Hjem Artikler Kronikk Senilt, hyklersk og korrupt: Vestlig lederskap i 2022

Senilt, hyklersk og korrupt: Vestlig lederskap i 2022

3

GLOBALISME Keiseren mangler ikke bare klær lenger. Han ser ut til å ha klort av seg både hud, sener og muskler mens bare et falmende og gulnet skjelett gjenstår.

Kollasj: Frihetskamp. Foto: U.K. Prime Minister (OGL v.3) / Youtube / Facebook.

Hvis du hadde reist fem år tilbake i tid og beskrevet for meg hvordan vestlig politisk lederskap ville sett ut i 2022 så hadde jeg nektet å tro på deg. Vi har nådd et nivå av klovneaktig inkompetanse og ondsinnet forsømmelse av ansvar som ville minne mer om Sovjetunionen ca. 1922 enn hva vi har lært å forbinde med det såkalte vestlige demokratiet. Hvis du tror jeg overdriver så bare ta et kjapt overblikk over antallet vestlige land med en akutt legitimitetskrise på samme tidspunkt.

Norge

Jonas Gahr Støre ydmyker seg. Skjermbilde: Youtube.

Mens de tidligere så seg fornøyd med å simpelthen ignorere den norske arbeiderklassen ser det fremover ut til at Arbeiderpartiets sjampanjesosialistiske nyliberale ledelse endelig har bestemt seg for å rive av seg de siste restene av den sosialdemokratiske masken og rette langfingeren mot Ola Nordmann fra sin balkong av privilegium mens Ola ber til Gud, Jesus og den Hellige Ånd om at vinteren må forbli mild så han vil nå våren ribbet til skinnet, men i det minste ikke ihjelfrosset.

Rett skal være rett, kamerat Moxnes og resten av Mao-brigaden kan sole seg i sine femten minutter i rampelyset over å ha hatt fullstendig rett vedrørende konsekvensene av Acer og importen av europeiske strømpriser. Fakturer deretter inn at tyskerne stenger ned sine siste atomreaktorer pga. «det grønne skiftet» (hvilket handler ene og alene om å tjene som enda et redskap for å utarme den vestlige middelklassen) samtidig som klinisk forstyrrede amerikanske (jødiske) eliter som har forstyrret importen av russisk gass over Ukraina og du har et sirkus uten like som i Europa. Det er ikke spesielt morsomt, men ingen kan hevde at det ikke er absurd.

Og tilbake har du den evige taperen Ola Nordmann som bare skal finne seg i den nye normalen mens staten håver inn enorme rikdommer som i typisk nyliberal stil vil pisses vekk på alt fra U-hjelp, homoseksuell propaganda og vindmøller. Og hvorfor skal vi stanse der? Hvis vi likevel skal drive staten som om vi levde i en Monty Python sketsj, la oss gjøre det offisielt. Til helvete med likestillingsdepartementet, la oss få et ødselsdepartement: «Ødselsdepartementet har som oppgave å brenne feite stabler norsk valuta til overs etter at man har betalt for eksperimentelle medisinske substanser fra jødiske farmasøytgiganter. Hvis du er blakk og uten strøm fordi den koster 250 øre per kilowattime kan du dessverre ikke varme dem ved pengeovnene fordi vi må opprettholde meterregelen.»

Hvis ikke dette overbeviser deg om at den nåværende norske eliten består av et kleptokrati hvis eneste mål er å rane deg og dine barn for alt dere eier så antar jeg ingenting vil gjøre det.

USA

Du er nødt til å ta hatten av for Joe Biden. I tillegg til å klare det kunststykket å alltid gi inntrykk av å alltid være fem sekunder fra å krepere har han utrettet det utenkelige, nemlig å overgå Donald Trump som USAs mest impotente og latterlige glorifiserte maskot. Det er en ganske imponerende prestasjon med tanke på at forgjengerens hovedbragder var å hjemme seg i en bunker mens BLM og Antifa brente ned landet og deretter sende sine mest glødende støttespillere for å innta kongressbygningen så han kunne få dem arrestert og torturert i føderale fengsler.

