Hjem Nyheter Europa Richard Gere i propagandafilm for migrasjon til Europa

Richard Gere i propagandafilm for migrasjon til Europa

4

PROPAGANDA Den velstående Hollywood-skuespilleren Richard Gere oppfordrer nå i et propaganda-spetakkel ombord et skip lastet med økonomiske migranter i Middelhavet til ulovlig innvandring til Europa.

Den velstående Hollywood-skuespilleren Richard Gere (69) har de siste dagene tatt pause i sin Toscana-ferie for å delta i et propaganda-jippo ombord et av NGO-organisasjonen Proactiva Open Arms’ skip og oppmuntrer til ulovlig migrasjon til Europa.

Jippoet ble arrangert av Proactiva Open Arms, som siden 2016 har blitt anklaget for å delta i menneskehandel ved å transportere migranter fra forutbestemte steder nær den afrikanske kysten til Italia, Malta og Spania. Metoden strider mot den internasjonale sjøfartsloven som sier at mennesker som har blitt reddet skal føres til nærmeste havn.

Gere ses i en film ombord fartøyet hvor han laster over forsyninger, viser bilder av sin seks måneder gamle sønn og poserer med de forhåpningsfulle migrantene. Det finnes 121 afrikanere ombord som håper på en «bedre fremtid» i Europa.

Hollywood-skuespilleren Richard Gere viser ivrig frem bilder av sin seks måneder gamle sønn.
Foto: Youtube.

I filmen forklarer skuespilleren at det viktigste for migrantene er å få komme i land i Europa hvor de skal «tas hånd om» og «begynne nye liv».

Richard Gere oppfordrer til ulovlig migrasjon til Europa.
Foto: Youtube.

Spetakkelet har fått reaksjoner fra blant annet den italienske innenriksministeren Matteo Salvini som kaller opptrinnet for en «provokasjon» og har bedt Gere «ta med migrantene til Hollywood i sitt privatfly».

På Twitter har kommenterer drevet gjøn med Hollywood-skuespillerens rikdom og spurt hvorfor afrikanerne absolutt må til Europa.

«Hvor mange afrikanske migranter har Richard Gere invitert til å bo med seg i sin 450-millionersvilla?»
Foto: Samhällsnytt.
«Og Europa er det eneste trygge stedet?»
Foto: Samhällsnytt.

4
Delta i debatten

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
HanneKim LarsenProverbs 26:11Espen Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Espen
Espen

Idiot

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

«Godhetsposør» er kanskje et for velvillig ord her? Man må heller spørre; cui bono? (((Hvem))) tjener på at kjente personer fremfører et budskap om at svarte og brune subhumans har rett til å komme til Europa, leve på våre rause velferdsordninger, voldta våre kvinner, osv? Det store folkeutbyttet kalles det, for det hvite Europa skal forsvinne, på sikt. De har (((de))) bestemt seg for, for lengst.

Kim Larsen
Kim Larsen

Godhets signalering. det er hva det er kort og godt. «se så snill å god eg er» pfft

Hanne
Hanne

Trist