Hjem Nyheter Norden Riksdagspartis ungdomsforbund vil legalisere barnesex i Sverige

Riksdagspartis ungdomsforbund vil legalisere barnesex i Sverige

8

SVERIGE Det svenske Centerpartiets ungdomsförbund (CUF) anslutter seg nå til den ultraliberale frontlinjen og tar til orde for at barnesex bør bli lovlig. De ønsker nå å avskaffe den seksuelle lavalder, som i Sverige er 15 år.

I dag er det ulovlig å ha sex med barn som er under 15 år i Sverige. Men dette vil nå det svenske Centerpartiets ungdomsförbund (CUF) endre på. Under helgens generalforsamling i Mora tok de stilling for å forkaste den seksuelle lavalder.

Fra tidligere finnes også forslag fra Liberalernas ungdomsförbund (LUF) om å gjøre nekrofili (sex med lik) og zoofili (sex med dyr) lovlig i Sverige.

CUF vil legalisere sex med barn. (Skjermdump fra CUFs twitterkonto.)

Ida Wallinder, nestleder for CUF i Dalarna, påstår på Twitter at barn modnes raskt og at noen er modne nok til å ha sex. Hun mener forslaget handler om å «bli kvitt et moralsk kompass gitt av staten».

Beslutningen fra CUF har heldigvis møtt massiv kritikk.

Jenny Sonesson, sosionom, liberal debattør og skribent, skriver på Facebook:

Med CUFs kyniske politikk blir det lettere for pedofile å overtale utsatte barn om at det er «normalt» å ha seksuell omgang med voksne. Det blir lettere for foreldre fra patriarkalske æreskulturer å gifte bort sine mindreårige døtre. Og det blir vanskeligere å dømme overgripere.

Les også:
Hva vet du om homolobbyen? Les deg opp her!
Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili
Flere LHBTP-profiler i Sverige med Pride-forbindelser er tidligere dømt for pedofili
FILM: Homolobbyens seksualisering av barn
FILM: The paedophile agenda

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Del gjerne videre: Homolobbyen har klare koblinger til pedofili, og det i hele sin historie! De grunnleggere, bakmenn, og flere tilhengere av denne homolobbyen, har åpent forsvart og forsøkt å normalisere pedofili, vært tilknyttet pedofile interesseorganisasjoner, og tilogmed dømt for nettopp pedofili! Folk har latt seg lure av en fargerik fasade med ballonger for barn og tale om «Love is Love», og tror det kun handler om at homofile må få lov til å være homofile, men dette var dog en rett de allerede hadde FØR sirkuset dro igang. Folk har dessverre latt seg lure, og nå ubevisst hjelper til… Les mer »

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

The slippery slope.. Først var det homosex, som nå er normalisert. Så bisex, transer, osv. Dyresex er lovlig i flere land, og pedofili og incest står for tur, åpenbart. For hvem kan med 100% sikkerhet hevde at sex med barn – og dyr – er skadelig for barnet eller dyret? Den seksuelle lavalderen i endel land er 12 år, så det er litt å gå på i Norden. Men som kjent; love is love, grenseløs love, så hvis en voksen elsker et barn, og elskes tilbake; hvorfor ikke? Vi har enda ikke kommet til enden.. eller endetiden, men den er… Les mer »

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Utrolig ekkelt forslag av åpenbare skap pedofile kulturmarxister

Steinar
Steinar
2 år siden

Nå må faen folk våkne og forstå agendaen til homolobbyen!

Vibecke
Vibecke
2 år siden

Direkte kvalmt og provoserende!

Hanne
Hanne
2 år siden

Blir provosert og sint.

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden
Håkon
Håkon
2 år siden

Fy faen.. det her er for sjukt.