Hjem Nyheter Norden Sexslave funnet lenket fast i kjelleren til innvandrer-kafé

Sexslave funnet lenket fast i kjelleren til innvandrer-kafé

SVERIGE To syriske menn er nå dømt for voldtekt etter at en svensk kvinne ble funnet lenket fast til et vannrør i kjelleren til kaféen mennene drev.

voldtekt

To syriske menn, som ble tatt i mot som flyktninger og fikk hjelp av liberale frivillige til å åpne en kafé i Helsingborg i Sverige, har nå blitt dømt for å ha voldtatt og holdt en svensk kvinne som sexslave i kjelleren av virksomheten de drev.

Det er den svenske nettavisen Fria Tider som rapporterer at etter svensk politi raidet en kafé drevet av to syriske flyktninger, 28-årige Khaled Azez Hegrs og 23-årige Tareq Bakkar, oppdaget de en kidnappet svensk kvinne som var lenket fast i butikkens kjeller. Det brutaliserte offeret hadde blitt holdt fanget og ble brukt av mennene som deres personlige sexslave og hadde gjentatte ganger blitt voldtatt og torturert av minst syv ulike arabiske menn.

Den ikke-navngitte kvinnen skal ha blitt kidnappet med pistol fra Malmö av en gruppe på fire arabiske menn som fraktet henne med bil til kaféen. Hun ble deretter lenket fast til et vannrør i kjelleren, hvor mennene gjentatte ganger skal ha gjengvoldtatt henne.

Myndighetene bekreftet i sin tiltale at så snart bilen ankom kaféen, skal tre andre arabiske menn ha ventet på offeret og begynt med å voldta den hjelpeløse kvinnen. Mennene tvang henne på en sofa og strippet henne naken før de utførte oral, vaginal og anal voldtekt. I minst ett tilfelle, skal hun ifølge politiet ha blitt voldtatt av to menn samtidig.

Nettavisen Avpixlat rapporterer at Hegrs og Bakkar ble dømt til fire års fengsel hver for grov voldtekt og må betale 250 000 kr i erstatning. Ingen av de to mennene ble dømt for kidnapping eller tortur. Myndighetene har blitt enige om å deportere mennene, selv om de domfelte har mulighet til å anke sine dommer, noe som de fleste domfelte innvandrere gjør. Utrolig nok så har retten fortsatt ikke klart å dømme de fem andre mennene som var med på voldtekten.

En annen kvalmende detalj er håndteringen av de såkalte flyktningene. Etter at Hegrs kom ulovlig til Sverige i 2010, fikk han lov til å bo som «udokumentert migrant» i landet, til tross for avslag på asylsøknaden. Når Bakkar kom i 2014, kvalifiserte han seg for nesten 7 000 kroner per måned i ytelser fra sosialtjenesten og fikk gratis skolegang – alt betalt av svenske skattebetalere.

Kilder:
Café Vattenpipa: Här hölls kvinnan som våldtäktsslav i källaren
Två migranter döms för gruppvåldtäkt
Syrian Refugees Open Hookah Shop, Cops Discover Sick ‘Secret’ In Basement