Hjem Nasjonal kamp Samlingsplass og tid for 1. mai-demonstrasjonene

Samlingsplass og tid for 1. mai-demonstrasjonene

5
DEL

INFORMASJON Her er samlingstid, samlingssteder, plass og tider for taler og annet i Kungälv og Ludvika.

Den 1. mai arrangeres to nordboervennlige demonstrasjoner under parolen «Arbeidere mot globalisme – for en nordisk nasjon!». Den første vil gå av stabelen i Kungälv sentrum og den andre i sentrale Ludvika. Samlingstiden er satt til klokken 12.00 begge sted.

I Kungälv skjer samlingen ved kjeksfabrikken Göteborgs kex. Her er det en stor parkeringsplass rett ved samlingsplassen, men det er også gode parkeringsmuligheter rundt omkring i nærområdet. Vil man reise kollektivt er det nesten to kilometer til resecentrum. Vil man heller ta buss en å gå fungerer dette utmerket da Grön express stopper rett ved samlingsplassen hvis man går av på holdeplassen «Kexbageriet».

I Ludvika skjer samlingen på Mossplan, på motsatt side av ABB. Her er det veldig gode parkeringsmuligheter. Vil man reise kollektivt er det omtrent en kilometer til togstasjonen.

Begge demonstrasjonene er tillatelsegitte og vil gå igang kl. 13.00. Før dette må en del forberedelser gjøres. Tidligere erfaringer har vist at det er umulig å tilslutte seg demonstrasjonene hvis man kommer sent og derfor understreker vi viktigheten av at alle passer på å være på plass akkurat kl. 12.00.

Taler vil holdes rundt kl. 14.00. I Kungälv på Nytorget og i Ludvika på Garvarens torg. Vi anbefaler samtlige som ønsker å se talen om å ankomme samlingsplassen kl. 12.00 og også delta i demonstrasjonstoget. Ved flere tilfeller oppigjennom årene har politiet hindret tilskuere som ikke har deltatt i toget å se talen.

Vil du lese mer om parolen kan du gjøre det her. Mer informasjon om ordensregler, samkjøringsmuligheter og talere vil presenteres på Frihetskamp snart. Vel møtt!

5
Delta i debatten

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Geir OEspenHanneTommyJan-Christopher Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Jan-Christopher

Fremmad kamerater!

Tommy
Tommy

Trist at ikkeno er i Norge. Men fremmad

Hanne
Hanne

Jeg gleder meg til demonstrasjonen.
Dette blir bra.

Espen
Espen

Ser frem til det

Geir O
Geir O

HFH!