Hjem Nyheter Schwarzenegger: «Antisemitter er tapere»

Schwarzenegger: «Antisemitter er tapere»

10

USA Den amerikanske politikeren Arnold Schwarzenegger har publisert en video hvor han angriper de som kritiserer jødisk makt. En stor del av videoen handler om hvor fryktelig «holocaust» var.

Den amerikanske vektløfteren og skuespilleren Arnold Schwarzenegger, som var guvernør i California mellom 2003 og 2011, har av uklare grunner publisert en video hvor han forsvarer jødisk makt. En stor del av klippet handler om hvordan Schwarzenegger besøkte Auschwitz og hvor fryktelig han mener at det såkalte holocaust var, skriver Nordfront.

Han sier også at han vil vende seg til personer «som kan ha hørt konspirasjonsteorier om jøder».

– Jeg vet ikke hvilken reise som har ført deg dit, men jeg har sett nok av personer kaste bort sine liv på grunn av hatefulle overbevisninger, sier han.

Schwarzenegger snakker også om sin far og hans generasjon av menn i Østerrike som kjempet i andre verdenskrig. Ifølge ex-guvernøren tok de etter krigen til flasken og var generelt dårlige og fulle av skader.

– Men bortsett fra skylden og skadene følte de seg som tapere. Ikke bare for at de tapte krigen, men også for at de falt for en taperideologi, hevder han.

Ifølge Schwarzenegger er det samme med dagens mennesker som kritiserer jødisk makt og utfordrer den globale verdensordenen.

– Nazister? Tapere. Konføderasjonen? Tapere. Apartheid-bevegelsen? Tapere. Jeg vil ikke at du skal være en taper, dundrer han videre.

Dessuten påstår han at de som kritiserer jødisk makt bare gjør det for å fornekte sine egne mangler. Om man bare «jobber hardere» så vil disse problemene ifølge Schwarzenegger løse seg av seg selv.

– Det er lettere å skape unnskyldninger om at det jødiske folket konspirerte for å holde deg tilbake enn å erkjenne at du bare måtte jobbe hardere, påstår han.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
10 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
J.H
J.H
21 dager siden

Hvor mye shekels fikk han for dette skuespillet?

Roger M
Roger M
21 dager siden

Årets skuespill

Roger M
Roger M
21 dager siden

Mange bra kommentarer på youtube.

Trodla Gubben
Trodla Gubben
21 dager siden

Har utvilsomt aldri likt noe særlig Schwarzenegger, og nå som han står fram som en Jøde-elsker, beviser dette iallefall at han er en gigantisk «TAPER».

Espen
Espen
21 dager siden

«With the scratches in the walls from the fingernails of people»  😆 

Wow, må ha tatt 6 millioner fingercurls om de klarte å klore seg inn i en betongvegg. Ikke da engang ville de klart det.

Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
20 dager siden

Han tapte sin tyskhet for lenge siden. Taper.

proverbs 26:11
proverbs 26:11
20 dager siden

Patetisk av en «has-been», som en gang var selve ikonet for kroppsbyggere, rett nok hjulpet av boler i stort omfang. Han var en ofte lattervekkende skuespiller(ikke dårlig i Terminator- og Predatorfilmene), med sin særlige tysk-engelske aksent, men nå er han redusert til en forfallen gammel mann, som støtter sine (((oppdragsgivere))) i ett og alt.

Kim Larsen
Kim Larsen
19 dager siden

Jew simp!

Tom Hauge
19 dager siden

hmm merkelig for jeg kan bare se balle løse tapere blant Sionister og andre jøde tilbedere. Mennesker uten prinsipp eller sjel som selger sine egne for shekels. Og jeg lurer virkelig hvordan noen kan mene vi har vunnet noe på et vennlig innstilt forhold til jøder

Johan
Johan
17 dager siden

Men kommunister og anti-hvite er ikke hatere og tapere? Bare hvite folk som tar sin egen side er hatere visstnok.