Hjem Nyheter «Sexekspert»: – Foreldre skal be sine spedbarn om tillatelse før de skifter...

«Sexekspert»: – Foreldre skal be sine spedbarn om tillatelse før de skifter bleie

UTENRIKS En såkalt sexekspert påstod nylig i et intervju at foreldre må skape en «samtykkekultur» for sine spedbarn, og be om tillatelse før de skifter bleie. Det fremgår imidlertid ikke hvordan man som forelder skal opptre om spedbarnet ikke vil «samtykke» til dette bleiebyttet.

Deanne Carson.

Australske ABC intervjuet nylig den såkalte sexeksperten Deanne Carson. På spørsmålet om hvilke klienter hun jobber med, svarte hun da at hun jobber med «foreldre, spedbarn og oppover».

Intervjueren undret da hvordan Carson kunne jobbe med barn allerede fra fødselen.

– Ja, det handler om å skape en samtykkekultur allerede i hjemmet. Derfor må foreldrene først få spedbarnets samtykke før de skifter bleie. Derfor bør foreldrene si: «Jeg tenker på å bytte bleien din nå, er det greit for deg?», svarte Carson.

Hun forteller dog ikke hva som skjer, eller hva konsekvensene vil bli, om barnet skulle nekte å «samtykke» til å få sin bleie skiftet.

Carson har åpenbart undervurdert sine lyttere og deres respons på internett, som i stor grad har gjort narr av henne og hennes «seksuelle ekspertise» i saken.

Den såkalte sexeksperten «identifiserer seg» som en person som har innsett at «det finnes et akutt og presserende behov for hvordan barn og tenåringer samhandler med digitalt seksuelt innhold», og valgte også i intervjuet, ikke overraskende, å ikke bruke benevnelsene «mor eller pappa» da hun snakket om familie og bleiebyttet.

Les også:
Svenske foreldre indoktrinerer sine barn til å bli kjønnsløse
Sterke reaksjoner på «barnebok» om pornografi
Mener seksualundervisning bør starte i barnehagen