Hjem Nyheter Selverklært pedofil jobber for normalisering av sin legning

Selverklært pedofil jobber for normalisering av sin legning

USA En selverklært pedofil ønsker at pedofili skal bli akseptert på lik linje som andre seksuelle legninger.

pedo

En selverklært pedofil mann med navn Todd Nickerson promoteres av en amerikansk nettavis. Mannen sier han «ikke skammer seg» over å være seksuelt tiltrukket av barn, fordi han hevder han ikke gir etter for lystene.

Den 43 år gamle grafiske designeren, som ble født med én hånd og bærer protese, mener at pedofili bør aksepteres som en seksuell legning og at han jobber mot å forandre samfunnets forståelse av mennesker som har seksuelle tiltrekninger til barn. Han er moderator på nettforumet «VirPed», som er en forkortelse for «dydige pedofile» der medlemmer kaller hverandre for «etiske pedofile» eller «gullstjerne pedofile».

Todd gikk offentlig ut som en pedofil i en blogg for den kulturmarxistiske nettavisen (((Salon))) i september 2015. I et videoklipp produsert av nettavisen beskriver den pedofile mannen et møte med et jentebarn som fikk han til å oppnå utløsning. Videoen er redigert på en svært forstyrrende måte og kan oppfattes som ren promotering av pedofili.

Se videoen produsert av (((Salon))) nedenfor: OBS! Frihetskamp advarer mot ekstremt sykt innhold!

https://www.youtube.com/watch?v=-X6nskqfy5k

Selv om Todd er benekter å ha misbrukt barn, innrømmer han å ha hatt et øyeblikk av fristelse da han var barnevakt for den fem år gammel jenta.

Han innrømmer også at han tidligere var medlem av det han kaller et «usunt pedofilt forum», der han hevdet at barn ikke nødvendigvis ble skadet av seksuell kontakt med voksne, og at han ville vurdere det hvis det var lovlig.

Kilde:
‘I’m not a monster’ One-armed ‘virtuous paedophile’ reveals he is ‘not ashamed’ of being sexually attracted to children as young as THREE