Hjem Artikler Kommentar Se opp for counterjihad-bevegelsen!

Se opp for counterjihad-bevegelsen!

15

KOMMENTAR Rasmus Paludan virker å ville trappe opp koranbrenningen i Sverige. Dette blåser uten tvil nytt liv i counterjihjad-bevegelsen, som distraherer hvite fra å se de virkelige årsakene til at muslimene er her.

Rasmus Paludan med en jødisk Kippah/Yamaka på hodet. Kilde: Twitter

Invasjonen av ikke-europeiske mennesker har pågått i Sverige under lang tid. De seneste årtiene har det tatt proporsjonene av en masseinvasjon. Counterjihad-bevegelsen er ett svar på denne invasjonen. Steget fra etablissementets nåværende ideologi kalt partidemokratiet, liberalisme og jødeforherligelse til counterjihad-bevegelsen er dog ikke lang. Counterjihad-bevegelsen er også for partidemokratiet, for liberalisme, for homoseksualitet, og de forherliger også det jødiske folk.

De anser at Islam truer liberalismen. En problemformulering som ikke er feilaktig. Det finnes også kristensionistiske elementer i bevegelsen, men hadde muslimene valgt å forkaste Allah og istedet akseptere Jesus og det jødiske folk, ville kristensionistene garantert ikke hatt noen problemer med å ta hit millioner av ikke-europeiske mennesker.

Det ble derfor naturlig, at når et folk oppdaget utlendingenes fremfart i det svenske samfunnet, at man da adopterte det counterjihadistiske syn. Også for folk som misliker utlendinger generelt, da de i kraft av religionskritikk forsøkte å overtale andre mennesker til å stoppe innvandringen.

Counterjihad-bevegelsen ble ansatt av etablissementet som forespråker et flerkulturelt samfunn, der går skillelinjen. Både counterjihadistene og etablissementet forespråker et multietnisk samfunn. Derfor fikk de også fiender i de nasjonalistiske rekkene og da spesielt fra nasjonalsosialister. Counterjihad-bevegelsen med deres forklaringsmodell, at kun Islam er problemet, fikk stadig vanskeligere med å forklare sitt verdensbilde, ettersom utlendinger som ikke var muslimer også begikk forbrytelser, ja, også de som bekjente seg til kristen tro. Særskilt vanskelig har de med å forklare den høye kriminaliteten blant kristne afroamerikanere i USA.

Bevegelsen som forespråker et multietnisk samfunn bekymrer seg ikke over om hvite mennesker utkonkurreres rasemessig. Counterjihadistene anser nemlig at det ikke gjør noe om hvite blir minoritet i eget land, så lenge det bare ikke er muslimer som utgjør majoriteten. Flere hvite begynner å forstå at evolusjon ikke bare gjelder dyr, men også mennesker, at de forskjellige menneskene har utviklet seg forskjellig etter hvert som de har spredt seg rundt på jorden. Dette betyr naturligvis at hjernen til de forskjellige etniske gruppene også har utviklet seg i forskjellige retninger. Derfor har ikke samfunnet vært «naivt» som våre politikere og ledere påstår. Samfunnet har vært fordummende, hovedsaklig fordi folk ble tvunget inn i marxistiske og liberale ideologier der rasevitenskap er forbudt. Dette er det virkelige grunnproblemet som hvite mennesker over hele verden har idag.

Du kan bytte gud og bønnebok, men du kan aldri bytte din rase. Blir du født hvit så kan du ikke bli svart, og omvendt. Dette forstår alle som ikke er hjernevasket. Ettersom du ikke kan endre rase er det også vesentlig viktigere å bruke rasespørsmålet i samfunnsspørsmål, enn å bekymre seg over hvorvidt personen er muslim eller ikke. Dette begynner hvite stadig mer å forstå, mye takket være Motstandsbevegelsens opplysningsarbeid.

Det andre er at nasjonalister og da fremst nasjonalsosialister påpekte at jødiske grupper rundt om i verden støtter migrasjonen til vestlige land. Da counterjihadistene er sionister og jødetilbedere, angrep de sannheten, men så lenge folk er villig til å bli opplyst vil det være svært vanskelig å bortforklare tydelige bevis for dette. Det liberale sionistiske Judiska Ungdomsförbundet i Sverige viste dette gjennom sin Tweet under koranbrenningen i Malmö. For ikke å glemme hvordan jødiske individer twittrer om hvor mye de hater hvite mennesker, samtidig som de utgir seg for å være hvite. For dem som vil se mer, gå med i The Noticers Telegramgruppe.

