Hjem Nasjonal kamp Media Se løgnpressens reporter bli “eid” av Tommy Nyberg

Se løgnpressens reporter bli “eid” av Tommy Nyberg

0

LØGNPRESSEN Det gikk ikke helt etter planen for TV2 da de skulle lage en TV-reportasje fra torgmøtet i Fredrikstad. Se reporteren fra løgnpressen dumme seg ut i all offentlighet mens han blir satt på plass av et ledende medlem fra Den nordiske motstandsbevegelsen.

Tommy Nyberg i samtale med TV2-reporter. Foto: Nordfront TV.
Tommy Nyberg i samtale med TV2-reporter. Foto: Nordfront TV.

Det var under Motstandsbevegelsens torgmøte i Fredrikstad at aktivist og redesjef Tommy Nyberg ble oppsøkt av en reporter og kameramann fra TV2, som var på plass for å lage en TV-reportasje om arrangementet.

Alt gikk dog ikke helt som skulle for TV2-reporteren, som tydeligvis var på jakt etter filmsnutter av Motstandsbevegelsen som senere kan redigeres og vinkles for å stille oss i et dårlig lys. Det at medlemmer fra Motstandsbevegelsen ikke hadde tenkt å frivillig stille opp for å bli svertet av den norske løgnpressen kom som en overraskelse på TV2-reporteren, som i stedet for å få svar på sine ledede spørsmål ble konfrontert av Nyberg om hvorfor den norske løgnpressen mørklegger de negative konsekvensene av masseinnvandringen – noe han med et glis unngikk å svare på.

Det som følger er en ti minutter lang ordveksling mellom Nyberg og TV2s utsendte «journalist» hvor det blant annet avsløres at han til tross for sin jobb som nyhetsreporter er uvitende om den beryktede, internasjonale maktpersonen George Soros – kjent fra nyhetene fra blant annet hans egen arbeidsgiver – samt har store vanskeligheter med å forstå at Motstandsbevegelsen på grunn av Internett ikke er avhenging av en allmennkringkaster slik som TV2 for å få ut sitt budskap til folket.

Hendelsen, som endte som en flau affære for TV2, er et godt eksempel på hvordan media i Norge faktisk jobber og hvor kunnskapsløse og arrogante disse såkalte journalistene egentlig er. Dette forklarer også hvorfor reporteren og hans kameramann plutselig fikk det travelt da det gikk opp for dem at samtalen ble direktesendt på Internett av Motstandsbevegelsens NTV.

Ordvekslingen mellom Nyberg og TV2-reporteren dukker opp en time og 23 minutter (1:23:00) ut i sendingen.

Se sendingen nedenfor: