Hjem Nyheter Europa Revisjonisten Ursula Haverbeck løslates fra fengselet i november

Revisjonisten Ursula Haverbeck løslates fra fengselet i november

6

TANKEUNDERTRYKKELSE Revisjonisten Ursula Haverbeck løslates fra fengselet i november. Hun soner akkurat nå en to år lang dom for å ha satt spørsmålstegn ved den offisielle historieskrivingen om «holocaust».

Ursula Haverbeck (91) løslates snart fra fengselet. Skjermbilde: Youtube.

Den 91 år gamle historierevisjonisten Ursula Haverbeck løslates fra fengselet i november. Hun soner akkurat nå en to år lang dom for å ha satt spørsmålstegn ved den offisielle historieskrivingen om «holocaust».

Haverbeck ble dømt etter å ha uttalt blant annet at «holocaust» er «den største og lengste løgnen i historien» og at Auschwitz aldri historisk har blitt bevist å være en dødsleir.

Det tyske nasjonale og sosialistiske partiet Der Dritte Weg skriver på sin nettside:

Akkurat som med Horst Mahler skjer det samme med Ursula Haverbeck. I historiens frieste tyske stat er det en større forbrytelse å sette spørsmålstegn ved historien enn å forgifte folket eller å delta i organisert kriminalitet.

Les også:
Dagens video: Meninger fengslet
Horst Mahler utlevert til Tyskland og umiddelbart kastet i fengsel
Intervju med revisjonisten Germar Rudolf i podkasten TDS
«Holocaust»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Jan-Christopher
Jan-Christopher
10 måneder siden

Freiheit für Ursula Haverbeck!

Faen på tide at de slipper henne ut! Det er noe alvorlig galt med samfunnet når man fengsler ei 88år gammel dame for å sette spørsmålstegn ved en historisk begivenhet!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
10 måneder siden

Modige kvinner og menn har våget å stå opp mot «tankeforbrytelsen» å stille spørsmålstegn ved det offisielle narrativet om «den største forbrytelsen», som det heter i en boktittel på norsk, skrevet av jødedyrkeren Marte Michelet, og som snart er ferdig filmatisert, for at goyim skal opplyses om «det norske holocaust». I Tyskland kastes gamle mennesker i fengsel og må sone lange straffer. Skam over Tyskland og Østerrike, som til evig tid skal bøte for den synd å ha forvist og fordrevet jødene fra sitt territorium under krigen! Skam!
Apropos; en opplysende artikkel på akroma.no: https://akroma.no/en-historie-om-karikaturer-og-sensur/

Sist endret 10 måneder siden av Hans-Simon
Heimdal
10 måneder siden

Vanvittig at en 90-åring må sitte i fengsel for å ha tatt opp et historisk tema. Det skinngode demokratiet på sitt beste

Moderne kjetter
Moderne kjetter
10 måneder siden

Har man sannheten på sin side, så frykter man ikke åpen debatt og meningsmotstandere. Hvis makten ikke har noe å skjule, men ønsker å bli kvitt «usanne og farlige konspirasjonsteorier», så kan dette kun gjøres gjennom å tillate befolkningen ytringsfrihet. Det å sende kjemikere, historikere, advokater og endog gamle bestemødre i fengsel for å stille spørsmål ved en angivelig historisk hendelse, vitner om desperasjon og lite troverdighet. «Holocaust» er åpenbart et trolldomsord som brukes mot goyim. Om vi hører ordet er vi forpliktet til å kaste fra oss all evne til refleksjon og kritisk tenkning, og i stedet bryte sammen… Les mer »

Kim Larsen
Kim Larsen
Svar til  Moderne kjetter
10 måneder siden

«Sannheten frykter ikke undersøkelse» er et bra ordtak.

Kim Larsen
Kim Larsen
10 måneder siden

Er synd å måtte si det men eg håper hun flytter til et land som ikke har utlevering og ikke forbud mot holocash fornektelse.

Damen fortjener fred å ro til og burde få uttale seg som hun vil uten å skulle ende i fengsel for noe så latterlig som å si sannheten.