Årsaken til å støtte masseinnvandring i europeiske nasjoner er for å beskytte den jødiske gruppen i landet, ved å skape et multietnisk og flerkulturelt samfunn. Det flerkulturelle samfunnet blir en effektivt beskyttelse for den jødiske gruppen, da det i et sådant samfunn ikke finnes noen hvit etnisk majoritet som potensielt skulle kunne angripe jødene om de hvite føler at det er berettiget. Dette kan man lese om i min tidligere lange artikkel: Jødisk innflytelse – er det bra for svenskene?

Fra min tidligere artikkel vil jeg atter igjen løfte frem hva counterjihadisten Kent Ekeroth har sagt. Han er medarbeider for den sionistiske nettavisen Samhällsnytt.

Kent Ekeroth: «Jødene er nyttige idioter for muslimene.»

Får dere mye støtte av jødiske organisasjoner?

– Ute i Europa, ja. Men ikke i Sverige, som alltid er håpløst etter. De jødiske gruppene her er ekstremliberale, verre en folkpartiet. De er hjernevasket på svensk manér. De forsvarer flerkulturalismen og masseinnvandringen for at de tror at det beskytter dem. Agerer man slik støter man bort de nasjonale partiene – så står man der uten venner.

– Jødene er nyttige idioter for muslimene, sier han. […] De vil at vi skal være rasister og ondsinnete, for at de er liberale, 90 prosent av alle jøder jeg treffer i Sverige er folkpartister.

Idéer som han også forfekter i et intervju i avisen Times of Israel.

Skjønt at Kent Ekeroth er vel opplyst om hvor den jødiske gruppen i Sverige står, så tas de aldri opp som et problem på Samhällsnytt. Som en person av jødisk ætt så har han rett alibi for å gjøre dette uten å bli angrepet som antisemitt av det venstreliberale etablissementet idag. Likevel skjer det ikke. Ekeroth og resten av redaksjonen har derimot ingen problemer med å angripe representanter fra andre etniske grupper og fremfor alt fra den svenske etniske gruppen når disse går imot deres interesser.

Når den jødiske gruppen er blitt fremhevet, har artikler blitt sensurert. Dette indikerer at de setter den jødiske gruppen først, selv foran svenskene, og at de to ulike politiske retninger i den jødiske gruppen slåss om hva de selv anser er best for den jødiske gruppen. Et utgangspunkt som den jødiske gruppen ofte har, ifølge jødinnen Ingrid Lomfors.

Å velge rett parti: «bra for jødene?»

Nå er det snart dags å velge regjering. Valget står mellom den sittende borgerlige alliansen eller den rød-grønne blokken. Hvordan kommer jøder i Sverige til å stemme?
En klassisk kommentar i jødiske kretser er «hva er bra for jødene?». Det kan høres selvopptatt ut, men politiske veivalg kan få store konsekvenser.

/Ingrid Lomfors i Judisk Krönika

For å hamre inn mitt poeng vil jeg påpeke at Den nordiske motstandsbevegelsen ikke har noen problemer med å kalle politikere fra vår egen etniske gruppe for folkeforrædere. Dette gjøres i alt fra tekst til slagord på demonstrasjoner. Om Den nordiske motstandsbevegelsen hadde tatt til seg Samhällsnytts innstilling, så hadde hvite aldri blitt angrepet i deres skrifter, hvilket viser hvor skjev fremgangsmåten er på Samhällsnytt.

Om Samhällsnytt satt kristne først, så hadde de uten noe problem kunnet rapportere om hendelser der jøder angriper kristne i Israel. Men de gjør ikke dette, derfor er ikke de kristne primært beskyttet, men jødene.

Den politiske sjefredaktøren Mats Dagerlind har i flere artikler ideologisk angrepet raseanskuelsen og identitetspolitikk. Men jeg har aldri sett han angrepet de som anvender seg av identitetspolitikk aller mest, nemlig det jødiske folket. Å angripe afrikanere, asiatere, européere går helt bra, men ikke jøder. Istedet løfter man frem den jødiske gruppen for å ha særskilt verneverdi selv om hvite i langt høyere grad rammes av flerkulturen. Mens det jødiske folket krever skattebetalernes penger for at de skal få høyere beskyttelse enn det vanlige svenske folket, så fremstilles svensker som vil ha mer beskyttelse mot utlendinger som forkastelige, fremmedfiendtlige og rasister i medier som eies av den jødiske liberale familien Bonnier. Dette jødiske eierskapet er heller ikke noe som Samhällsnytt velger å opplyse sine lesere om.

