Hjem Nyheter Vincent Reynouard: “Jeg utfordrer de britiske myndigheter!”

Vincent Reynouard: “Jeg utfordrer de britiske myndigheter!”

REVISJONISME I en nylig publisert YouTube-video utfordrer Vincent Reynouard de britiske myndigheter, da planen er å bygge Holocaust Museum Memorial i hjertet av London.

Vincent Reynouard utfordrer de britiske myndigheter i sin nylige publiserte video, og krever: At det fremlegges bevis, et enkelt element av bevis som bekrefter eksistensen av «gasskamre» i Auschwitz, Majdanek, Treblinka, Sobibor eller Belzec. Han krever også en offentlig debatt mellom historiegranskere og politisk korrekte historikere for å diskutere verdien av disse bevisene.

Vincent Reynouard er en fransk kjemiingeniør og professor i matematikk, og har skrevet en rekke bøker som tar for seg løgnaktige påstander rundt «holocaust». Som følge av at han har stilt seg kritisk til seierherrenes versjon av historien ble han dømt til å sone to år i fengsel. Han har videre blitt trakassert av myndigheter og bankvesen, og mistet en rekke jobber som følge av fiendtlig lobbyisme rettet mot han. På grunn av Frankrikes fravær av ytringsfrihet og demokrati, så Vincent seg nødt til å flykte landet for å beholde sin frihet.

– Jeg valgte å flykte og gjemme meg i Belgia. Jeg tok med meg de få personlige eiendeler jeg kunne bære med meg på flyet vekk fra Frankrike. Jeg tok så ferjen og kom meg endelig til England. Jeg mistet alt: mitt land, min familie, mine arkiver.
Jeg har mistet alt unntatt det mest dyrebare; en fri ånd, hvilket gjør det mulig å søke sannheten, for så å tale høyt ut.

Se filmen nedenfor: