Hjem Nyheter Norge Shoah.nu – «holocaust»-testen nå på norsk!

Shoah.nu – «holocaust»-testen nå på norsk!

4

HISTORIE Den kjente testen om andre verdenskrig og «holocaust» som har tatt Sverige med storm er nå tilgjengelig på norsk!

Skjermbilde: Shoah.nu.
Skjermbilde: Shoah.nu.

Under andre verdenskrig fremstilte Tyskland såpe og lampeskjermer fra døde jøder.

Slik lyder en av påstandene testtakeren bes ta stilling til i den norske utgaven av den kjente testen. Gjennom 10 spørsmål blir leseren presentert for forskjellige påstander eller spørsmål relatert til «holocaust», andre verdenskrig og Det tredje riket, og bes svare på om det medfører riktighet eller ei. Når svaret kontrolleres presenteres fakta om påstanden supplementert med avisutklipp, bilder og Youtube-filmer.

Test dine kunnskaper om andre verdenskrig på Shoah.nu – husk å dele testen med venner og bekjente!

Les mer: «Holocaust» er en bløff

4
Delta i debatten

avatar
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Johan GProverbs 26:11 Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

Stort sett veldig bra, og velegnet til å få både tvilere og troende til å tenke, og til å skjønne at de har vært utsatt for systematisk og vedvarende hjernevask om det såkalte «holocaust» gjennom skoleverk og ikke minst mainstream media. Slik kan det gjøres – lettfattelig og to-the-point. Med slike kunnskaper kan enhver skaffe seg argumenter i møte med både jødeelskere og «normies» som ikke vet så mye.

Johan G
Johan G

Når jeg tenker på alle de modige sjeler som har måttet ofre frihet, og ikke minst sitt liv, for bare å stille spørsmål!!! til denne løgnen, …jeg kjenner jeg får lyst til å vri hodet av jødemakten. Denne løgnen ble fabrikkert etter krigen og har blant annet fungert som smokescreen da den har trekt fokus vekk fra deres egne krigsforbrytelser. Denne løgnen har også gitt jødene enorme summer penger, styrket deres posisjoner i verdenssamfunnet, og ikke minst gjort dem fredet for enhver kritikk. Frekke jævla jøder. Deres løgner, uansett om de innfører lov som gjør det kriminelt å stille spørsmål,… Les mer »

trackback

[…] Shoah.nu er lansert. […]