Hjem Nyheter Satanister åpner abortklinikk i USA

Satanister åpner abortklinikk i USA

2

USA Det sataniske tempelet planlegger å åpne en egen abortklinikk i delstaten New Mexico, som skal døpes etter en av høyesteretts dommeres mor. Der skal de tilby «rituell abort» til kvinner.

Sataniststatue av Baphomet, som har blitt reist utenfor flere amerikanske delstaters kongresshus av Det satatniske tempelet. Foto: Belcebuesmipastor, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons.

En satanistisk aktivistgruppe ved navn Det sataniske tempelet (TST) har planlagt å gå inn i den amerikanske abortindustrien, skriver nettsiden Life Site News. TST er veldig aktive i den offentlige debatten i USA med venstreliberale og antikristne standpunkter. Blant annet har de hevdet at abort er et «ritual» i deres religion som derfor må beskyttes av religionsfriheten, skriver Nordfront.

Planen er nå at de skal åpne en egen abortklinikk i delstaten New Mexico, hvor abort fortsatt er lovlig. Klinikken skal hete «The Samuel Alito’s Mom’s Satanic Abortion Clinic», etter Samuel Alito som var en av dommerne i høyesterett som opphevde Roe v. Wade i fjor og dermed gjorde det mulig for delstater å selv bestemme sin abortpolitikk.

Ifølge den sataniske gruppen har de valgt navnet for å påminne om at dette hadde kunnet blitt stoppet hvis bare Samuel Alitos mor hadde hatt tilgang til abort.

Erin Helian, som er ansvarlig for Det sataniske tempelets kampanjer, sier i en kommentar at organisasjonen er «stolt over å tilby reproduktive alternativer til sine medlemmer» og at klinikken i New Mexico «bare er begynnelsen».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
1 måned siden

Satans tjenere fornekter seg ikke. I flere amerkanske delstater arbeides det nå for å tillate abort helt frem til fødselstidspunket, noe som vel må kalles drap på ennå ufødt liv. Moloch krever sine ofre, og jødene gir gjerne barna våre til ham gjennom såkalt «reproductive care».

Asbjørn
Asbjørn
1 måned siden

Så bra! Dette vil bare føre til at færre tar Abort  😂