Counterjihad-bevegelsen får bokstavelig talt en ny tenning

Rasmus Paludan og hans koranbrenning er definitivt et forsøk på å gjenopplive counterjihadismen. Disse aksjonene løftes særskilt frem av Samhällsnytt. Disse aksjonene skaper også vrede blant deler av de muslimsk troende, hvilket fører til opptøyer og ødeleggelse. Dette er effektivt, da forskjellene i de forskjellige befolkningers oppfattelse av hva som er akseptabel oppførsel, visualiseres meget tydelig ved innspillinger av opptøyene.

Fokuset flyttes atter igjen til muslimene, fremfor der den burde være, nemlig en kritikk mot den globalistiske liberale verdensordenen, ledet av en hvit og jødisk elite. Muslimene har ikke trengt seg inn i Sverige og Europa med vold og makt, de har blitt sluppet inn av makthavere som er kapitalister, partiparlamentarikere, liberale, jødefanatikere og globalister, disse er hvites grunnproblem. Derfor bør alle som vil ha en forandring primært fokusere på disse, og ikke la seg distraheres av problemer som er oppstått takket være deres politikk.

Nå tenker kanskje de som setter pris på koranbrenning, hvorfor ikke Paludan kan kjøre sitt løp og jeg mitt. At begge to kan gjøre sine ting på hver sin måte? Som svar på dette vil jeg som nasjonalsosialist påpeke at jeg ser Paludan som ideologisk fiende, han er en «rasistisk» homoseksuell, jødefanatisk liberal. Interessant nok har medier i Danmark, som ofte beskytter homoseksuelle, istedet anvendt hans homoseksualitet som ett våpen mot han. De har avslørt hans aktiviteter på homoseksuelle datingsider, at han har hatt en hjemmeside som heter smukmand.dk, og at politiet skal ha blitt koblet inn fordi han trakasserte en ung mann for mye under hans studietid. Dette kan du lese om her og her.

Ikke-europeiske folk produserer langt flere barn og kan derfor ekspandere sin eksistens på européernes bekostning i Europa, dermed er deres folk mer vital enn européerne. Disse folkeslag kommer fra land i Midtøsten som ser negativt på liberalisme og det demokratiske statsstyre. Der er ofte homoseksualitet kriminalisert og iblant utføres dødsstraff på homoseksuelle. Irans tidligere leder forklarte at det ikke finnes noen homoseksuelle i Iran for det vestlige publikume på det velkjente universitetet Columbia University i USA.

Av erfarenhet vet vi at det ikke er uvanlig at homoseksuelle menn tilslutter seg til counterjihad-bevegelsen, da de vil slå ring om sin homoseksuelle legning i vestlige land. Paludan er sannsynligvis bare en av mange som vil verne om sin egen seksuelle legning, fremfor en interesse i å virkelig ville forbedre samfunnet.

Rasmus Paludan med en jødisk Kippah/Yamaka på hodet. Kilde: Twitter

I Stram Kurs sitt partiprogram står det at visse utlendinger skal utvises, men et utenlandsk folk som ikke skal utvises, er selvsagt jødene. Dette til tross for at jødiske forsamlinger i Danmark oppmuntrer til flerkultur med muslimer, akkurat som de gjør i Sverige og Norge.

Paludan, som grunnla Stram Kurs, vil altså kun at en del av de ikke-europeiske innvandrerne skal utvises, dermed er dette nok ett lettmelksparti som ikke tenker på rase. Stram Kurs konkurrerer altså med dem som ønsker en ordentlig forandring og ikke bygge motstanden på allerede bevist liberalt vranglære. Den danske grenen av Den nordiske motstandsbevegelsen er et slikt sunt alternativ om man vil sette hvite mennesker først, fremfor jøder.

Ett annet viktig argument er også at mennesker generelt har vanskelig for å tenke i flere ledd. Ettersom det jødiske folk ikke er ute på gatene og skaper opptøyer under eget navn, blir det derfor vanskelig å visuelt vise ulikhetene i europeernes tenking og jødenes tenking. Ofte trenger personer å lese seg opp, og ikke la seg bli overmannet av føleri, så fort de ser at visse folk som tror på Islam utfører opprør i Sverige.

Vi må heller ikke glemme bort lærdommen fra tiden med EDL og sionisten Tommy Robinson. Da EDL etterhvert begynte å fokusere på hvite, da overga Robinson organisasjonen og den sionistiske finansieringen forsvant. Ikke særskilt merkelig med tanke på hva Nick Griffin fører frem i hans rapport What lies behind the English Defence League? – Neo-Cons, Ultra-Zionists and Their Useful Idiots.

