Hjem Nyheter Norge OPPDATERT: SIAN-medlemmer utsatt for drapsforsøk

OPPDATERT: SIAN-medlemmer utsatt for drapsforsøk

11

NORGE Fem SIAN-medlemmer ble lørdag ettermiddag utsatt for drapsforsøk på E6 ved Mortensrud i Oslo. En kvinne skal ha blitt pågrepet.

Kvinnen som med vilje kjørte inn i SIAN sin bil på E6 ved Mortensrud i Oslo. Foto: Video.

Det var etter fire SIAN-markeringer på ulike steder i Oslo at en kvinne skal ha fulgt etter bilen til SIAN-leder Lars Thorsen og med vilje kjørt inn i den på E6 ved Mortensrud slik at bilen veltet og havnet på taket.

I bilen var også fire andre SIAN-medlemmer. En av dem skal være fraktet til sykehus.

– Det er ikke noe hyggelig å bli utsatt for en handling som kan medføre døden for de som sitter i bilen, sier Lars Thorsen til TV2.

Kvinnen ble kort tid etter pågrepet av politiet.

– Vi har kontroll på føreren som har kjørt bilen, som med vilje har kjørt på den andre bilen. Vedkommende er kjørt til arresten og siktet for forsøk på grov legemsskade, sier innsatsleder Tore Barstad.

OPPDATERING: Passasjer og eier av bilen som veltet Lars Thorsen sin bil på E6 ved Mortensrud i Oslo er nå, i tillegg til sjåføren, siktet i saken.

Ifølge NTB er kvinnene siktet for grov kroppsskade, hvorpå sjåføren i tillegg er siktet for forsettlig påkjørsel.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
11 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
7 måneder siden

Rasende muslimske kvinner, dypt krenket pga koranbrenningen til SIAN? Så rasende og krenket at de er villige til å drepe? Makes sense. Hellige bøker skal ikke brennes, selv om det er tillatt. Ufattelig berikelse vi har fått, takket være islamsk innvandring, aka invasjon, iverksatt av våre valgte politikere.

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
7 måneder siden

Håper det gikk greit med SIAN-folka. Dette er jo helt klart et drapsforsøk, men politi og media vil vel bagatellisere det og si det var deres feil pga. provokasjon. Er ingen SIAN-tilhenger, eller tilhenger av kontrajihad-bevegelsen, da jeg anser kontrajihad-bevegelsen generelt som en blindvei med helt galt fokus, fullstendig tamme når det kommer til rasespørsmålet og i verste fall hunder for Israel, men dette var ikke fortjent. Og kanskje ikke SIAN er like tamme som øvrige kontrajihadister? Ikke vet jeg. Man kan mene mye om denne koranbrenningen, til dels har den en positiv funksjon ved at man får frem hvor… Les mer »

torehund
torehund
7 måneder siden

Lars i diskusjon med «vakten» på islam senteret: «Det var straffbart å heise naziflagget på byarkivet i kristiansand» Javel, hvorfor så etter at NS folk skal bli straffet? Er vel redselen for å bli stemplet som rasist og nasist … Men, ja det var de gode som vant WW2 og gutta på skauen og slikt. Følgende ser vi nå som verden er preget av å bli påtvinget dette sosialdemokratiet, som ikke er annet en marxisme. Et begrep Lars har selv brukt flittig, men som ser ut å glemme når situasjonen blir stresset. På tide å bytte ut MIFF og andre… Les mer »

torehund
torehund
Svar til  torehund
7 måneder siden

Ser ut som jeg hørte feil, når jeg hørte samtalen igjen. «Det var ikke straffbart å heise naziflagget på byarkivet i kristiansand, fordi det ikke var rettet mot noen konkret person» Helt riktig juss av Lars Thorsen.

Roger M
Roger M
7 måneder siden

Hun får nok en miiiild straff, i forhold til det som ville vært vanlig om hun ikke var brun og SIAN ikke var koranbrennere.

J.H
J.H
7 måneder siden

Når skal de begynne å peke finger på jødene og Talmud? Eller er det bare bivirkningen de skal stange sine hoder mot? Tross alt er det noen som har en ledende rolle bak kulissene og har åpnet opp for muslimer til Europa, oy vey, de er visst jøder.

Jeg utfordrer dem, brenn en Talmud.

Stian
Stian
Svar til  J.H
7 måneder siden

Så enig. Kritiserer man koranen, men unnlater å kritisere talmuden som er 10 ganger verre, eller jødene som trekker i trådene og er årsaken til åpne grenser, da mister man troverdighet som opposisjon. Brenner de ikke talmuden også, så viser det bare hvilken stilling de har tatt til jødisk makt. Vi får se.

Roar
Roar
7 måneder siden

Helt utrolig at noen går i draps-modus pga. av at en bok brennes.

Holger
Holger
7 måneder siden

Hun påstod at det var i selvforsvar, haha. Det må være årets.

Kim Larsen
Kim Larsen
7 måneder siden

Godt det gikk bra med våre landsmenn. Vi jobber alle ulikt men det angrepet der var langt over streken.

Om ikke annet så gav det SIAN fantastisk god PR og den stille majoriteten vil nok gi dem all støtte selv om dem ikke sier det høyt.

Kvinnene burde bli hardt straffet og så repatriert tilbake til der de kommer fra.

Noen hevder de har norsk statsborgerskap men husk at en mus som er født i en stall kan aldri bli en hest.