Hjem Nyheter Norden Sekretæren for arabisk organisasjon erklærer rasekrig i Sverige

Sekretæren for arabisk organisasjon erklærer rasekrig i Sverige

7

FLERKULTUR I et trollaktig Youtube-klipp går den arabiske sekretæren for «Nordiska avdelningen» ut med en åpen oppfordring om rasekrig i Sverige. Den revolterende sidens hovedfiende oppgis samtidig å være Sverigedemokraterna.

Logo: «Nordiska avdelningen»

Frihetskamp har tidligere skrevet om det Arabiska partiet i Sverige og ulike utspill som har blitt gjort av partiets sekretær Krar Al-Hamede. Partiet har nå byttet navn til Nordiska avdelningen (NA).

I det som viser flere tegn på å være en trolling, går nå Al-Hamede som sekretær for NA i et Youtube-klipp ut med en krigserklæring mot «den svenske staten».

En væpnet konflikt er visstnok planlagt og den kommer til å innledes om/når Sverigedemokraterna (SD) «tar makten» i landet, erklærer han.

Al-Hamede deklarerer:

Om Sverigedemokraterna blir staten så kommer vi til å bedrive voldsom væpnet motstand mot staten. Vi finnes i hele Sverige: fra Haparanda, Piteå, selv ned til Trelleborg, Gøteborg og Stockholm – og i Midt-Sverige også. Vi er klare: i samme øyeblikk som Sverigedemokraterna får makten i landet, så kommer demokratiet til å ugyldiggjøres. Og da kommer vi også til å ugyldiggjøre den svenske loven. Og da blir borgerkrigen innledet.

Innenfor enkelte yrkesgrupper finnes det særdeles mange fiender mot «innvandrere» mener Al-Hamede. Han sier også «politiet som er rasister» samt «vektere som er rasister» oppfordres i klippet til å, sammen med «dommere, nemdemenn» – «som er sverigedemokrater» – «passe dere jævla godt». Al-Hamede fortsetter:

Nemdemenn, dommere, leger og så videre: dere kommer ikke unna vårt grep. Det dere har gjort mot oss innvandrere er utilgivelig og vi kommer ikke til å inngå noe kompromiss.

Al-Hamede sier han er positivt innstilt til Socialdemokraterna og mener at NA (Nordiska avdelningen) er klare til å forhandle med dem:

I samme øyeblikk så vil jeg si at socialdemokraterna er et bra parti og jeg som sekretær er klar til å forhandle med sossene for å sette alt i orden igjen.

I sammenhengen fortjener det å bli nevnt at Al-Hamede har tidligere også uttrykt respekt for Den nordiske motstandsbevegelsen, som, skrev han den gangen, «er det partiet i Sverige som våger å stå for sine meninger og for sitt folk».

Les også:
Over 11 millioner bor nå i det flerkulturelle Sverige – kun 4 millioner arbeider
Hver fjerde kvinne i Sverige våger ikke lenger å gå ut som følge av flerkulturen
Svenske innbyggere i flerkulturelle områder er livredde – halvparten våger ikke å gå ut
Dagens video: Svensk politimann erkjenner – vi har gjort feil!
Rasefremmede riksdagsmedlemmer i Sverige tilhører kriminelle klaner
Hva driver folk til å støtte flerkultur?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Steinar
Steinar
2 år siden

«Enighet och gemenskap». Eneste sted han får det er om han og sine vendte hjem igjen til sitt eget folk. En smeltedigel av ulike raser og kulturer skaper kun konflikter.

Steinar
Steinar
2 år siden

Svarte står sammen som gruppe.
Brune står sammen som gruppe.
Gule står sammen som gruppe.
Jøder står sammen som gruppe.
De eneste som er hjernevasket av jødisk media til å ikke stå sammen som gruppe, men omfavne sin egen undergang, er hvite.

I et flerkulturelt samfunn hvor ulike grupper lever tett sammen vil det naturligvis oppstå konflikter og hat, ettersom de ulike grupper har ulike egeninteresser og vil kjempe for sin gruppe. Flerkultur er oppskriften på borgerkrig.

Kim Andreassen
Kim Andreassen
2 år siden

For en klovn. Reis til ørkenen og krangl med kameler heller.

Håkon
Håkon
2 år siden

Svensken kommer til å trenger vår hjelp.

Thomas Wutzke Mosveen
Thomas Wutzke Mosveen
Svar til  Håkon
2 år siden

Helt enig, det er en ære og en plikt å støtte nordiske nasjonale brødre og søstre. Kort sagt jage ørkenrotter tilbake til hulene avskummet kommer fra. Heil seier!!!!

Morten
Morten
2 år siden

Tenk om noen hvite hadde sagt det mot innvandrere, da hadde det blitt plukket bort fra YouTube for lenge siden.

Anders (Nordland)
Anders (Nordland)
2 år siden

Frekke jævla ######!