Hjem Nyheter Norden Selskaper kaster seg på homotoget – lanserer pride-produkter

Selskaper kaster seg på homotoget – lanserer pride-produkter

6

SVERIGE To kjente svenske varemerker har kastet seg på homotoget, og lansert produkter med regnbuemønster. Som vanlig er det PK-floskler som brukes som begrunnelse.

Det er det velkjente friluftsmerket Fjällräven og møbelgiganten IKEA som nylig har lansert produkter med regnbuemønster, og dermed kastet seg på (under?) homotoget.

IKEA har valgt å produsere en ny variant av sin populære blå og gule plastpose, ikledd homolobbyens farger. Begrunnelsen er det sedvanlige PK-oppgulpet.

– Vi har jo et motto at alle mennesker er like mye verdt og velger å markere dette gjennom symbolske saker, forteller Tine Björemann ved IKEA.

– Homoflagget fanger ånden i nordisk friluftsliv, anser Fjällräven.

Fjällräven på sin side har lansert en pride-variant av den ikoniske ryggsekken Kånken. Ryggsekken tilbys ikke bare i voksenvariant, men også til barn, for foreldre som vil bruke sine egne barn til å markedsføre homolobbyens agenda. Også Fjällräven presenterer løgnaktig politisk korrekt svada som begrunnelse.

– Naturen har ingen fordommer – regnbuen har blitt et symbol for mangfold, åpenhet og likestilling og fanger derfor ånden i friluftslivet perfekt. Med Kånken Rainbow hyller Fjällräven ethvert individs frihet til å uttrykke seg selv.

At Fjällräven anser at seksuelle avvikelser og perversjon går hånd i hånd med friluftsliv, sier jo litt om selskapet. At de heller ikke har fått med seg at naturen er en kraftig motstander av slikt, er jo også en smule merkelig.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Dr.Phil
Dr.Phil
3 år siden

Dette skal altså PRESSES PÅ folk, og de forventer da mer støtte?

Frida
Frida
3 år siden

Jeg hater at regnbuen nå er et symbol for homofili. Regnbuen er et av de vakreste natur fonemene i verden og det at det ikke går an å se en på noe uten at det representerer hylling av perversjon irriterer meg grenseløst.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
3 år siden

Och dessa ryggsäckar från Fjällräven ska naturligtvis tillverkas i sweatshops i Kina, gärna av underbetalda barn.
Där skiter man i miljö, arbetsvillkor och «mangfold, åpenhet og likestilling». Tanken om alla likas värde uppfattas där som sig bör som en absurditet.
Men signalerar de bara bög så klarar de sig undan all kritik från de «goda» som står upp för mänskliga rättigheter.
Ikea är naturligtvis inte ett uns bättre.

Mari Tchjavenkorevti
Mari Tchjavenkorevti
9 måneder siden

Det er over 1000 dyrearter som er homofile, så dere bør kanskje dette dere bittelitt inn i hva naturen eeegentlig «hater». 😑

Navn
Navn
Svar til  Mari Tchjavenkorevti
9 måneder siden

Ifølge homofil selvproklamerings propaganda er det vel det.

Men om det er sant blir en annen sak .

Gjallarhorn
Gjallarhorn
Svar til  Mari Tchjavenkorevti
9 måneder siden

Avvik eksisterer naturligvis i naturen, liksom pedofili og incest, men det betyr ikke at det er NATURLIG, noe friskt og bra, hva et samfunn bør løfte opp og sette som norm. LHBTQP-sekten misbruker ordet naturlig. Skulle man fulgt deres «logikk» så ville alt vært naturlig, kun fordi det eksisterer. Men ordet avvik tilsier altså noe som beveger seg utenfor det naturlige, altså det som var ment fra naturens side. Mann og kvinne var ment for hverandre, kun de sammen kan skape nytt naturlig liv, og således føre slekten videre. Hadde alle vært homofile så hadde naturlig fødsel vært umulig og… Les mer »