Hjem Nyheter Russland er i ferd med å forby homopropaganda

Russland er i ferd med å forby homopropaganda

1

RUSSLAND En komité i det russiske parlamentet ønsker å innføre totalforbud mot homopropaganda i media, filmer, på internett og mange andre steder.

Kreml, Moskva. Foto: Pavel Kazachkov, (CC BY 2.0).

Den russiske komiteen for informasjon, teknologi og kommunikasjon ønsker å innføre et totalforbud mot homopropaganda. Dette presenterer komiteens leder Alexander Khinshtein, ifølge nyhetsbyrået TASS.

Blant annet ønskes det at propagandaen bekjempes «off-line», i media, på internett, på kinoer og i filmer, og har til hensikt å beskytte alle innbyggere uansett alder.

«Jeg støtter [Duma-medlem] Vyacheslav Volodin fullt ut i hans forsøk på å forby propaganda for utradisjonelle verdier. Statsdumaens informasjonskomité har allerede begynt å jobbe med slike initiativ», skrev Khinshtein på sin Telegram-kanal.

I dag er det et tilsvarende forbud mot å distribuere homopropaganda til mindreårige, noe komiteen nå ønsker å innføre for alle aldre.

Videre ønsker de å innføre strengere straffer for «pedofil propaganda», samt å «ikke bare forby spredning av propaganda til mindreårige, men også all annen informasjon som viser utradisjonelle seksuelle forhold eller perversjoner».

Komiteens forslag vil snart bli debattert i den russiske statsdumaen og ser ut til å ha flertallstøtte.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
6 måneder siden

Gud velsigne Russland og forbanne Vesten! Russerne er nærmere Gud enn det verdsliggjorte, degenererte Europa og USA, holder på det tradisjonsbundne og lovfester normalitet i forholdet mann-kvinne, og forbyr pervers og moralnedbrytende LHBTQP-agenda. Mens Vesten råtner opp innenfra styrker russerne sitt samfunn, i dyrekjøpt erfaring fra 70 års ateistisk kommunisme, aka jødedom, kfr mange jødiske kilder.