Hjem Nyheter Russland kan gå til væpnet angrep hvis USA angriper Syria

Russland kan gå til væpnet angrep hvis USA angriper Syria

2

UTENRIKS Sjefen for den russiske statsdumaens forsvarskomite advarer USA: Russland kan komme til å besvare et amerikansk angrep mot Syria.

General Vladimir Shamanov. Foto: Sputnik.
General Vladimir Shamanov. Foto: Sputnik.

Spenningen mellom USA og Russland forsetter å øke. Nå advarer sjefen for den russiske statsdumaens forsvarskomite, general Vladimir Shamanov, at Russland er klar til å svare et amerikanske angrep mot Syria med våpen. Shamanovs uttalelse virker å være et direkte svar til USAs president Donald Trump som på mandag annonserte at landet skal komme med en viktig uttalelse angående Syria i løpet av 24 til 48 timer.

Hva man fra russisk side utgår fra er at Trump har til hensikt å angripe Assad-regimet i Syria etter nye påståtte kjemiske angrep mot sivile, noe som så vel Syria som Russland fornekter har funnet sted.

– Deres (USAs, red. anm.) skinnhellige politikk har gått for langt og gått over alle tenkbare grenser. Det er på tide at Forent Russland (regjeringspartiet, red. anm.) gjør det meget tydelig at man har til hensikt å anvende alle diplomatiske og militære midler om så behøves, sa Shamanov da han snakket om et potensielt angrep mot Syria.

Hvordan den stadig eskalerende politiske krisen mellom Russland og Syria på den ene siden og USA og Israel på den andre kommer til å utvikles er for tiden uklart. Hva man dog vet er at situasjonen er veldig alvorlig og spenningene mellom hovedsakelig Russland og USA er sterkere enn på lenge.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
4 år siden

Tredje verdenskrig er unngåelig.

Jeg håper bare menneskeheten har fornuft nok til og ikke bruke kjernevåpen.

For det vil påvirke oss alle i det lengre løp.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Ikke send advarsler før dere sender rakettene Russland, men spill opp stalinorglene og knus globalistene nådeløst og resolutt!

Er vi heldige så rømmer også de usle politikerne landet med dampbåten til England/usa ved første anledning, slik de feige hundene har for vane. Da kan vi endelig begynne med gjennoppbyggingen av dette ødelagte landet:)