Hjem Nyheter Norden Russisk media setter søkelyset på det svenske regimets raseblandingspropaganda

Russisk media setter søkelyset på det svenske regimets raseblandingspropaganda

5

RASEBLANDING Russiske Sputnik setter søkelyset på det svenske regimets vilje til å raseblande bort svenskene.

Den statseide russiske nyhetssiden Sputnik International har skrevet om det svenske regimets seksualopplysningsnettside Youmo.se. Siden finnes blant annet på dari (som snakkes av mange i Afghanistan), tigrinja (som snakkes i Eritrea og nordre Etiopia), arabisk og somalisk.

Sputnik noterer to ganger i ingressen og én gang i brødteksten at det svenske regimet – som har finansiert Youmo.se med hele fem millioner kroner gjennom myndigheten MUCF – spesifikt propaganderer for raseblandede relasjoner mellom ikke-svenske menn og svenske kvinner.

«Materialet på nettsiden er merkbart illustrert med bilder av mørkhudede menn med blonde kvinner av europeisk opphav», skriver det russiske nyhetsorganet.

De går også gjennom det faktum at siden har hatt flest besøkere fra Iran, hvorfra mange afghanere har innvandret til Sverige. Andre populære besøkerland er Saudi-Arabia, Irak og USA.

Sputnik avslutter artikkelen med å påpeke at innvandringen har vært så stor at arabisk har gått forbi finsk som andrespråk i Sverige, samt at hele 163 000 personer fikk asyl under det verste invasjonsåret 2015.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Arno
Arno
2 år siden

Her i landet har vi NRK Super/NRK3-TV-kanal som hver eneste dag, ja omtrent hele døgnet, 24/7, serverer knallhard undergravende og ødeleggende propaganda rettet spesielt mot etnisk norske småjenter, der tema alltid er hvite jenter som har nærkontakt og «vennskap» med mørhudede gutter.
Målet er overtydelig å normalisere, vanliggjøre, ja, faktisk å gjøre hvite-hvite-forhold «noe rart» og «ukuult». Også på utallige andre måte driver de sin undergraving av vår nasjon.
NRK er i ferd med å ødelegge det norske samfunnet og den norske nasjonen.
NRK er den sterkeste ødeleggelseskraften vi har.
DETTE MÅ ALLE PATRIOTER FORSTÅ OG HUSKE PÅ HELE TIDEN!

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Bra at russisk media gjør folk oppmerksom på det. Er verre med vesten.

Steinar
Steinar
2 år siden

Agendaen er klinkende klar. Provoserende!

Enmann
Enmann
2 år siden

Det går ikke Ann å begripe på noen annen måte enn at dette er jødisk terrorisme. Hvilke sinnsyke personer finner plutselig på å utslette sitt eget folk?

Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Kvalmt og provoserende!