Hjem Nyheter Europa Senegaleser forsøkte å drepe 51 barn i Italia

Senegaleser forsøkte å drepe 51 barn i Italia

2

TERRORISME En senegalesisk bussjåfør i Italia bortførte 51 skolebarn og deres ledsagere, tok de med på en times busstur før han tente på bussen ved en politisperring, med barna fremdeles inne i bussen. Dette som protest mot Europas flyktningepolitikk.

Foto: Reuters

Det var i den nord-italienske byen Cremona at den senegalesiske bussjåføren skulle transportere de to skoleklassene og deres ledsagere. Turen endte imidlertid i et flammehav utenfor Milano etter at mannen tente på bussen. Før han antente bussen skal han ha ropt: «Ingen kommer ut herfra i live!», og flere av barna skal ha vært bakbundet på hendene, og noen til setene. Han skal også ha kommet med verbale utbrudd som indikerer hvilke motiv han hadde som beveggrunn. Blant annet skal han ha motivert handlingen som en hevn for afrikanske flyktninger som har omkommet på Middelhavet, på vei til Europa.

12 barn og to voksne ble sendt til sykehus. Senegaleseren er tidligere dømt for fyllekjøring og seksuelle overgrep. Det er også ting som tyder på at han var på vei mot flyplassen i Milano, muligens med tanke på en større terrorhandling.

Om norske lokalpolitikere, som er rause i sine sosialbudsjett overfor såkalte flyktninger som ønsker å bli bussjåfører, vil vurdere denne handlingen i forhold til sikkerheten til norske barn – gjenstår å se.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Reodor
Reodor
2 år siden

Ervin Kohn til sin rike kompis Johan H. Andresen:

«Dette må være en av de beste protestene mot Europas inhumane flyktningepolitikk som jeg har hørt om på lenge.»

Harald
Harald
2 år siden

Vil Erna holde pressekonferanse og fordømme flyktninger og masseinnvandring? Vil hun kreve 1 minutts stillhet i det politiske hønsehuset? Vekker denne episoden vonde minner hos Erna?