Hjem Nyheter Norden Sigøynere forsøkte å stjele spedbarn

Sigøynere forsøkte å stjele spedbarn

2

DANMARK To kvinner forsøkte tirsdag formiddag å stjele et spedbarn fra et dansk foreldrepar, mens barnet lå i barnevogna.

Det var ved 10-tiden på tirsdag formiddag i bydelen Amager i København at hendelsen fant sted. Spedbarnet lå i barnevognen, da den ene forelderen via babycallen hørte noe unormalt.

To sigøynerkvinner forsøkte da å stjele både barnevognen og barnet. Ifølge Henrik Brix ved politiet så skal én av foreldrene ha sprunget etter kvinnene.

– Vi har mottatt en anmeldelse, og har pågrepet én kvinne. Det er snakk om to gjerningspersoner, to kvinner, og én av dem klarte å stikke av, sier vaktleder i Københavns-politiet, Henrik Brix til avisen.

Den pågrepne kvinnen er en 23-årig rumensk statsborger, og er kun siktet for tyveri. Barnet ble ikke skadet.

Kilde:
Hørte på babycallen at to kvinner forsøkte å stjele barnevognen med babyen deres

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
trackback
5 år siden

[…] Källor: Hørte på babycallen at to kvinner forsøkte å stjele barnevognen med babyen deres Sigøynere forsøkte å stjele spedbarn […]

Tom
Tom
5 år siden

Både det å stjele barn og bytte barn er noe sigøynere har gjort til alle tider. Og her har vi et eksempel på at dette overhodet ikke bare er gamle fordommer. Aldri stol på sigøynere eller jøder. De er samme rotløse skamløse nomade folk. Forskjellen på jøder og sigøynere ligger stort sett i IQ nivået.