Nå, to år senere, kan vi konstatere at Joe Biden utgjør lite annet enn en siklende pinjata som dingles foran det amerikanske folk for å absorbere massenes misnøye med den mest dysfunksjonelle og jødiske staten på planeten mens utenriksminister Antony Blinken de-facto tjener som USAs første jødiske president. I en nylig meningsmåling utført av NBC svarte 70% av amerikanere at de ikke hadde noen tro på at landet kunne løse polariseringsproblemet og hele 76% svarte at de mente demokratiet er truet (av disse ville et betydelig antall sannsynligvis også ha svart at demokratiet allerede er dødt). Ideen om at den sionistiske okkupasjonsregjeringen i Washington D.C. tjener folket er like latterlig som ideen om at Joe Biden faktisk styrer sitt eget kabinett.

Og vet du hva det mest skremmende er? Denne fyren var den MINST latterlige figuren de hadde til rådighet for å erstatte Zion Don.

Storbritannia

Boris Johnson. Foto: U.K. Prime Minister (OGL v.3).

Statsminister Boris Johnson er et partymenneske heter det, men nå er festen over og det er fullt mulig at han vil bli tuppet ut av Downing Street. De siste ukene har statsministeren med den utsøkte frisyren vært kringsatt av rasende beskyldnere etter at det ble kjent at mens vanlige briter ble nektet begravelser for sine kjære i løpet av Covid-nedstengningene brøt Johnson sine egne regler med ville fester hvor alkoholen fløt fritt og meterregelen overtrampet.

Etterforskningen av hendelsen, som ble publisert mandag, konkluderte med at «partygate» påviste en total mangel på lederskap og dømmekraft. Det er imidlertid langt fra sikkert at skandalen vil koste Johnson statsministerposten, og det faktum at den ikke allerede har gjort det er bare nok et eksempel på at den nyliberale herskerklassen ser på lovene som de påtvang vestlige borgere med politibrutalitet og makt som en komplett spøk.

Canada

Foto: Facebook/Justin Trudeau.

Lørdag forrige uke kunne flere medier rapportere at Canadas statsminister Justin Trudeau (som sannsynligvis er en uekte sønn av den nylig avdøde Fidel Castro) flyktet fra sin egen hovedstad med halen mellom beina da ca. 50 000 lastebiler inntok Ottawa i protest mot tvangstiltak mot uvaksinerte.

En skulle tro at en ansvarlig leder ville ha møtt protesterende borgere og gjort et ærlig forsøk på å forhandle fram en løsning. I stedet publiserte Trudeau en passiv-aggressiv filmsnutt hvor han absurd nok holdt frem BLM som et eksempel på en fredelig protestbevegelse med mål han kunne stille seg bak. Hvorvidt en protestbevegelse er «demokratisk» og «fredelig» avhenger tydeligvis ene og alene om dens formål innretter seg etter nyliberale og anti-hvite verdier og har ingenting å gjøre med objektive fakta vedrørende vold og reell støtte fra massene.

Jeg kunne fortsette, men jeg tror poenget har blitt illustrert. Den nåværende vestlige «eliten» utgjør intet mindre enn den mest latterlige og korrupte kabalen av svin og klovner verden noensinne har sett. Ideen om at disse kvalmende hyklerne besitter noen form for moralsk overlegenhet over åpent autoritære regimer eller såkalte høyreekstremister blant deres egne borgere er så latterlig at det behøves en intens propagandakampanje 24/7 365 dager i året for å holde illusjonen av deres legitimitet i live. Disse menneskene og dette systemet fortjener null respekt. Alt det fortjener er ditt uforbeholdne hån og forakt.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 måneder siden

Russlemann treffer spikeren på hodet; våre vestlige, såkalte «ledere» er bortimot totalt inkompetente, uten moralsk autoritet, ofte latterlige, til offentlig beskuelse, som når Støre danser ifbm Pride. Og disse «lederne» belærer oss til stadighet om «pandemi» og «vaksinasjon», samtidig som de hisser til krig mot Russland(og Kina), mens de beviser for alle som vi se at de er i lommene til jødearistokratiet(og deres allierte), i Israel, USA og Europa.

John Andersen
John Andersen
3 måneder siden

Bra skrevet!

Holger
Holger
3 måneder siden

Veldig bra skrevet, helt enig.