Hjem Nyheter Globalt Seymour Hersh: “Bidens administrasjon er drevet av blindt hat”

Seymour Hersh: “Bidens administrasjon er drevet av blindt hat”

GLOBALT Joe Biden og hans regime i Washington tar ikke dumme avgjørelser på grunn av dumhet. I stedet er det blindt hat som driver dem, sier journalist Seymour Hersh som mener å ha avslørt operasjonen bak Nord Stream-sabotasjen.

Nylig publiserte den jødiske journalisten Seymour Hersh en avsløring om sabotasjen på Nord Stream i september i fjor. Hersh mottok informasjon fra kilder innen en topphemmelig gruppe i Washington som planla handlingen og plasserte eksplosiver på de tysk-russiske rørledningene ved hjelp av norske kolleger.

Avsløringen har i stor grad blitt ignorert av media i Vesten, som i stedet valgte å blåse opp en påstand fra Washington om at en «pro-ukrainsk gruppe» sto bak angrepene.

Nylig ble imidlertid Hersh intervjuet på kinesisk fjernsyn om avsløringen hans, hvor han konsekvent avfeier Washingtons utspill om den «pro-ukrainske gruppen» som et røykteppe. Ifølge Hersh er det kun en ressurssterk statlig aktør som har evnen til å plassere og skjule eksplosiver på en av Europas viktigste infrastrukturer og deretter detonere dem med fjernutløsere.

– De forsøker å flytte fokus fra den story jeg skrev, som inneholder avgjørende spesifikasjoner. Jeg beskrev en prosess som begynte før jul 2021. De hadde en serie møter i et hemmelig rom i Det hvite hus som jeg indikerte at jeg vet navnet på, sier Hersh.

«De gjør det personlig i stedet for profesjonelt»

Ifølge Seymour Hersh var Nord Stream-sabotasjen den «dummeste avgjørelsen» på mange år av Washington. Ifølge journalisten er hele den amerikanske utenrikspolitikken «fullstendig idioti». Men ifølge Hersh er det ikke fordi, som du kanskje tror, ​​at president Joe Biden og hans håndlangere er dumme. I stedet hevder han at administrasjonen har «rikelig med etterretning», men at de likevel oppfører seg som idioter på grunn av Russlands president Vladimir Putin.

– Det er bare det som driver dem, som jeg tror er hat, fremfor alt hat mot alt som har med Putin å gjøre, men også mot selve kommunismen. De er iskalde krigere, de er ikke helt normale. Dette får dem til å gjøre dumme ting, forklarer Hersh.

Å hele tiden opptre antagonistisk mot Russland og Kina er, ifølge Hersh, irrasjonelt sett fra Washingtons perspektiv. Det har skapt splid mellom USA og land rundt om i verden, mens Russland og Kina har klart å smi nye allierte i Afrika, Asia og Sør-Amerika.

– De gjør det personlig i stedet for profesjonelt, sier Hersh.