Sionisten Tommy Robinson t.h.

Rasmus Paludan tar sikte på å utføre nye koranbrenninger i Sverige, de har allerede brent en i Stockholm. Politiet regner med opptøyer og opprør. Hvite mennesker må holde hodet kaldt om det blir opptøyer og aldri glemme hvilke som faktisk skapte dette samfunnet!

Les også:
Religionspørsmålet – et sidespor
Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment
Jødisk organisasjon innrømmer at folkeutbyttet er planlagt
Dagens video: Norge er for hvitt, mener jøden Ervin Kohn
Barbara Spectre i nytt prosjekt for skapelsen av en felles jødisk fremtid
Den jødiske kulturmarxisten Noel Ignatiev er død – ville utrydde den hvite rase
Jøder i USA erklærer krig mot hvite: «Skal beseire hvit nasjonalisme innen 2020»
Sionister sprer fake news om jøden George Soros
Orbán: «Soros vil blande ut Europas folk»
FILM: Kalergi-planen – Hvitt folkemord?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
15 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Snofrid
2 år siden

En ting er iallefall 100% sikkert at #CounterJihadBevegelsen går som hånd i hanske med #Sionistene, og denne hatbølgen imot en eneste religion, er helt borte i natten, med å støtte opp om #Jøde propagandaen. Apropos sistnevnte, er det som sagt helt likegyldig, å innbille seg selv at analfabeter er okay, så lenge at dem ikke er #Muslimer av personlig tro. Neida, en Afrikaner, Araber, eller andre rasefremmede, forblir uansett helt den samme lapskausen!!!. «Punktum Finale».

H.L
H.L
2 år siden

Veldig bra at det belyses. Kontrollert opposisjon er et alvorlig problem som hemmer kampen for vårt folk, og som flere bør få opp øynene for. Del videre til alle som har våknet litt, men som kanskje ikke er helt red-pilled ennå. Advar de mot å gå i sionist-fella.

Morten
Morten
2 år siden

Bra artikkel. Leve den virkelige opposisjon!

Kim Andreassen
Kim Andreassen
2 år siden

Filosemittene løper rundt som jødenes forhud.

Espen
Espen
2 år siden

De blir hjulpet frem, får bli uberørt, blir gitt en plattform til å tale, gis god pr, alt som riktig opposisjon bare kan drømme om.

Moderne kjetter
Moderne kjetter
Svar til  Espen
2 år siden

Nettopp. Ekte opposisjon ville aldri blitt invitert til «Debatten» på NRK – slik Lars Thorsen i SIAN ble.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Sinnet mot islam og islamister – og norske politikere som har sluppet inn disse rasefremmede skjeggbarna og ungeprodusentene – er forståelig, som eksemplet SIAN viser. Men bakenfor islam, muslimer og islamister, som rambukk mot Europa og Norden – må vi våge å se vår evige fiende – jøden, og jødenes forbryterstat i Midtøsten – Israel. Et over 2 tusen år langt hat mot kristendommen og den hvite rase ligger bak, og vil aldri forsvinne. Hitler prøvde en radikal løsning – å fjerne jødene fra Europa – men lyktes ikke, like lite som det lyktes land og områder å forvise jødene… Les mer »

Robert
Robert
2 år siden

Marcus oppsummerer her på en glimrende måte hva denne «bevegelsen» omhandler. Dette er ikke annet enn en jødisk frontorganisasjon, skapt for å fjerne fokus fra den virkelige fiende: Jødisk makt og innflytelse.

‘By way of deception thou shalt do war’ – Mossad

Geir
Geir
2 år siden

hva mener NDM om kristendommen? hvor står dere i spørsmålet om kristendommen eller asatru?

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Geir
2 år siden

Motstandsbevegelsen tar ikke stilling til religion, ettersom det er kampen for vårt folk som er det aller viktigste her og nå. I Motstandsbevegelsen finnes det både kristne, hedninger og ikke-religiøse.

David T
David T
2 år siden

Det nytter ikke bare å peke på symptomet, om du ikke også peker på sykdommen.

Sverre Holm
Sverre Holm
2 år siden

På veien til våkenhet ligger det mange farer å lusker, men intelligente folk klarer å se fellene etterhvert.

Stian
Stian
2 år siden

Veldig bra artikkel.

trackback
1 år siden

[…] Les også: Se opp for counterjihad-bevegelsen! […]

trackback
1 år siden

[…] Les også: Se opp for counterjihad-bevegelsen! […]