Hjem Nyheter Russisk avis: Vi må snakke åpent om jødespørsmålet for å forstå verdenspolitikken

Russisk avis: Vi må snakke åpent om jødespørsmålet for å forstå verdenspolitikken

MEDIA Den russiske avisen Russia Insider har tatt en redaksjonell beslutning om å åpent skrive om det «jødiske problemet» og arbeide for å bryte tabuene rundt emnet.

I en lang artikkel med tittelen «It’s Time to Drop the Jew Taboo» skriver Charles Bausman at avisen hans tenker å begynne å snakke åpent om jødespørsmålet. Bausman er sjefredaktør for avisen Russia Insider hvilket han grunnla i 2014, i etterkant av statskuppet i Ukraina. Russia Insider er basert i Moskva og publiseres både på engelsk og russisk. Avisen er et uavhengig borgerjournalist-prosjekt som finansieres gjennom crowdfunding (donasjoner) og har som hovedformål å bekjempe den vestlige løgnpressens anti-russiske hetspropaganda.

Artikkelen som omhandler redaksjonens nye stilling til jødespørsmålet ble publisert på mandag og fastslår blant annet i et av avsnittene at fiendtligheten mot Russland og den russiske regjeringen i den vestlige verden stort sett er et fenomen drevet frem av jødiske interesser.

I artikkelen tar Bausman også opp hvordan begreper som «sionister», «eliten», «globalister», «neokonservative», «den dype staten», «den nye verdensorden», «bankmafiaen», «anglosionister» og lignende egentlig bare er dårlige eufemismer for ordet «jøder». Det som forener disse menneskene, skriver Bausman, er deres jødiske opprinnelse, og derfor er det bare forvirrende å kalle dem for alt annet enn jøder. Om øvrige dyktige skribenter som ikke nevner jødespørsmålet, skriver Bausman følgende:

Sørgelig nok blir mye av det de skriver [om hetsen mot Russland] meningsløst, og på grensen til tjenestefeil, ettersom den jødiske streben etter konfrontasjon med Russland er den mest betydningsfulle faktoren. Å ekskludere den fra en diskusjon om geopolitikk er å ignorere elefanten som ikke står å gjemmer seg i et hjørne, men snarere danser Mazurka i midten av rommet. Vi bør ikke glemme det at en bevisst tilbakeholdelse av informasjon er en del av løgn-slekten, hvilket også erkjennes av loven.

Bausman skriver videre i innledningen av artikkelen at jødiske lobbygrupper har stor del av skylden for de siste 30 årene med krig:

Jeg har blitt overbevist om at hvis vi ikke bryter dette tabuet, så kommer ingenting til å forbedres ved den menneskelige katastrofe som pågår geopolitisk. Millioner har dødd de siste 30 årene, og om vi vil stoppe denne trenden og unngå katastrofen som nærmer seg, må vi ha frihet til å kritisere de skyldige. Det er for meg, akkurat som hos mange andre, klart at en stor del av skylden for dette kommer fra jødiske grupper.

Lenger inn i artikkelen peker Bausman spesielt på den amerikanske krigen i Midtøsten som forårsaket av jødene. Videre skriver Bausman at den jødiske innflytelsen over den amerikanske utenrikspolitikken er en trussel på «utryddelsesnivå» mot hele verden.

Som alle anerkjente jødisk makt-kritikere tar Bausman også opp jødenes innflytelse over vestlige medier. Blant amerikanske medier peker han spesielt ut CNN, New York Times og Washington Post som spesielt jødiske og anti-russiske. Bausman mener i artikkelen at hele «Fake News»-fenomenet i bunn og grunn er jødisk.

Bausman roser også den amerikanske Alt-Right bevegelsen og skriver at så lenge de snakker åpent om jødespørsmålet, samt rasemessige spørsmål, som andre ikke våger å røre ved, vil deres politiske relevans fortsette å øke. Selv forfatteren Kevin MacDonald og noen spesifikke Alt Right-nettradioer nevnes i positive ordlag av Bausman.

Å kritisere jødisk makt kan ifølge Bausman utføres «rettferdig og ærlig», uten at man behøver å ha onde hensikter mot det jødiske folket. Som svar på innvendingen om at det finnes individuelle gode jøder skriver Bausman at unntak fra en politisk trend ikke betyr at trenden forsvinner og blir politisk irrelevant. Bausman presenterer i artikkelen en teori om at det er jødene i eliten som er degenerert og således forderver alle jøder som klatrer opp til elite-posisjoner:

Problemet synes å oppstå når jøder havner i maktposisjoner, det vil si når de trer inn blant den fryktede «eliten». Da, av en eller annen anledning, og uavhengig av de individuelle jødenes politiske orientering, eller andre individuelle særegenheter, blir de «up to no good» – og noe går alvorlig galt. Kanskje er det de mektige jødiske institusjonene – media, banker, film- og musikkbransjen etc. – i hendene på degenererte typer som krever dårlig oppførsel som en pris for inntredelse. Jeg vet egentlig ikke, men åpenbart må spørsmålet undersøkes ettersom mye taler for at en god del av de virksomheter som domineres og formes av jøder er en bunnløs grop av problemer med en spesiell forkjærlighet for løgn og kynisme, fiendtlighet mot kristendommen og kristne verdier, samt i geopolitikken en tydelig blodtørst.

Bausman skriver også at han tror at det ligger mye i påstanden om at den blodige russiske revolusjonen i stor grad var en jødisk revolusjon. Dette kan eventuelt kobles til at den russiske regjering offisielt lanserte en etterforskning omkring drapet på den russiske tsarfamilien for å undersøke om det kan ha vært et ritualdrap, hvilket jødene tolket som at det er en antisemittisk etterforskning da de ser seg selv som hovedmistenkte om en slik forbrytelse har blitt begått.

Avslutningsvis oppfordrer Bausman skribenter om å sende inn artikler om jødespørsmålet til Russia Insider samt at donasjoner taes imot med takk fra de som setter pris på redaksjonens nye retning overfor jødespørsmålet, ettersom kritikere til beslutningen mest sannsynlig vil trekke sin støtte til avisen. I skrivende stund er Bausmans 5000 ord lange artikkel om jødespørsmålet blitt lest av mer enn 100 000 personer.

Les hele artikkelen på Russia Insider HER.

Les mer om jødespørsmålet HER.

Kilde:
Rysk tidning: Vi måste prata öppet om judefrågan för att förstå världspolitiken