Hjem Nyheter SD-topp siktet for overgrep

SD-topp siktet for overgrep

3

SVERIGE En toppolitiker innom det sionistiske partiet Sverigedemokraterna er nå siktet for seksuelt overgrep mot sin kollega Hanna Wigh.

Hanna Wigh

En toppolitiker innom det sionistiske partiet Sverigedemokraterna (SD) skal i 2012 ha forgrepet seg på sin kollega Hanna Wigh i riksdagens lokaler. Pressetalsmann Henrik Vinge forteller at vedkomne er svært oppskaket over siktelsen og har nå tatt en pause fra politikken.

— Personen har forlatt riksdagshuset og kommer ikke til å befinne seg her under den tiden som etterforskningen pågår, melder pressetalsmann Henrik Vinge.

Partleder Jimmie Åkesson skal ovenfor Aftonbladet ha benektet at han visste hvem den siktede var, noe Hanna Wigh forteller er blank løgn ettersom hun på tirsdag morgenen før Jimmie Åkessons intervju med Aftonbladet hadde berettet for partiet hvem den siktede var.

Per Vegelow, tidligere tiltredende sikkerhetssjef for SD, forteller ovenfor programmet «Kalla fakta» på TV4 at riksdagsmannen skal ha utsatt flere kvinner for seksuelle trakasserier, men at han var beskyttet gjennom «immunitet» innom partiet.

Wigh mener at overgrepet hun ble utsatt for ble dysset ned av partiet og hun har nå valgt å forlate Sverigedemokraterna.

— Jeg kan ikke lengre være et alibi for Sverigedemokraterna. Jeg representerer ikke SD lengre, forteller hun.

En annen person som forlater partiet er Maddelen Larsson som har sittet for Sverigedemokraterna i Falköping kommunestyre. Ifølge henne selv skal også hun ha blitt utsatt for seksuelle trakasserier under sin tid i partiet. Hun forteller at Sverigedemokraterna er som «en kriminell gjeng» som man «ikke forlater ustraffet».

Kilder:
Hanna Wigh lämnar SD och anklagar partikollega för sexuella trakasserier
Anklagade SD-ledamoten tar timeout från riksdagen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
5 år siden

Ut med israelvännerna Åkesson Jomshof och Karlsson med och ersätt med sverigepatrioter.
Sd behöver en ledning som sätter svenska folket och svenska intressen först.
Sd kan dra till helvete med sin öppna svenskhet och kulturnationalism.
Att negern dansar runt midsommarstången och att muslimen lär sig tolerera att vi äter svinkött är gott nog för den nuvarande ledningen.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

SD illustrerer så alt for godt hva som skjer når elementer i partiet begynner å lefle med fienden, for å gjøre seg lekker. Da faller prinsippene. Det samme kan skje med AfD, slik det har skjedd med le Pen og FN. Å tilnærme seg jødene er en sikker oppskrift på snarlig undergang, for de vil utnytte alle svakheter. Sky jødenes intriger som pesten; det er det eneste som gjelder, til alle tider.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Reelle overgrep eller mansplaining/manspreading? Sverige er jo blitt et galehus så man vet knapt om man kan tro på noe som kommer derfra lenger.

https://redice.tv/news/swedish-women-get-hotline-to-report-mansplaining