Hjem Nyheter Russisk «nazist» får pris for å ha drept «nazister» av en annen...

Russisk «nazist» får pris for å ha drept «nazister» av en annen «nazist»

3

UKRAINAKONFLIKTEN En russisk soldat, utsmykket med totenkopf-symboler, tildeles en pris for å ha drept 250 «nazister».

Den russiske generalmajoren Timur Kurilkin tildeles en ærespris av Denis Pushilin, president for utbryterrepublikken Folkerepublikken Donetsk.

Dette etter at Kurilkin skal ha «drept 250 nazister» i Ukraina, trolig soldater fra det media beskriver som den «høyreekstremistiske» Azov-bataljonen.

Kurilkin selv var imidlertid ikke blyg for å dukke opp på prisutdelingen utsmykket med «nazistiske» stoffmerker, noe som har ledet til en rekke humoristiske og ironiske internett-memer.

På høyre arm bærer generalmajoren en valknute og en totenkopf, et merke båret av tyske SS-tropper under andre verdenskrig.

«Hvem ville gitt en nazist en medalje, bortsett fra en annen nazist selvfølgelig! Så Pushilin er selvsagt nazist han også», kommenterer en bruker ironisk på sosiale medier.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
9 måneder siden

Ganske ironisk at Russland bekjemper «nazister», aka Azov-bataljonen, i Øst-Ukraina, og disse «nazistene» er jøden Zelenskys stormtropper mot den russisk-talende befolkningen der. Jøder og «nazister» som allierte er kanskje underlig for noen, men det skriver seg fra sovjettiden og det jødisk-bolsjevikiske folkemordet i Ukraina i 1932-33(ledet av jøden Kaganovich), da mellom 4 og 10 millioner omkom i holodomor(den store sultkatastrofen). Og store deler av den ukrainske befolkningen ønsket tyskere velkommen i 1941, som befriere fra det bolsjevikiske kommunistdiktaturet.

J.H
J.H
9 måneder siden

Azov er false flag, og trolig de som står bak døde sivile i byen Butja. Sivile som antagelig var pro-russiske.

Viktor
Viktor
9 måneder siden

Begynner å bli rimelig forvirrende dette. Det likner jo også veldig på Jernkorset jernkorset den russiske soldaten her fikk.
Tror jammen de alle sammen har de tyske soldatene under 2.vk. som forbilder. Da får vi i så fall håpe de avstår like mye fra nedrigheter som det de tyske styrkende gjorde.