Hjem Nyheter Norden Sekretæren for arabisk organisasjon erklærer rasekrig i Sverige

Sekretæren for arabisk organisasjon erklærer rasekrig i Sverige

FLERKULTUR I et trollaktig Youtube-klipp går den arabiske sekretæren for «Nordiska avdelningen» ut med en åpen oppfordring om rasekrig i Sverige. Den revolterende sidens hovedfiende oppgis samtidig å være Sverigedemokraterna.

Logo: «Nordiska avdelningen»

Frihetskamp har tidligere skrevet om det Arabiska partiet i Sverige og ulike utspill som har blitt gjort av partiets sekretær Krar Al-Hamede. Partiet har nå byttet navn til Nordiska avdelningen (NA).

I det som viser flere tegn på å være en trolling, går nå Al-Hamede som sekretær for NA i et Youtube-klipp ut med en krigserklæring mot «den svenske staten».

En væpnet konflikt er visstnok planlagt og den kommer til å innledes om/når Sverigedemokraterna (SD) «tar makten» i landet, erklærer han.

Al-Hamede deklarerer:

Om Sverigedemokraterna blir staten så kommer vi til å bedrive voldsom væpnet motstand mot staten. Vi finnes i hele Sverige: fra Haparanda, Piteå, selv ned til Trelleborg, Gøteborg og Stockholm – og i Midt-Sverige også. Vi er klare: i samme øyeblikk som Sverigedemokraterna får makten i landet, så kommer demokratiet til å ugyldiggjøres. Og da kommer vi også til å ugyldiggjøre den svenske loven. Og da blir borgerkrigen innledet.

Innenfor enkelte yrkesgrupper finnes det særdeles mange fiender mot «innvandrere» mener Al-Hamede. Han sier også «politiet som er rasister» samt «vektere som er rasister» oppfordres i klippet til å, sammen med «dommere, nemdemenn» – «som er sverigedemokrater» – «passe dere jævla godt». Al-Hamede fortsetter:

Nemdemenn, dommere, leger og så videre: dere kommer ikke unna vårt grep. Det dere har gjort mot oss innvandrere er utilgivelig og vi kommer ikke til å inngå noe kompromiss.

Al-Hamede sier han er positivt innstilt til Socialdemokraterna og mener at NA (Nordiska avdelningen) er klare til å forhandle med dem:

I samme øyeblikk så vil jeg si at socialdemokraterna er et bra parti og jeg som sekretær er klar til å forhandle med sossene for å sette alt i orden igjen.

I sammenhengen fortjener det å bli nevnt at Al-Hamede har tidligere også uttrykt respekt for Den nordiske motstandsbevegelsen, som, skrev han den gangen, «er det partiet i Sverige som våger å stå for sine meninger og for sitt folk».

Les også:
Over 11 millioner bor nå i det flerkulturelle Sverige – kun 4 millioner arbeider
Hver fjerde kvinne i Sverige våger ikke lenger å gå ut som følge av flerkulturen
Svenske innbyggere i flerkulturelle områder er livredde – halvparten våger ikke å gå ut
Dagens video: Svensk politimann erkjenner – vi har gjort feil!
Rasefremmede riksdagsmedlemmer i Sverige tilhører kriminelle klaner
Hva driver folk til å støtte flerkultur?