Hjem Nyheter Norden Sigøynere kaster avføring på hverandre i Stockholm

Sigøynere kaster avføring på hverandre i Stockholm

4

ABSURDISTAN En video som viser sigøynere kaste sin egen avføring på hverandre, midt på lyse dagen i Stockholm, har gått viralt på sosiale medier.

Foto: Skjermdump – video Fria Tider.

Et videoklipp som viser to sigøynere kaste sin egen avføring på hverandre ble først lastet opp på TikTok mandag kveld, og har siden gått viralt på sosiale medier.

Midt på lyse dagen, ved Hammarby Allé i Stockholm, kunne sjokkerte tilskuere bevitne at en eldre sigøynerdame som kom gående plutselig løftet på kjolen sin og gravde etter sin egen avføring som hun deretter kastet på en annen sigøynerdame.

Videre i klippet kan man se den andre sigøynerdamen følge etter, hvorpå også hun løfter på kjolen sin og graver etter avføring for å kaste på sin rival.

«Hva i drithelvete er det som foregår? 2 «voksne» tanter driter i sin egen hånd og kaster på den andre, og på denne måten løser man en konflikt? Nei, det for rekke med internett for i dag. Det mest ekleste jeg har bevitnet», skriver en bruker på Twitter.

«Moderne krigføring!», skriver en annen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
8 måneder siden

Det er vel dette som er mangfold? Er det ikke fordomsfullt og en smule «rasistisk» å se ned på «roma» – sigøynere – fordi de bruker det de har for hånden – som egen dritt i dette tilfelle – når de er forbannet på hverandre? Skjellsord er neppe nok, det må sterkere krutt – eller dritt – til. Og – er det «bare kultur»? Eller ligger det til rasen og den antatt lave IQ? Man undres..

Holger
Holger
8 måneder siden

Ekkelt! Ekkelt!

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
8 måneder siden

Lever i drit og kaster om seg drit.

Robert
Robert
8 måneder siden

Det er lett å avfeie dette som galgenhumor, men når jeg tenker på hva vi som stolte menn og kvinner av Norden blir utsatt for av våre «folkevalgte» som fører en anti-hvit, folkefiendtlig politikk som leder til denne denne type perversiteter i våre gater, da blir jeg rasende. Hva gjorde vi før denne «berikelse», hva? Jeg skulle virkelig ønske vi hadde en faktisk ytringsfrihet, da kunne jeg ha skrevet hva jeg mener vi bør gjøre med denne type «mennesker».