Hjem Nyheter Schwarzenegger: «Antisemitter er tapere»

Schwarzenegger: «Antisemitter er tapere»

USA Den amerikanske politikeren Arnold Schwarzenegger har publisert en video hvor han angriper de som kritiserer jødisk makt. En stor del av videoen handler om hvor fryktelig «holocaust» var.

Den amerikanske vektløfteren og skuespilleren Arnold Schwarzenegger, som var guvernør i California mellom 2003 og 2011, har av uklare grunner publisert en video hvor han forsvarer jødisk makt. En stor del av klippet handler om hvordan Schwarzenegger besøkte Auschwitz og hvor fryktelig han mener at det såkalte holocaust var, skriver Nordfront.

Han sier også at han vil vende seg til personer «som kan ha hørt konspirasjonsteorier om jøder».

– Jeg vet ikke hvilken reise som har ført deg dit, men jeg har sett nok av personer kaste bort sine liv på grunn av hatefulle overbevisninger, sier han.

Schwarzenegger snakker også om sin far og hans generasjon av menn i Østerrike som kjempet i andre verdenskrig. Ifølge ex-guvernøren tok de etter krigen til flasken og var generelt dårlige og fulle av skader.

– Men bortsett fra skylden og skadene følte de seg som tapere. Ikke bare for at de tapte krigen, men også for at de falt for en taperideologi, hevder han.

Ifølge Schwarzenegger er det samme med dagens mennesker som kritiserer jødisk makt og utfordrer den globale verdensordenen.

– Nazister? Tapere. Konføderasjonen? Tapere. Apartheid-bevegelsen? Tapere. Jeg vil ikke at du skal være en taper, dundrer han videre.

Dessuten påstår han at de som kritiserer jødisk makt bare gjør det for å fornekte sine egne mangler. Om man bare «jobber hardere» så vil disse problemene ifølge Schwarzenegger løse seg av seg selv.

– Det er lettere å skape unnskyldninger om at det jødiske folket konspirerte for å holde deg tilbake enn å erkjenne at du bare måtte jobbe hardere, påstår han.