Hjem Nyheter Europa Revisjonisten Robert Faurisson har gått bort

Revisjonisten Robert Faurisson har gått bort

5

DØDSFALL Den legendariske historierevisjonisten Robert Faurisson gikk bort på søndag, 89 år gammel.

Det rapporteres at Robert Faurisson døde av et hjerteinfarkt i sitt hjem i Vichy, Frankrike, rett etter å ha returnert fra en liten historierevisjonistisk konferanse i Shepperton, England.

Beskjeden kommer fra Roberts bror via Lady Michèle Renouf. Lady Renouf er selv en ledende foreleser om revisjonert 1900-tallshistorie. Det var hun som arrangerte konferansen i Shepperton.

Den franske revisjonisten Vincent Reynouard som i dag lever i eksil i Storbritannia har publisert en video som viser hvordan den lille konferansen ble avbrutt av den antidemokratiske og voldsforherligende aktivistgruppen Hope Not Hate, som starter brannalarmen og fordriver gruppen av akademiske veteraner.

Storm rundt Faurissons arbeid

Robert Faurissons arbeid ble i 1978 brukt som ekspertmateriale i forsvar for Heinz Roths forlag, for å vise at «Anne Franks dagbok» var en forfalskning forfattet etter krigen av Annes far Otto Frank. Dommen innebar dog at Heinz Roth fikk forbud mot å hevde at dagboken er en forfalskning.

I dag innrømmer Anne Franks stiftelse at boken er fiksjon, noe som var nødvendig å gjøre for å få beholde rettighetene til verket, som er en meget lukrativ inntektskilde i det som den jødiske statsviteren og forfatteren Norman Finkelstein kaller «holocaust»-industrien. De nye internasjonale engelskspråklige utgavene av dagbokromanen oppgir derfor flere forfattere inklusiv Otto Frank og Mirjam Pressler, og boken heter nå «The Diary of a Young Girl».

Robert Faurisson ble i 1983 dømt til bøter av en fransk domstol for at han korrekt forklarte at «[AdolfHitler aldri beordret og heller ikke tillot at noen ble drept på bakgrunn av sin rase eller religion».

I 1989 ble han grovt mishandlet av en gjeng som kalte seg Jødenes minnes sønner. De sparket og slo ned Faurisson og brakk kjeven hans.

Etter at loven som forbyr spredning av sannheten om «holocaust» ble innført i Frankrike i 1990, ble han i 1991 dømt for såkalt «holocaust»-fornektelse. Han mistet også sin akademiske tittel og sin stilling ved universitetet hvor han tidligere hadde arbeidet som litteraturprofessor. Faurisson ble senere også dømt til høye bøter for at han på iransk fjernsyn fortalte sannheten om «holocaust».

5
Delta i debatten

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
MartinEinarProverbs 26:11VibeckeAnonymsurfer Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Anonymsurfer
Anonymsurfer

Frankrike er et ekstremistisk diktatur styrt av yrkeskriminelle som hater det etnisk franske folk. Akkurat som situasjonen her hjemme på bjerget.

Hvil i fred Faurisson.

Vibecke
Vibecke

En mann som våget å gå mot strømmen for å få frem sannheten. Hvil i fred!

https://codoh.com

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

En dag skal revisjonister – sannhetssøkere – som Faurisson, Zündel, Garaudy og andre få sin «oppreisning», slik Kopernicus og Galilei fikk i forhold til den katolske pavekirken. Selv om holohoax-religionen har et sterkt grep om mange land og folk i Europa, med brutale lover og straff for «fornektere», har den blitt svekket og er idag latterliggjort pga horrible påstander fra såkalte «tidsvitner» og «overlevere», mye takket være internett, som jødene ikke har hatt full kontroll med, inntil idag iallefall. RIP Faurisson.

Einar
Einar

R.I.P

Martin

En sannhets forkjemper, og en inspirasjon, hvil i fred.