Hjem Nyheter Norden Riksdagspartis ungdomsforbund vil legalisere barnesex i Sverige

Riksdagspartis ungdomsforbund vil legalisere barnesex i Sverige

SVERIGE Det svenske Centerpartiets ungdomsförbund (CUF) anslutter seg nå til den ultraliberale frontlinjen og tar til orde for at barnesex bør bli lovlig. De ønsker nå å avskaffe den seksuelle lavalder, som i Sverige er 15 år.

I dag er det ulovlig å ha sex med barn som er under 15 år i Sverige. Men dette vil nå det svenske Centerpartiets ungdomsförbund (CUF) endre på. Under helgens generalforsamling i Mora tok de stilling for å forkaste den seksuelle lavalder.

Fra tidligere finnes også forslag fra Liberalernas ungdomsförbund (LUF) om å gjøre nekrofili (sex med lik) og zoofili (sex med dyr) lovlig i Sverige.

CUF vil legalisere sex med barn. (Skjermdump fra CUFs twitterkonto.)

Ida Wallinder, nestleder for CUF i Dalarna, påstår på Twitter at barn modnes raskt og at noen er modne nok til å ha sex. Hun mener forslaget handler om å «bli kvitt et moralsk kompass gitt av staten».

Beslutningen fra CUF har heldigvis møtt massiv kritikk.

Jenny Sonesson, sosionom, liberal debattør og skribent, skriver på Facebook:

Med CUFs kyniske politikk blir det lettere for pedofile å overtale utsatte barn om at det er «normalt» å ha seksuell omgang med voksne. Det blir lettere for foreldre fra patriarkalske æreskulturer å gifte bort sine mindreårige døtre. Og det blir vanskeligere å dømme overgripere.

Les også:
Hva vet du om homolobbyen? Les deg opp her!
Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili
Flere LHBTP-profiler i Sverige med Pride-forbindelser er tidligere dømt for pedofili
FILM: Homolobbyens seksualisering av barn
FILM: The paedophile agenda