold. Når det kommer til Resett virker det imidlertid som om de involverte, inkludert Lurås, aldri forstod at dette er den skjulte formelen bak å holde falsk opposisjon fra høyresiden gående. Mer lumske aktører som Document forstår dette, men også de vil møte stadig større problemer med opprør fra en leserbase som er langt mer radikale enn dem selv. Jeg ville nødig vært i deres sko i dette øyeblikket.