Hjem Nyheter Norge Så redd at hun står frem med fullt navn og bilde

Så redd at hun står frem med fullt navn og bilde

5

HØNEFOSS Mina fra Hønefoss forteller at hun ikke lenger tør å gå alene om kveldene.

Halvt iranske Mina Minaie (17) fra Hønefoss forteller til Ringerikes Blad at hun ikke lenger tør å gå alene om kveldene. Til å begynne med ville man kanskje trodd redselen skyldtes den økte fare for voldtekt som har kommet med masseinnvandringen, hvilket med all forståelse en stor andel jenter i Europa i dag bekymrer seg over. Men det som i Minas tilfelle har gjort henne såpass redd, om vi da skulle tro henne på hennes ord, gitt at hun står frem med fullt navn og bilde, er at hun i undergangen ved Brutorget i Hønefoss oppdaget Den nordiske motstandsbevegelsens logo.

– For cirka 2 uker siden så jeg at det har dukket opp tagginger av logoen til Den nordiske motstandsbevegelsen, og er første gang jeg ser den tagget noe sted, forteller hun.

Mina synes det er utrolig at logoen har fått pynte opp undergangen i bortimot to uker uten å ha blitt fjernet. Hun forteller videre at hun nå har begynt å gå andre veier for å komme seg hjem på kveldstid fordi hun er redd for hvem hun kan møte på. Hvilke veier som skulle være «trygge» og fri for Motstandsbevegelsens logo nevnes dog ikke, men det ser ut til at hun har fått med seg at dette er å finne overalt.

– De har klistremerker rundt omkring i hele byen på for eksempel lyktestolper, sier hun til Ringerikes Blad, og fortsetter med en aldri så liten tillært løgn:

– Det er forskjell på ytringsfrihet og hatytringer som dette er. Dette er en organisasjon som assosieres med vold og drap.

Tydelig beveget av medienes løgner om Den nordiske motstandsbevegelsen har Mina dog ingenting å frykte i et eventuelt møte med aktivister fra Den nordiske motstandsbevegelsen.

– Hønefoss er nok langt tryggere for jenter å ferdes i på kveldstid når Motstandsbevegelsens aktivister er ute i gatene, forteller Tommy Olsen, sjef for den norske gren av Den nordiske motstandsbevegelsen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
9 måneder siden

DNM’s æreskodeks forbyr voldtekt og andre voldelige handlinger, bortsett fra i selvforsvar. Under den tyske okkupasjonen av Norge forekom det få slike overgrep, og de tyske soldatene/offiserene som forgrep seg ble straffet. Vårt land var nordisk/germansk, og da gjaldt æreskodeksen. Sammenlign det med hva tyske kvinner og barn ble utsatt for da bolsjevikhæren invaderte Tyskland i slutten av 2.verdenskrig.

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
9 måneder siden

Hele Europa føler den største medlidenhet for Mia som føler seg «redd» over en logo på en vegg. Pytt pytt til alle de millioner av hvite jenter som ikke lenger føler seg trygg i EGET hjemland på grunn av fremmedinvasjonen og voldtektene. Forstår nå at mitt arbeid hadde feil fokus, en fremmeds redsel for en logo veier tyngre enn tusener voldtatte og mishandlede hvite kvinner.

Roger M
Roger M
9 måneder siden

Hva faen er det hun tror? At vi går rundt og slår ned folk som er uenige med oss eller har innvandrerbakgrunn? Vi anvender ikke offensiv vold. Den eneste vold vi kommer til å anvende er selvforsvar. Motstandsbevegelsen står heller ikke bak noe drap, ikke en eneste gang i de 25 år den har eksistert.

torehund
torehund
9 måneder siden

Typisk slike woke kvinnfolk som er livredde alt som kan utfordre dagens jøssingregime. Alt gikk til helvette etter at kvinnene begynte å studere på universitetene.

Roar
Roar
9 måneder siden

Om hun skulle møte på noen fra Motstandsbevegelsen er det vel ikke verre enn å gå forbi eller stoppe opp for en prat, hvem vet, kanskje hun lærer noe. Er man hyggelig mot oss, så er vi naturligvis hyggelig tilbake.