Hjem Nyheter RFSU oppfordrer til seksuelle overgrep mot barn!

RFSU oppfordrer til seksuelle overgrep mot barn!

HOMOLOBBYEN I en kronikk på nettsiden Nyheter24 går komikeren og journalisten Bianca Meyer til angrep på RFSU og mener organisasjonen oppfordrer til seksuelle overgrep mot barn.

rfsu-460x244_ny

Den svenske komikeren og journalisten Bianca Meyer går i en kronikk publisert på nettsiden Nyheter24 til hardt angrep mot den kulturmarxistiske organisasjonen RFSU (Riksförbundet för Sexual Upplysning).

Bakgrunnen for kronikken er et prosjekt drevet av RFSU Malmö om barnehagebarns seksualitet. Målet for prosjektet, som har foregått siden 2009, er at man skal – gjennom å blant annet samtale med, og påvirke, barnehagepersonale – få de til å oppmuntre barnehagebarn til å leke sexleker og «utforske sin seksualitet» gjennom å ta på seg selv og onanere.

Meyer anser at det RFSU ønsker å oppnå, er forkastelig, og mener organisasjonen oppfordrer til potensielle seksuelle overgrep på barn.

– Voksenverden skal beskytte barn mot overgrep, ikke oppfordre til dem, skriver hun.

RFSUs målgruppe.
RFSUs målgruppe.

Normalt og akseptabelt?
For å illustrere galskapen siterer hun RFSU Malmös Anna Kosztovic fra organisasjonens medlemsblad OTTAR, hvor Kosztovic deler sitt syn på normalt og akseptabelt:

Foreldre spør meg ofte hva som er normalt og om det finnes mange historier å fortelle. En utspilte seg i slutten av 60-tallet og handler om to syvåringer som konkurrerte i ishockeyspill.

Etter hver kamp måtte taperen suge på vinnerens penis. Gutten som vant oftest likte å vinne, mest fordi han ikke likte lukten av urin på kameratens penis. Noe annet problem enn det, fantes ikke.

Kosztovics mener også alle barnehager bør ha «knullehytter», som er små lekehytter barnehagebarna skal kunne krype inn i og leke sexleker. Hun anser videre at det «ikke er så farlig» at en jente i barnehagen får en ispinne inn i sin vagina.

Viktig at barnehagebarn lærer seg om LHBT, ifølge RFSU.
Viktig at barnehagebarn lærer seg om LHBT, ifølge RFSU.

«Grenseløse hippieverdier»
Meyer anser at RFSU oppfordrer til seksuelle overgrep mot barn, og at Kosztovics projiserer sine «egne, grenseløse hippieverdier» på barna, uten tanke på virkeligheten.

– Jeg mener at en liten barnehagejente ikke er tilstrekkelig moden for å kunne avgjøre om hun vil ha en ispinne stappet opp i sitt kjønn eller ei. Antageligvis har hun dessuten vanskelig for å verbalt uttrykke sin motvilje.

Meyer avslutter med at man blant annet bør lære barn at det er ok om de ønsker å utforske sin egen kropp, men at de skal «gi faen i andre barns kropper».

– Det finnes en grunn til at det er 15-årsgrense på sex i Sverige.

RFSU
Den statsstøttede kulturmarxistiske organisasjonen RFSU eksisterer både i Sverige og Norge, og propagerer blant annet for å normalisere homoseksualitet, for prevensjonsmidler, at det skal fødes færre hvite barn, for fri abort og seksualisering av barn.

Hans Olsson på en "skoleturne". Foto: rfsu.se.
Hans Olsson på en «skoleturne». Foto: rfsu.se.

Nåværende sakkyndig for seksualundervisning i RFSU, Hans Olsson, arbeidet på 90-tallet i RFSL, en lobbyistgruppe for såkalte LHBT-personer. Under hans tid i RFSL la flere av organisasjonens medarbeidere frem forslag om å inkludere pedofile som undergruppe i organisasjonen.

Les også:
Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili
Homolobbyen og normalisering av pedofili i USA
Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering»
Homobevegelsen må gjennomskues
Knus homolobbyen!

Kilder:
«RFSU uppmuntrar til sexövergrepp på barn»
Låt barnen leka sex