Hjem Nyheter Norge Sigøynere stjal blomster fra grav – solgte de utenfor McDonald’s

Sigøynere stjal blomster fra grav – solgte de utenfor McDonald’s

DRAMMEN: Seks timer etter foreldrene hadde lagt ned roser på sin sønns grav, var de til salgs av sigøynere utenfor McDonald’s på torget i Drammen.

tiggere-640x369

Foreldrene besøkte lørdag formiddag sin sønns grav i anledning hans 27-årsdag. På graven la de ned 25 langstilkede roser. Senere på kvelden, da de dro tilbake for å sette opp gravlykter, oppdaget de at alle rosene var forsvunnet.

Familien koblet umiddelbart hendelsen til alle roseselgerne i Drammen sentrum:

– Jeg kunne ikke skjønne hvem andre det skulle være som ville tatt rosene. Og vi fikk rett. I en av bæreposene til to rumenske damer som satt på fortauet bak buss-skuret på McDonald’s, lå blomstene, forteller faren til Drammens tidende.

Familien tok umiddelbart kontakt med politiet og holdt «blomsterselgerne» under oppsyn. Operasjonsleder Morten Eriksson forteller at de mottok melding om tyveriet lørdag kveld og at en politipatrulje skal ha kommet «over to damer som delvis innrømmet å ha stjålet rosene». Til tross for tilståelsen hevder Eriksson det var lite politiet kunne gjøre. Dette da de ifølge ham må ta de på «fersken» for å kunne gjøre noe.

Kilde:
Solgte grav-roser