Hjem Nyheter 92 år gamle Ursula Haverbeck får ytterligere ett år i fengsel for...

92 år gamle Ursula Haverbeck får ytterligere ett år i fengsel for tankeforbrytelse

13

MENINGSSFORFØLGELSE 92 år gamle Ursula Haverbeck dømmes til ett års fengsel for å ha stilt seg kritisk til de alliertes versjon av historien. Haverbeck ble løslatt for bare en måned siden etter et toårig fengselsopphold for lignende «lovbrudd».

Ursula Haverbeck, 92 år, må avtjene nok en fengselsstraff for såkalt tankeforbrytelse. Skjermbilde: Youtube

Historierevisjonisten Ursula Haverbeck (92) dømmes nok en gang for å ha stilt seg kritisk til den offisielle versjon av historien om andre verdenskrig. På fredag dømte tingretten i Tiergarten Haverbeck til ett års fengsel.

For nesten en måned siden ble Haverbeck sluppet fri fra et to og et halvt år langt fengelsopphold, også den gang for å ha stilt seg kritisk til de alliertes versjon av historien, den såkalte «jødeutryddelsen».

Les også: «Holocaust»

Den nye prosessen startet 17. november. Anledningen til tiltalen var et video-intervju, der hun påpekte at det ikke hadde funnet sted noen utryddelse av jøder. Aktoren hevdet i retten at «utryddelsen er et historisk faktum», til tross for at ingen bevis for en så alvorlig påstand finnes.

Til tross for Haverbecks høye alder og den mindre «forbrytelse», bestemte tingretten seg for å dømme henne til fengsel.

– Hun agerte bevisst. Hun er interessert i å spre nasjonalsosialistiske idéer. Hun kan føle seg som en martyr, akseptere oppfatninger og fengsel, sa dommeren i en uttalelse.

Les også:
Dagens video: Meninger fengslet

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
13 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 måned siden

Så «humant» behandler dagens Tyskland en gammel dame, som ikke har gjort annet enn å hevde at holocaust er en jødisk oppfinnelse, især de såkalte «dødsleirene», og som holder landet i et jødisk jerngrep, mentalt sett. Hvorfor ikke grave opp levningene til Roald Dahl også(i UK), og brenne de i full offentlighet, siden han kom med antijødiske uttalelser før sin død, som familien nå beklager? For jødene må vi alle bøye nakken og «take the knee», om så det gjelder gamle kvinner – og menn – og forlengst avdøde.

Steinar
Steinar
1 måned siden

I et demokrati blir ikke gamle damer fengslet for å ha sagt sin mening.

Ken
Ken
Svar til  Steinar
1 måned siden

Norge har ikke demokrati lengre..

Anita M
Anita M
1 måned siden

Fy faen, er det mulig. Pedofile får vel mindre straff.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 måned siden

Usula Haverbeck er ei dame med ben i nesa, ingen tvil der. Står for sannheten uansett hva det måtte koste henne. Slike personer har jeg virkelig respekt for. All heder til henne. Helt forkastelig hvordan de behandler henne og andre som sier sin mening.

Kim Andreassen
Kim Andreassen
1 måned siden

Holocaust er en løgn, de som sier noe annet er kun lemmings.

Catabienze
Catabienze
1 måned siden

Jøder har løyet om flere folkemord som ikke gjaldt dem selv, og det var organisert løgn i aviser for å forfalske og skjule det som skjedde. De armenske massakrene 1895-1896 (Hamidian massacres) Det armenske folkemordet 1909-1918 Det greske folkemordet 1913-1922 Folkemordet mot yezidier i samme tidsrom og samme sted (Anatolia). Historien gjentok seg da ISIS begikk folkemord mot yezidier, assyrere og flere andre minoriterte folkeslag samt shiamuslimer i Irak fra 2014. Jeg så mange artikler i israelske aviser og på internasjonale jødiske nettsider der det ble hevdet at Kurdistan er en beskytter av minoriteter, noe som ikke bare er blank… Les mer »

Arne Olaf Johnsen
Arne Olaf Johnsen
1 måned siden

Gal dame. 😈🙏

Gjallarhorn
Gjallarhorn
Svar til  Arne Olaf Johnsen
1 måned siden

Sier eksperten på «holocaust» 🙂

Tom Skallerud
Tom Skallerud
1 måned siden

Tusenvis av joeder kom hjem fra den andre verdenskrig og fortalte hva som hadde skjedd. Det finnes mange filmer og bilder av likhaugene og utsultede overlevende i konsentrasjonsleieren. Soldatene som kom til leirene foerst bevitnet det hele, og har fortalt om det grusomme de fant. Mange overlevende har skrevet boeker om sin opplevelse samme sted, som blitt betvitnet av veldig mange. Dokumentasjonen for joedeutryddelsen er enorm, saa enorm at den er umulig og avvise. Og bli satt i fengsel for en slik ytring kan synes strengt, men ytringen til Haverbeck er uansett ren loegn.

Tom
Tom
Svar til  Tom Skallerud
1 måned siden

Det finnes ingen bevis for at folk ble systematisk gasset ihjel med zyklon B. Sammenlign gjerne «gasskammerne» i Auswitch med virkelige gasskamre som blir brukt i USA. Jeg tviler på at de bruker tre dører i gasskammerne i USA 😀 De jødene og soldatene som blir hørt på er de som løy. Jødene fikk sitt Israel som følge av holohoax og de allierte fikk rettferdiggjøre sine egne barbariske krigsforbrytelser. Hadde derimot holohoax vært bevist så hadde det heller ikke vært av interesse for makthaverne og forfølge og fengsle mennesker som er kommet til andre konklusjoner, da kunne de heller ha… Les mer »

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Tom Skallerud
1 måned siden

Selv «verdens fremste ekspert på holocaust» – Raul Hilberg – har måttet erkjenne at det ikke finnes bevis, ingen bevis for noe «holocaust» er noen gang fremsatt, «holocaust»-matematikken går heller ikke opp, og alt de har bygd sin historie på er såkalte øyenvitner og påstander. Det er selvklart at noen har en egeninteresse av å dikte opp ville historier for å sverte sin fiende, og man kan ikke ene og alene feste sin lit til noens historie, og langt langt mindre når deres historie ikke engang er gjennomførbar. Majoriteten av alle øyenvitner ble også stuet vekk, og forteller en helt… Les mer »

Catabienze
Catabienze
1 måned siden

Ursula Haverbeck må settes fri. Ellers må Zach Huff som publiserte denne artikkelen og videoen på Clarion Project dømmes til minst 1 år i fengsel for å lyve om folkemordet på yezidiene: EXCLUSIVE: Meet the Kurd Leading the Fight Against ISIS | Clarion Project Aziz Weysi er den som har ledet trening og bevæpning av minst 4000 ISIS terrorister i 2016 og 2017. Disse terroristene deltok i folkemordet mot yezidiene i Shingal fra 3. august 2014. EzidiPress har publisert flere artikler der Aziz Weysi er omtalt, og dette er hva de forteller: 2 years later: KRG continues to conceal Peshmerga… Les mer »