Hjem Nyheter Mannskapet så «flyvende objekter» – avviser mine-angrep

Mannskapet så «flyvende objekter» – avviser mine-angrep

3

MIDTØSTEN Mannskapet på «Kokuka Courageous» sier de så «flyvende objekter» før angrepet. Eieren avviser mine-angrep.

Foto: Kyodo / Reuters.

Presidenten til det japanske selskapet som eier tankskipet «Kokuka Courageous» motstrider nå de amerikanske påstandene om at skipet ble skadet av miner. Ifølge presidenten så mannskapet «flyvende objekter» før angrepet.

Yutaka Katada sier at de flyvende objektene kan ha vært kuler, og beskriver rapportene om at skipet gikk på en mine som falske. Han begrunner det med at skadene på skipet er over vannlinjen, noe som hadde vært umulig hvis skipet hadde gått på en undervannsmine, melder RT.

USA har publisert en utydelig film som viser hva de påstår være Iranske menn fjerne en ueksplodert magnetisk mine fra skipet, over vannlinjen.

Katada tilbakeviste de amerikanske påstandene delvis, men bemerket at et Iransk skip hadde blitt observert i nærheten. Hvorvidt dette var før eller etter angrepet sa han ikke.

Et iransk skip reddet imidlertid mannskapet på 21, som hadde forlatt skipet etter angrepet.

– Mistenkelig begynner ikke engang å beskrive det som sannsynligvis skjedde denne morgenen, sa Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif, som også har kalt angrepet for et falskt flagg-angrep gjennomført av USA.

Iran påtar seg ikke ansvaret for angrepet.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Nordboer
Nordboer
3 år siden

Terrorstaten USA gjør det igjen, og det åpenlyst for hele verden. Det må våre politikere være klar over, hvis de går med på en angrepskrig mot Iran.

Robert
Robert
Svar til  Nordboer
3 år siden

Amerikansk utenrikspolitikk styres i dag ene og alene av den jødiske dypstaten med uttalte jødiske lobbygrupper som AIPAC, ADL og AJC.

Det hvite amerika er ingen terrorstat, det hvite amerika er i all hovedsak hvite europeere som utvandret fra Europa gjennom hele nittenhundretallet.

At hvite amerikanske menn og kvinner i dag lar seg kontrollere av mindre enn 1,5(!) prosent av befolkningen er et symptom på et mye større problem. Det problemet heter jødisk, subversiv makt.

Og det problemet, det er den virkelige utfordringen.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
3 år siden

En åpenbar falsk-flagg operasjon.