Hjem Nyheter Europa Revisjonisten Ursula Haverbeck løslates fra fengselet i november

Revisjonisten Ursula Haverbeck løslates fra fengselet i november

6

TANKEUNDERTRYKKELSE Revisjonisten Ursula Haverbeck løslates fra fengselet i november. Hun soner akkurat nå en to år lang dom for å ha satt spørsmålstegn ved den offisielle historieskrivingen om «holocaust».

Ursula Haverbeck (91) løslates snart fra fengselet. Skjermbilde: Youtube.

Den 91 år gamle historierevisjonisten Ursula Haverbeck løslates fra fengselet i november. Hun soner akkurat nå en to år lang dom for å ha satt spørsmålstegn ved den offisielle historieskrivingen om «holocaust».

Haverbeck ble dømt etter å ha uttalt blant annet at «holocaust» er «den største og lengste løgnen i historien» og at Auschwitz aldri historisk har blitt bevist å være en dødsleir.

Det tyske nasjonale og sosialistiske partiet Der Dritte Weg skriver på sin nettside:

Akkurat som med Horst Mahler skjer det samme med Ursula Haverbeck. I historiens frieste tyske stat er det en større forbrytelse å sette spørsmålstegn ved historien enn å forgifte folket eller å delta i organisert kriminalitet.

Les også:
Dagens video: Meninger fengslet
Horst Mahler utlevert til Tyskland og umiddelbart kastet i fengsel
Intervju med revisjonisten Germar Rudolf i podkasten TDS
«Holocaust»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Jan-Christopher
2 år siden

Freiheit für Ursula Haverbeck!

Faen på tide at de slipper henne ut! Det er noe alvorlig galt med samfunnet når man fengsler ei 88år gammel dame for å sette spørsmålstegn ved en historisk begivenhet!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Modige kvinner og menn har våget å stå opp mot «tankeforbrytelsen» å stille spørsmålstegn ved det offisielle narrativet om «den største forbrytelsen», som det heter i en boktittel på norsk, skrevet av jødedyrkeren Marte Michelet, og som snart er ferdig filmatisert, for at goyim skal opplyses om «det norske holocaust». I Tyskland kastes gamle mennesker i fengsel og må sone lange straffer. Skam over Tyskland og Østerrike, som til evig tid skal bøte for den synd å ha forvist og fordrevet jødene fra sitt territorium under krigen! Skam!
Apropos; en opplysende artikkel på akroma.no: https://akroma.no/en-historie-om-karikaturer-og-sensur/

Sist endret 2 år siden av Hans-Simon
Heimdal
2 år siden

Vanvittig at en 90-åring må sitte i fengsel for å ha tatt opp et historisk tema. Det skinngode demokratiet på sitt beste

Moderne kjetter
Moderne kjetter
2 år siden

Har man sannheten på sin side, så frykter man ikke åpen debatt og meningsmotstandere. Hvis makten ikke har noe å skjule, men ønsker å bli kvitt «usanne og farlige konspirasjonsteorier», så kan dette kun gjøres gjennom å tillate befolkningen ytringsfrihet. Det å sende kjemikere, historikere, advokater og endog gamle bestemødre i fengsel for å stille spørsmål ved en angivelig historisk hendelse, vitner om desperasjon og lite troverdighet. «Holocaust» er åpenbart et trolldomsord som brukes mot goyim. Om vi hører ordet er vi forpliktet til å kaste fra oss all evne til refleksjon og kritisk tenkning, og i stedet bryte sammen… Les mer »

Kim Larsen
Kim Larsen
Svar til  Moderne kjetter
2 år siden

«Sannheten frykter ikke undersøkelse» er et bra ordtak.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Er synd å måtte si det men eg håper hun flytter til et land som ikke har utlevering og ikke forbud mot holocash fornektelse.

Damen fortjener fred å ro til og burde få uttale seg som hun vil uten å skulle ende i fengsel for noe så latterlig som å si sannheten.