Hjem Nyheter SD-politiker melder seg inn i Motstandsbevegelsen

SD-politiker melder seg inn i Motstandsbevegelsen

10

POLITIKK Den tidligere SD-lederen i Boxholm, Max Fagerstedt, har uttalt at han nå er medlem av Den nordiske motstandsbevegelsen. Dette i kjølvannet av en hetskampanje mot Fagerstedt og hans samboer som Expo startet i forrige måned.

Max Fagerstedt var tidligere Sverigedemokraternas talsmann i Boxholm, hvor han også som det første navnet på listen ble valgt inn i kommunestyret ved årets valg. Han ble også ansatt som politisk sekretær for partiet i Region Östergötland og valgt inn som medlem av regionrådet.

Expo gikk i begynnelsen av november ut med at Fagerstedts samboer hadde deltatt i Den Nordiske Motstandsbevegelsens siste lyndemonstrasjon i Oslo. Fagerstedt tok ikke avstand fra partneren da de venstreorienterte journalistene fra Expo tok kontakt, og tok heller ikke avstand fra Motstandsbevegelsen, men av respekt for de som stemte på SD valgte han å si fra seg mandatet.

I dag gikk Fagerstedt ut i en artikkel på Motståndsrörelsen.se og annonserte at han nå er medlem av Den nordiske motstandsbevegelsen og at han i all hemmelighet har sympatisert med organisasjonen i lang tid. I artikkelen skriver Fagerstedt om hvordan trusselen om uthenging i media brukes til å skremme folk bort fra Motstandsbevegelsen:

Frykten driver deg til å omfavne et midtveis politisk alternativ som Sverigedemokraterna, eller å melde seg inn i en svensk interesseforening i stedet. Slik var det i hvert fall for meg. I to år jobbet jeg for Sverigedemokraterna på regionalt nivå, hvor jeg kunne være vitne til hvordan man som både politiker og politisk ansatt blir passivisert. I var under denne perioden opplyst om jødespørsmålet, rasebevisst og fulgte aktivt Motstandsbevegelsen, men valgte likevel å tie om det jeg så. Dels fordi det var praktisk, men også for ikke å bli eksponert i media eller – slik jeg så det den gangen – bringe skam over familien. […]

I flere år har jeg reflektert over hvordan jeg ville takle en uthenging. Hvordan ville jeg reagert? Hva ville skje med familien? Hvordan ville en fremtidig jobbmulighet vært? Men, når det kom til stykket, det vil si da Expo ringte og spurte om samboerens deltakelse i Oslo-demonstrasjonen, så senket det seg en ro over meg. Det er ute – jeg kan åpent være nasjonalsosialist uten å føle skam over det! Jeg hadde aldri trodd det skulle være så enkelt, at det skulle føles så godt å bli hengt ut.

Når det gjelder Sverigedemokraterna beskriver han partiet som «moralsk forfalt i mange henseender» og nevner blant annet sviket i NATO-spørsmålet og hvordan unge kvinner som ønsker å satse på en politisk karriere innen SD blir utnyttet av eldre menn med makt. Han nevner imidlertid at det faktisk fortsatt er mange gode krefter i partiet, noe Fredrik Vejdeland også påpekte nylig i en artikkel med råd til Sverigedemokrater som enten har eller risikerer å bli utsatt for et driv fordi de har mer radikale synspunkter enn deres parti.

Les: Råd till SD:are med ”koppling till Nordiska motståndsrörelsen”

Avslutningsvis skriver Fagerstedt at SD ikke er et alternativ for nasjonale og at alle som fortsetter å støtte partiet av bekvemmelighet bør spørre seg hvordan Sverige vil se ut om 10, 15 eller 20 år uten store revolusjonære endringer.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
10 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
1 måned siden

Vi får vel takke Expo for uthengingen. Velkommen Max Fagerstedt.

Roger M
Roger M
1 måned siden

Håper flere SD-politikere går den samme vei. Radikal og kompromissløs kamp er den eneste løsning.

Espen
Espen
1 måned siden

Velkommen Max!

Hill Seier!
Hill Seier!
1 måned siden

Det er ute – jeg kan åpent være nasjonalsosialist uten å føle skam over det! Jeg hadde aldri trodd det skulle være så enkelt, at det skulle føles så godt å bli hengt ut.

It feels good  😆 

Haraldsson
Haraldsson
1 måned siden

Gode nyheter. Er nok mange som er sympatiske til Motstandsbevegelsen, men som enda ikke har tatt steget å melde seg inn. Og noen fordufter fordi de tror folket ikke våkner.

Trodla Gubben
Trodla Gubben
1 måned siden

Godt valg Max, da #DNM trenger folk med bein i nesen, eller rettere sagt med solid ryggmarg.

J.H
J.H
1 måned siden

Stand with the best, or cuck like the rest. #nationalsocialist o/

Richard Eide
Richard Eide
1 måned siden

Flott å se at alt flere velger å ignorere systemets usaklige og patetiske hets.

Det å forstå hvor samfunnet er på vei og stå opp for folket sitt med rak rygg er en edel og bemerkelsesverdig egenskap.

proverbs 26:11
proverbs 26:11
1 måned siden

Frykten for konsekvenser er det som holder mange tilbake fra å engasjere seg åpent, som vi ser her. Hva vil skje med jobb, familie, vennekrets, sosial aksept? Men hvis engasjementet er ekte og sterkt bør slike hensyn vike, og en må «go all in», så får det bære eller briste. Dette livet kommer ikke med garanti for problemfrihet men snarere med strid, konflikt og lidelse, men seieren ligger der fremme, som et håp og løfte. Så thumbs up for den unge mannen!

Tom Hauge
Tom Hauge
1 måned siden

Knallbra. Håper dette blir trenden fremover. Tiden for å være bøye seg for systemet eller skamme seg for å bli kalt stygge ting i media er forlengst over. Dette er en sjebne kamp https://youtu.be/brf-Y8SmFfs0