Hjem Nyheter Europa Russisk minister: «USA planlegger et falskt flagg-angrep»

Russisk minister: «USA planlegger et falskt flagg-angrep»

2

UTENRIKS Den russiske forsvarsministeren Sergey Shoigu hevder i en uttalelse tirsdag at amerikanere planlegger et «falskt flagg-angrep» mot Russland.

Foto: Kremlin.ru, (CC BY 4.0).
T.v. Sergey Shoigu. T.h. Vladimir Putin.

Tirsdag ble det holdt et forsvarsmøte i Moskva, hvor flere av Russlands militære ledere deltok.

Forsvarsminister Sergey Shoigu sa under møtet at han har kjennskap til en amerikansk plan for å fremprovosere en konflikt mellom Russland og Ukraina.

Han hevdet at amerikanske private militærforetak (PMCs) planla et kjemisk angrep i østre Ukraina. Videre fortalte han at Russland overvåker over 120 amerikanere som arbeider med ukrainske spesialstyrker i nærheten av den russiske grensen.

I løpet av helgen har containere med «uidentifiserte kjemiske komponenter» blitt fraktet til de ukrainske byene Avdeevka og Krasny Liman i Donbass-regionen, forklarte forsvarsministeren for president Vladimir Putin.

Ikke noe mer ble fortalt om opplysningene, men Shoigu gjorde det klart at det var etterretningsopplysninger som Russland overvåket nøye.

Den siste tiden har spenningen mellom den USA-ledede krigsalliansen NATO og Russland økt markant. Media i vesten har advart mot en russisk invasjon av østre Ukraina. Russland avviser dog anklagene og mener at det er NATO som provoserer dem ved å stasjonere sine tropper lenger østover.

Les også:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Moderne kjetter
Moderne kjetter
9 måneder siden

Både Russland og USA er under jødisk kontroll. I takt med at hvite europeere våkner opp og forstår at rasen vår er under angrep, så vil mulighetene for en orkestrert «tredje verdenskrig» mellom Russland og USA øke. Alt for å slå oss tilbake, selvfølgelig. Europa er midt i skuddlinjen. «Orden ut av kaos» er et mantra de kroknesede «globalistene» liker å følge. Ellers er det også, av en rekke grunner, i maktens interesser å opprettholde en slags «kald krig» som den vi nå befinner oss i. Man kan bl.a. legitimere massiv overvåkning av innbyggerne samt bedrive internettsensur og slå ned… Les mer »

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
9 måneder siden

Et såkalt «false flag» er høyst sannsynlig nå som spenningen mellom øst og vest øker, og krigsretorikken tiltar. Vi så det i Syria, der Assad ble beskyldt for å «gasse sine barn», og det et alltid et påskudd for å sette igang konflikt og krig. Historien er full av slike «utløsende» hendelser, og fordi styrkeoppbygging og beredskap er på high alert er det ikke mere som skal til før det smeller. NATO, med Stoltenberg i spissen, avviser alle fredsfølere fra Putin istf å komme Russland i møte og innrømme legitime sikkerhetsbehov. En innsirkling/omringing av den russiske bjørnen er neppe en… Les mer »