Hjem Nyheter «Sexinspiratør» ønsker å se statlig subsidierte sexleketøy for barn

«Sexinspiratør» ønsker å se statlig subsidierte sexleketøy for barn

HOMOLOBBYEN I homolobbybladet «Ottar» skriver den såkalte sexinspiratøren Marika Smith at 12-åringer bør få sexleketøy av staten. I tillegg ønsker hun at vernepliktige skal få «øve på å ha sex» med «leker eller frukter».

Homolobbyen og Marika Smith. Foto: Public domain/sexinspiration.se .

I krønikeren «Do it for the kids», i RFSUs magasin «Ottar», skriver den såkalte sexinspiratøren Marika Smith om hvordan man kan få barn til å bli mer interessert i sex. Et forslag er at staten sender hjem gavekort på sexleketøy til 12-åringer:

Alle bør få et gavekort på et sexleketøy hjemsendt – en enkel vibrator, runkeegg eller tilsvarende – av myndighetene når man for eksempel fyller tolv, til bruk før du fyller 18, slik at man kan vente til peppen innfinner seg.

Et annet forslag fra Smith er at gavekortene deles ut i klasserommene slik at man kan «synkronisere utdelingen ved å snakke om egen lyst og nytelse på skolen».

Videre mener Smith at foreldre bør kjøpe hjem «noen billige vibratorer/runkeegg» så fort ens barn kommer i puberteten og så legge dem «i en boks på et skjult sted i hjemmet». Målet er at barna og «hens venner» skal kunne «ta dem i bruk når de vil, ingen spørsmål kommer til å stilles».

«La vernepliktige ha sex med frukter»

Under verneplikten mener Ottars «sexinspiratør» at soldater under trening, i tillegg til våpen og overlevelsestrening, bør få mer «konkret seksualkunnskap» enn det skolen «ikke vil og kanskje ikke bør dekke». Hun mener de vernepliktige bør få praktisere «praktiske sexteknikker» på «leker eller frukter». Ifølge Smith ville dette gitt «økt selvtillit og mer fokus på kontakt enn prestasjon».

Tidsskriftet Ottar handler ifølge RFSU om «sex og politikk» og er et av homolobbyens viktigste propagandaorganer. Marika Smtih er ellers mest kjent for sin podkast «Ekte Sex» og tilbyr på nettsiden sin alt fra «coaching» til «forelesninger» og «utdrikningslag».