Hjem Nyheter Norden Så mange voldtekter i Stockholm at akutten ikke holder følge

Så mange voldtekter i Stockholm at akutten ikke holder følge

3

SVERIGE I gjennomsnitt anmeldes fem voldtekter i døgnet i Stockholm, hvilket har ført til at spesialakuttmottakelsen for voldtatte på Södersjukhuset har fått kraftig økt belastning.

Takket være at det nå fortiden anmeldes fem voldtekter i døgnet i Stockholm har akuttmottakelsen for voldtatte på Södersjukhuset – som tar hånd om og undersøker samtlige som anmelder voldtekt i den svenske hovedstaden – fått kraftig økt arbeidsbelastning.

Antallet voldtektsanmeldelser har i første halvdel av 2019 økt med 20 prosent i sammenlikning med i fjor.

Da den som anmelder en voldtekt ikke bare skal få behandling, men også undersøkes for å sikre bevis, er hver slik undersøkelse tidkrevende.

Politiet i Stockholm har nå derfor startet en spesialgruppe som utelukkende skal jobbe med å etterforske voldtekter. Gruppen består av femten politimenn, og skal finnes frem til slutten av neste år, eller lengre.

3
Delta i debatten

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
14/88RoarThis Goy Knows! Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
This Goy Knows!
This Goy Knows!

Det beste hadde nok heller vært å igangsatt retur av rasefremmede. Det hadde uten tvil løst problemet permanent, fremfor å bare utvide og utvide hjelpetiltak i takt med økt innvandring av rasefremmede.

14/88
14/88

Systemet er kapitalistisk og interessegrupper gleder seg over at det blir mer kriminalitet. Det betyr mer jobb til systemet og mer penger i omløp.

Roar
Roar

#UTmedPAKKET

Jødenes globalisme har påført vårt folk nok lidelse!