Hjem Nyheter Utenriks Russisk politiker oppfordrer McDonald’s til å boikotte Russland

Russisk politiker oppfordrer McDonald’s til å boikotte Russland

0

 RUSSLAND  Utenrikspolitikeren Aleksej Pusjkov oppfordrer McDonald’s og Coca-Cola til å boikotte Russland. Det ville styrke det russiske folkets helse, mener politikeren.

Aleksej Pusjkov
Aleksej Pusjkov

Den russiske utenrikspolitikeren Aleksej Pusjkov oppfordrer de amerikanske selskapene McDonald’s og Coca-Cola til å innføre sanksjoner mot Russland. Pusjkov mener en boikott fra disse ville vært bra for den russiske folkehelsen.

– Kanskje McDonald’s og Coca-Cola vil støtte Obamas sanksjoner og skåne oss for sine produkter? Det skulle vise at de var prinsippfaste, og russerne ville bli friskere.

I slutten av 2013 uttalte Pusjkov i et intervju at Vestens politiske liv er dominert av krefter hvis mål er å avskaffe alle nasjoner og tradisjonelle verdier og normer. Dette for å skape en verden preget av hensynsløst manipulerende globalistiske og identitetsløse konsumenter, uten bånd til sine egne familier.

Han mente videre at Russland hadde mange potensielle allierte i Europa som motsatte seg den dominerende ideologiske maktstrukturen, og som i stedet stod for tradisjonelle verdier.

Pusjkov var også negativ til at EU krevde at Ukraina og Moldova måtte arrangere homoparader for å kunne bli medlem i EU.

Kilde:
Pusjkov: McDonalds och Coca-Cola borde kanske stödja sanktioner
Rysk toppolitiker varnar för kulturmarxism i väst

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg