Hjem Nyheter Norden SAS publiserer klippet versjon av sin antinordiske hatfilm

SAS publiserer klippet versjon av sin antinordiske hatfilm

24

SASGATE Flyselskapet SAS forsøker tar til skadekontroll etter at de publiserte en hatet antinordisk reklamefilm tidligere i uken.

Foto: SAS.

Flyselskapet SAS fikk enorm kritikk etter at de på tirsdag publiserte en reklamefilm som bagatelliserer Norden og dets folks bedrifter og oppfinnelser. I filmen antyder de til og med at afrikanere skulle ha vikingforfedre.

Legg merke til hvor mange som liker i forhold til misliker den antinordiske propagandaen. Skjermdump: Youtube.

Etter den initielle kritikkstormen valgte SAS å fjerne filmen, for å senere på dagen legge den opp på nytt.

Akkurat før republiseringen presenterte de en konspirasjonsteori om at den folkelige avskyen over det aggressive angrepet på nordboere var en del av en koordinert «kampanje». Konspirasjonsteorien har også blitt tatt opp av løgnmedier som svenske Aftonbladet og norske NRK.

SAS slo på onsdag fast at de «står for budskapet i filmen». De kommer dog til å «publisere en kortere og tydeligere versjon».

Skjermdump: Youtube.

Selv om den kortere versjonen klipte bort noen av de groveste angrepene mot Nordens folk har heller ikke den blitt noen suksess blant seerne på Youtube.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
24 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
JudasGarSviker
JudasGarSviker
3 år siden

Er SAS eid av jøder? Kan nesten virke slik.

Tobias
Tobias
Svar til  JudasGarSviker
3 år siden

Ja.
Knut and Alice Wallenberg Foundation holder 24 855 960 aksjer i SAS.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Tobias
3 år siden

Wow! Man trenger nesten ikke engang å sjekke. Hver eneste gang man ser rabiat, anti-hvit aktivitet står det en jøde bak og gnir seg i hendene. De setter ikke engang profitt først. Alt handler nå om å ødelegge hvite nasjoner.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Det latterligste må vel være negeren som babler om «our Viking ancestors»; som om negre skulle være en del av våre nordiske forfedres gener. Selskaper som SAS er representanter for globalismen, der nasjonale grenser ikke eksisterer, og der mennesker fra ett sted er prikk lik mennesker fra et annet, og dermed kan byttes ut, friksjonsfritt. Nasjonalister må, om de kan, boykotte bedrifter som håner og fornedrer vårt folk, og slik straffe dem på den ene stedet som svir; på pungen!

Robert
Robert
3 år siden

Scandinavia er bare dritt, vi kan ingenting, og vi har ingenting, men tross dette vil hele den tredje verden flytte hit og ta del av vår infrastruktur, vår ingeniørkunst, våre oppfinnelser, vårt helsevesen,, vår moderne medisin, vår velferdsstat, vår rikdom, vår teknologi og vår vakre natur og kultur. Hadde det ikke vært for den hvite mann, ville afrikanere forsatt bodd i hytter laget av bæsj. Så vi er kanskje ikke så værst likevel?

Jeg
Jeg
Svar til  Robert
3 år siden

Du tar feil. Min venn, du ser bare utviklingene i vesten i modrne tid men husk for mange tusen år siden(2000-3000 år) hadde land som china,Egypt og persia bygget opp kunskappens grunnlag. Alle gjennom tiden har bidratt i kunnskap og teknologi utviklingen ( både vesten og andre nasjoner i verden ). Du bør kanskje tenke deg godt igjen.
Og tilslutt ingen vil ta (ødelegge) deres natur og kultur. Jeg personlig elsker norsk natur og koser meg i den fantastiske naturen.

Hilsen en fra midtøsten

annonym
annonym
Svar til  Jeg
3 år siden

der tar du nok feil, Kina utviklet seg bare frem til middelalderstandard sett med europeiske øyne. Hadde ikke britene, amerikanerne, franskmennene, russerne osv kommet å introdusert moderne teknologi ville de fremdeles vært like underutviklet. For 2000-3000 år siden hadde Europa, Hellas og Roma som var ledende i utviklingen, du nevnte Persia, la meg minne deg om at Aleksander den Store utraderte dem fullstendig og han kom fra lille makedonia som var mye mindre enn Persia. Angående Egypt så foreslår jeg at du søker opp hva undersøkelsene om faroene viser. De var nemlig hvit… Vi ønsker å utvikle vår kultur og… Les mer »

Jeg
Jeg
Svar til  annonym
3 år siden

uansett… Fint at dere vil utvikle deres kultur og folk. Synes faktisk nasjonalisme er greit å ha på en viss grad. Men du skriver reis hjem å bygg opp ditt land. Landet jeg er fra er undre prestestyret. En islamisk diktator som dreper hvem som helst. Pisker folk, arresterer damene og jentene pga dårlig hijab. Jeg kommer fra Iran( før persia ). Du kan lese litt om landet . Vi prøver å stå mot de prestene. men hva kan jeg gjøre når de dreper meg. Når de sier du er en som har stått mot gud og deretter henretter meg.… Les mer »

anonym
anonym
Svar til  Jeg
3 år siden

Jeg kan fortelle deg om mitt folk, dette blir kanskje ikke karene her inne glad for å høre, men mine forfedre opplevde krig og de risikere sitt liv for å frigjøre Norge i perioden 1940-1945. For meg er det mest kostbare besittelsen vi har det er det norske folk og jeg ønsker å kjempe til siste åndedrag for mitt folk mot all form for okkupasjon, enten det kommer fra Stockholm, Berlin, Washington, Moskva, Mogadishu, Jerusalem eller Rihad. Tro meg jeg kunne ha trukket meg unna den skjebnekampen det norske folk nå står ovenfor men jeg er ingen feiging, der finnes… Les mer »

Jeg
Jeg
Svar til  annonym
3 år siden

Ser ut at dere ikke har bekreftet min kommentar. Hadde vært fint om dere gjorde det. Jeg skrev helt høflig og vennlig uten noe styggt. Jeg skriver det igjen. Du sier at jeg skal reise hjem og bygge landet mitt. Jeg er fra Iran ( Før persia). Landet er under en islamisk diktator som dreper folk. Folk kjemper mot dem men det er vanskelig og tidskrevende. Man blir drept, fengslet og… Hva kan jeg gjøre? skal reise ditt og bli drept ?? Jeg vil kjempe mot dem men vil ikke bli drept. Alle kommer bare en gang til livet. Du… Les mer »

tony
tony
Svar til  Jeg
3 år siden

reis hjem slutt og grin !

tony
tony
Svar til  Jeg
3 år siden

slutt og grin reis hjem!

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Jeg
3 år siden

Vil du se en liberalisering av landet ditt, slik som i Europa? Feminisme, raseblanding, dekadens, gay-parader og McDonalds? I såfall er du gal. Landet ditt er også under angrep av zionistene. Har du ikke fått det med deg?

Jeg
Jeg
Svar til  JudasGarSviker
3 år siden

Vet du hva ! Du minner meg om de islamske prestene i Iran (diktatoren i Iran ). De var også alltid mot israel og sionistene. Gjennom tv, plakkater på gata, nett og bøker lagde de propoganda system mot dem. Tror du kan godt ha et fint liv i Iran siden tankene dine er like med en av verdens verste diktatorer. Jeg er ikke muslim (Var muslim før) eller jøde eller noe annet men har ingen problem heller med dem hvis de respekterer meg. om en person homofil, er det akesptabelt for meg så lenge han er respektfull mot meg. Disse… Les mer »

anonym
anonym
Svar til  Jeg
3 år siden

Var det ikke du som ikke ønsket å diskutere mer, men så var du her igjen ja. Kan minne deg om at Norge er nordmannens land, jeg elsker Norge uansett, hva angår Iran er meg fullstendig uinteressant. Du har ditt hjem og jeg har mitt, jeg ønsker å bevare og utvikle Norge i fred. At du ikke våger å sloss for ditt land og ditt folks fremtid er ditt problem, ikke vårt. Det norske folks fremtid avhenger av at vi har vårt eget land. Vi som er nasjonalsinnede og jeg sier det sånn fordi jeg ikke er sosialist, vi stikker… Les mer »

Jeg
Jeg
Svar til  anonym
3 år siden

Jeg skulle egentelig ikke komme tilbake men følte det ble litt intressant 🙂 Grunnen til at jeg skrev om Iran var den forrige kommentaren. Jeg ble spurt om hvorfor jeg ikke drar å bygger opp mitt land, derfor måtte jeg komme med kort forklaring. Hvordan vet du at jeg ikke har kjempet for mitt land ?? Og hvordan vet du at jeg ikke har noe kjærlighet eller følelser til Norge? Faren min har vært i mullas fengsler og har mistet flere venner som har blitt henrettet av staten (for 30 år siden). Han har kjempet og jeg kjemper også (… Les mer »

anonym
anonym
Svar til  Jeg
3 år siden

Hvordan jeg vet at du ikke elsker Norge? Det er lett, fordi hvis du ikke kan elske Iran nok til å dø for det, ditt eget hjem, hvordan kan du da elske Norge? Hvis du ikke er villig til å kjempe fysisk for ditt folk så er du ihvertfall ikke villig til å kjempe for Norge. Uansett hva de sier på norskkurset ditt så blir du ikke norsk bare av å bo her, å være norsk handler om blodet i dine årer og der har du ingenting. Reis hjem og kjemp mot disse mullaene dine.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Jeg
3 år siden

Du har blitt hjernevasket mann. Jeg er ingen tilhenger av Islam, men prestene der nede har rett i endel. Å støtte homofili, feminisme og zionisme er rett og slett bare feil. Det lønner seg ikke å selge sjelen sin.

Marius
Marius
3 år siden

Boikott (((SAS)))
Ingen kompromisser overfor vårt folk og vår arv.
Hill seier!

Øystein
Øystein
3 år siden

Bortimot det jævligste jeg har sett.
«What is Scandinavian? Absolutely nothing»
Fy f*** så drøyt.

Anton Ulsberg
Anton Ulsberg
3 år siden

Deler denne fra Identitynord Instagram: Culture is not a mixture of external influences over millenia. Culture is sprung from its people’s folksoul, it is what they do every day, how they think, how they act. It is rules and codes of honour, how we behave towards others. It is what we feel, it is the essence of our blood. It is how we express our spirit. Culture comes from a people’s unique internal collective soul. A culture is not defined by eating meat in minced form or not, whether it shapes the minced meat as balls or loafs. Nor is… Les mer »

Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Kvalmende å skammelig laget.

Helt fantastisk at så mange tusenvis av mennesker valgte og vise sin misnøye.

Hanne
Hanne
3 år siden

Vet i hvertfall at jeg ikke skal reise med SAS noe mer. Boikott hele skiten!

trackback
3 år siden

[…] også: SAS publiserer klippet versjon av sin antinordiske hatfilm Extinction Rebellions mål: å styrte den europeiske kulturen – finansieres av jøden George […]