Hjem Nyheter Norden Romfartøy med «holocaust»-propaganda krasjet på månen

Romfartøy med «holocaust»-propaganda krasjet på månen

6

ROMFART Det israelske romfartøyet Beresheet, som skulle ta «holocaust» og Israels nasjonalsang ut i universet, krasjet da det forsøkte å lande på månen, torsdag kveld.

Selfie fra den israelske månelanderen Beresheet med jorden i bakgrunnen og sionistisk propaganda i forgrunnen (skjermdump Facebook).

Det skulle bli det første privatfinansierte romfartøyet til å lande på månen, det tekniske samarbeidet mellom det privateide israelske SpaceIL, statlige IAI og det svenske foretaket SSC (Swedish Space Corporation).

Det skulle også bli en spektakulær propagandaaksjon, der en del av hensikten med romferden var å ta en nano-versjon av den jødiske Toraen, Israels selvstendighetserklæring og nasjonalsang, barnetegninger, et budskap fra Israels tidligere president Shimon Peres samt minner fra en «holocaust»-overlever til månen.

Torsdag kveld var Israels statsminister Benjamin Netanyahu på plass for å delta på feiringen av månelandingen. Men i stedet fikk han se hvordan farkosten mistet kontakt med jorden og krasjet ved 21.25-tiden norsk tid.

– Veldig kjedelig, den ligger nok der i småbiter nå, sier Linda Lyckman, sjef for teknologi og innovasjon ved SSC, til TT fra rombasen Esrange utenfor Kiruna., hvorfra signalene fra Beresheet ble videresendt til Israel.

– Vi klarte det ikke, men vi forsøkte definitivt. Jeg synes at det vi har gjort er fantastisk stort. Vi burde være stolte, forklarte SpaceILs administrerende direktør Morris Kahn fra kontrollrommet i Yehud.

Det gjenstår å se hva det neste israelske-svenske romprosjektet blir – et «holocaust»-museum på Mars?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Dette må da være et kraftfullt «omen» om at holocaustpropagandaen har kommet til veis ende, dvs blitt pulverisert i møtet med månen. Og slik månebeboerne kontant avviste dette tøvet «in space» vil det bli avvist også her nede, i økende grad, til tross for massiv pk-virksomhet, bl.a. i våre koshermedia, NRK, TV2 og riksavisene.

N_S
N_S
3 år siden

Berre skit?

Espen
Espen
3 år siden

Haha

www.facebook.com/elTarud
www.facebook.com/elTarud
3 år siden

Så mye hat for den jødiske staten, hvorfor?

Arno
Arno
Svar til  www.facebook.com/elTarud
3 år siden

Hvor så du «hat» nu da, Tarud? Synes du det hadde vært bra om løgnerne hadde fått utbredt løgnene sine fra månen også?

Tør du snart svare på om du tror at Osama bin Laden fra en fjellhule i Afghanistan koordinerte grusingen av 3 skyskrapere i Jew York med 2 fly, Tarud? Har utfordret deg på dette før.

Espen
Espen
Svar til  www.facebook.com/elTarud
3 år siden

Spør istedet hvorfor jødene hater goyims så mye. At dem møter motstand og forakt skyldes vel de virksomheter og handlinger dette folk har utført mot hvite, i deres egne hjemland. De har oppført seg som parasitter på andre og manipulert våre ledere til å svike sitt eget folk og lede det til slakterbenken. Forakten har de fortjent.