Hjem Nyheter Riksdagskandidat i Sverige foreslår å deporterer alle jøder fra Israel

Riksdagskandidat i Sverige foreslår å deporterer alle jøder fra Israel

5

SVERIGE En riksdagskandidat for partiet Feministiskt initiativ foreslo nylig i et intervju at jødene burde transporteres fra Israel til USA for å skape fred. Uttalelsen har ikke gått upåaktet hen og jøder er i opprør.

Oldoz Javid på vei til Gaza. Bilde: Youtube.
Oldoz Javid på vei til Gaza. Bilde: Youtube.

Den iranske feministpolitikeren Oldoz Javid uttalte nylig i et intervju med Feministiskt Perspektiv at for å oppnå fred kan jødene transporteres fra Israel til USA. Javid ble intervjuet ombord Ship to Gaza som er på vei mot den okkuperte Gazastripen, hvor den israelske okkupasjonshæren har drept journalister, helsepersonell og barn. Jøder er ikke uventet opprørt over uttalelsen, og Javid har i etterkant bedt om at den trekkes tilbake.

– Min uoffisielle mening som privatperson er mer fantasibasert. Israel har okkupert et annet land. Drevet mennesker på flukt fra deres eget hjem, tatt deres land og stjålet deres fred og frihet, uttalte Javid i intervjuet, hvor hun utdyper at USA og Israel er bestevenner som trives i hverandres selskap.

– Så hvorfor ikke invitere vennene over til seg og gjøre plass til dem på gården. […] Og palestinerne kan få leve i fred og atter bygge opp det land som en gang var deres… Jeg kan vel tillate meg i det minste å få drømme om en slik løsning, eller hva?, fortsatte hun.

Jøder i både Sverige og resten av verden er i opprør og har kritisert henne for antisemittisme for uttalelsen.

– Flytte jøder mot deres vilje for å løse et problem? Høres som en endelig løsning for meg. Solid feministisk politikk, skrev den jødiske aktivisten Annika Hernroth-Rothstein på Facebook ifølge The Times of Israel.

Ship to Gaza er en svensk såkalt uavhengig humanitær organisasjon som seiler skip med bistand fra Europa til Gaza og har tidligere blitt bordet av israelske soldater med påfølgende fengsling av passasjerene. Organisasjonen har tidligere samarbeidet med Free Gaza Movement, som den Sverige-baserte sionistiske etterretningstjenesten Expo har anklaget for antisemittisme.

Før den kontroversielle uttalelsen hadde Javid blitt frarådet fra å være med skipet, som nå ligger forankret i Sicilia, den siste strekningen til Gaza. Hvorvidt hun følger rådet gjenstår å se.

Ship to Gaza har i en pressemelding tatt sterkt avstand fra Javids uttalelse, som de kaller anti-jødisk, og tar samtidig avstand fra all antisemittisme og «annen rasisme».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
This Goyim Know!
This Goyim Know!
4 år siden

USA ville nok vært en dårlig ide. Da ville det nok vært bedre å sende de langt pokker inn i den afrikanske jungelen og bygd mur rundt slik at de ikke lenger kunne utøve faenskap ovenfor verdens ulike nasjoner. For en verdensfred det da ville blitt.

Andre
Svar til  This Goyim Know!
4 år siden

Er det noen som rydder unna muslimsøppel, så er det jøder. Kanskje dere kulle lært noe av jødene? Men det er kanskje mindre risiko å gå i tog og krangle med sosialister og feminister?

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Andre
4 år siden

Judarnas mål är att rydda Mellanöstern fritt från muslimer och skapa sitt Storisrael.
Söppelbötta tömmer de i Europa.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Iranere er normalt temmelig gode på JQ. Litt som oss blåøyde nordmenn som er født med ski på beina.

Jeg tror nok utspillet hennes kun er taktisk og ment for å provosere fienden. Alle med vett og som ikke tror på lættis-holocaust forstår at jo flere jøder man sender over til usa så vil verden ihvertfall ikke bli noe fredeligere sted.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

USA og de vestlige land er i jødenes vold, mer eller mindre. I USSR ble det opprettet en oblast – Birobirdjan – avsatt til jødene, men det ble ingen suksess. Ellers hadde NSDAP i Tyskland planer om å deportere jødene til Madagaskar, og vi vet at de selv en gang så for seg deler av Argentina, og til og med Uganda i Afrika(Hertzl o.a.). Men av strategiske og ideologiske grunner ble det Palestina/det «hellige» land. Uansett hvor det «reserveres» et land/område for jødene, kommer de – bedt eller ubedt – inn og infiltrerer, slik deres modus operandi er og alltid… Les mer »