Hjem Nyheter Sensuren på YouTube fortsetter – James Allsup kastet av plattformen

Sensuren på YouTube fortsetter – James Allsup kastet av plattformen

4

SENSUR Den populære politiske kommentatoren James Allsup ble nylig utestengt fra YouTube etter en ny runde i sensurkampanjen mot dissidenter som står opp for hvites rettigheter på plattformen.

Utestengelse av James Allsup kommer bare uker etter den amerikanske YouTube-profilen ble utestengt fra både Twitter og Instagram for brudd på «retningslinjer» til tross for at Allsup gjorde alt i sin makt for å holde seg innenfor de stadig strengere reglene for ytring.

Allsup, som hadde en halv million følgere på YouTube, var en av de mest populære pro-hvite røstene på YouTube og produserte filmer som blant annet avslørte hykleriet til kulturmarxistene og de anti-hvite løgnene i massemedia.

Flere andre populære kanaler som for eksempel «Way of the world» og «The Iconoclast» har denne uken har også blitt slettet fra YouTube, og skaperne har nå gått ut og oppfordret sine fans til å følge dem på det ytringsfrihetsvennlige alternative Bitcute. I et intervju med Red Ice sier skaperen bak kanalen «The Iconoclast» at kanalen hans med over 150 000 følgere ble slettet helt uten forvarsel og at han ikke fikk en ordentlig forklaring av YouTube på hvilke retningslinjer han har brutt.

Les også:
World Jewish Congress hyller Youtube-sensuren
Instrumental-artist kastes i Youtubes minnehull – for «hatprat»
ADL bak Youtubes nye sensur
Youtube lanserer massiv sensurkampanje mot «hat- og konspirasjonsvideoer»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Håkon
Håkon
2 år siden

Way of the World ble også fjernet fra YT forrige uke.

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Det er sikkert «muslimer» som står bak sensurkampanjene, og aldeles ikke jøder. Eller var det kineserne? *sarkasme*

trackback
2 år siden

[…] Casey opptrappingen av sensurkampanjen som pågår på YouTube. I begynnelsen av uken ble flere prominente systemkritiske kanaler slettet fra plattformen for brudd på «retningslinjer» uten nærmere forklaring. Nå viser det seg at den jødiske […]

trackback
2 år siden

[…] også: Sensuren på YouTube fortsetter – James Allsup kastet av plattformen World Jewish Congress hyller Youtube-sensuren Instrumental-artist kastes i Youtubes minnehull – […]