Hjem Motstandsbevegelsen Revolusjonen begynner med DEG!

Revolusjonen begynner med DEG!

2
DEL

NASJONALSOSIALISME Haakon Forwald, sjef over Motstandsbevegelsen i Norge, skriver i denne artikkelen om hvordan nordiske menn og kvinner må gjenerobre sine liv – og hvordan revolusjonen begynner med oss.

front

Det nordiske folket står overfor ekstreme utfordringer, det er ikke til å stikke under en stol. Som Den nordiske motstandsbevegelsen gang på gang har påpekt, så er det kun revolusjonære forandringer – som vil redde Norden, vårt folk og sikre dets overlevelse, utviklingen og frihet.

Særskilt i enkelte miljøer i den bredere nasjonalistiske bevegelsen, legges det ofte stor vekt hva som er galt med samfunnet, og på de forandringer som må gjøres når vi har grepet makten. Likeledes bruker også samme type mennesker også svært mye tid på å klage, sutre og kritisere.

Samme type mennesker er også ofte de som ikke gjør så veldig mye selv. De er ofte inaktive, ikke-organiserte og passive. Livene deres bærer også ofte preg av å være «borgerlige» og kan i bunn og grunn minne om hvilken som helst annen A4-person, foruten om i tankene.

Ikke misforstå meg, det er viktig å påpeke, dokumentere og belyse hva det faktisk er som skjer med våre nasjoner og folk – men samtidig må det på en måte balanseres opp med et positivt budskap. Et budskap som kanskje kan minne oss på hva det er vi kjemper for, og ikke bare hva vi kjemper imot. Ikke minst så skal det være en oppfordring til å revoltere – ikke bare som folk, men som individer.

masseinnvandring-flyfoto

Masseinnvandring – kun ett av flere symptomer

At masseinnvandringen utgjør en ekstremt stor trussel for Europa og Norden, er det ingen tvil om. Masseinnvandringen vil – dersom den ikke stoppes og reverseres – effektivt rasere Norden. Punktum.

Rase, etnisk egenart, kultur, identitet, vitenskap, tro, tradisjoner og så videre – alt vil viskes vekk. Kort sagt: Verdens hvite befolkning vil effektivt utryddes – dersom den ikke gjør motstand. Det er den bitre sannheten.

Hva jeg skal skrive nå, er det dog viktig å ta til seg. Masseinnvandringen er kun et symptom. Dette kan hverken understrekes eller repeteres for ofte. Masseinnvandringen er kun et symptom. Et symptom på en syk nasjon og et sykt folk. Et symptom på et folk som har vært under konstante angrep i lang, lang tid.

Jeg mener på ingen måte at motstand mot masseinnvandring er galt. Man skal kjempe mot denne med nebb og klør. Men man må huske at masseinnvandringen kun er ett av flere verktøy, eller kanskje snarere våpen, som blir benyttet for å senke den hvite sivilisasjonen.

image5-460x221

En krigføring som har pågått i generasjoner

Masseinnvandringen er en direkte konsekvens av en krigføring som har vært rettet mot verdens hvite sivilisasjoner i generasjoner. At europeiske menn og kvinner i det hele tatt aksepterer en regelrett INVASJON av sine egne nasjoner, sier litt om hvor effektiv denne krigføringen har vært.

Vi har blitt angrepet på bred front – i lang tid. Svorne fiender av verdens hvite nasjoner har bedrevet en politisk, kulturell, åndelig og intellektuell krigføring – av bibelske proporsjoner. Alt for å rasere vårt moralske, åndelige og mentale immunforsvar – og til slutt vårt folk og vår sivilisasjon.

narkotika

For å se resultatet av denne krigføringen, er det bare å besøke en vilkårlig europeisk hovedstad. Hvordan ser det ut der? Demografien? Kan man ferdes trygt der om kvelden, eller dagen for den delen? Kriminalstatistikken? Prostitusjon? Narkotika? Forurensning?

Eller la oss ta et annet eksempel. Hva er det som opptar våre yngre generasjoner? Er det sunne fritidssysler de har? Besitter de gode verdier? Har de god moral? Ser de på konstruktive filmer og tv-programmer? Hører de på harmonisk musikk med et positivt budskap?

Hva er det som sendes på tv i dag? Hvilke filmer det som går på kino? Hvilke er de mest populære tv-programmene? Hvilke magasiner er populære? Hva slags musikk er populær? Finnes det positive hvite rollemodeller for hvite gutter og jenter, menn og kvinner, i det ovenfor nevnte? Er det positive verdier og god moral som forfektes? Hva slags «intellektuell» føde er det folket mates med? Hva tror du resultatet blir av dette?

Revolusjonen starter med DEG!

Hva er det så vi skal gjøre? Hvordan skal vi få bukt med disse problemene? Vi skal rive de opp ved roten! Husk at selv om fiendens propaganda gjennomsyrer samfunnet, så er du herre over deg selv og ditt eget hjem. Så igjen – riv faenskapet opp ved roten!

Start med deg selv. Ta kontroll over ditt eget liv. Kast ut tv-en og velg selv hva du vil fylle sinnet ditt med. Les bøker om politikk, historie, ideologi, filosofi, kunst og så videre. Hør på vakker og oppløftende musikk. Musikk med innhold, mening og kanskje til og med et positivt budskap. Om du skal titte på film, velg selv hvilken film og da gjerne en bra film man kan lære noe av. Kom deg i form. Tren, spis sunn mat og kutt ut usunne uvaner. Lær deg selvforsvar. Stift familie. Ta vare på din barn. Oppfostre de til å bli selve motpolen til det som er rollemodellene til dagens barn og ungdom.

Viktigst av alt er dog at du tar steget fra ord til handling, at også du gjøre kampen til en del av din hverdag. At du engasjerer deg i Motstandsbevegelsen, og revolterer mot det rådende systemet. At du blir en del av den kjempende aktivistskaren – som har gått fra å sitte på sidelinjen –  til å bli fanatiske og revolusjonære nasjonalsosialister. Motstandsmenn som både tenker og lever som nasjonalsosialister.

breakfree

Kjernen av dette handler om at du må ta kontroll over ditt eget liv. Vi som folk må gjenerobre våre liv, både fysisk og psykisk, og gjennomføre revolusjonære forandringer.

Hvert individ er som en byggekloss i det som utgjør folket. Kun gjennom å starte med oss selv – å leve som vi lærer – kan vi skape de endringer som er nødvendige for å gjenerobre Norden og befri vårt folk.

Revolusjonen starter med DEG!

Engasjement

2
Delta i debatten

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
S fra England Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
S fra England
S fra England

English version: The revolution starts with you In this article, the Resistance Movement’s Norwegian leader, Haakon Forwald, explains how Nordic men and women can reclaim their lives. As I’ve stated before, most recently in my article “Fight for the North!”, the nationalist movement often has a bad habit of spending a large amount of time and energy focusing on society’s ills. Don’t get me wrong: it’s important to document and shed light on what’s happening to our countries and people, but at the same time this needs to be balanced with a positive message, a message that serves to remind… Les mer »

trackback

[…] Revolusjonen begynner med DEG! […]