Hjem Nyheter Rømte fra afghansk voldtektsmann ved å hoppe fra balkongen

Rømte fra afghansk voldtektsmann ved å hoppe fra balkongen

2

RAPEFUGEES En kvinne fra Vetlanda i Sverige ble voldtatt i sitt eget hjem av en afghansk inntrenger. Kvinnen rømte ved å hoppe fra balkongen, et fall på 7 meter, hvorpå hun pådro seg livsvarig skade. Afghaneren blir ikke utvist.

Illustrasjonsfoto. Foto: Pixabay.com.

Den 25 år gamle afghaneren var en kollega av kvinnen og hadde tidligere forfulgt henne. På morgenen den 17. oktober dukket han plutselig opp på døren til kvinnen og trengte seg inn i leiligheten, hvorpå han der voldtok henne.

Kvinnen forsøkte flere ganger å rømme, men ble dratt inn i leiligheten igjen av afghaneren.

– Jeg hadde en enorm dødsskrekk og dødsangst. Øynene hans var grusomme, de så nesten påvirket ut, og jeg var overbevist om at det var mitt siste øyeblikk i livet, fortalte kvinnen i avhør.

I et lite øyeblikk da afghaneren beveget seg vekk fra hennes syn grep hun sjansen igjen og løp mot balkongen. Kun iført en t-skjorte hoppet hun fra balkongen, et fall på 7 meter, og pådro seg livsvarig skade.

– Jeg kan aldri glemme dødsangsten jeg kjente, den må jeg bære med meg hele livet. Milten min ble ødelagt, jeg får den aldri tilbake. Jeg blir nødt til å ta sprøyter livet ut, for immunforsvaret mitt, forteller kvinnen.

Afghaneren er nå dømt til to og et halvt års fengsel for voldtekt og frihetsberøvelse. Selv om afghaneren er afghansk statsborger vil han dog ikke bli utvist ettersom aktor Jonas Erfors ikke hadde begjært utvisning.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roy Vey
Roy Vey
7 måneder siden

Helt tragisk, og foruten denne helvetes afghaneren er det også de svenske politikere med sin absurde politikk som burde stilles til ansvar og dømmes for hvert eneste overgrep gjort mot det svenske folk av deres importerte forbrytere.

mia
mia
7 måneder siden

I Danmark blir politikere stilt for Riksrett. Når skal vi oppleve det i Sverige? Og i Norge!