Hjem Nyheter Siktede involvert i «stormingen» av Kongressbygningen utsatt for vold og inhumane forhold...

Siktede involvert i «stormingen» av Kongressbygningen utsatt for vold og inhumane forhold i varetekt

1

USA Det har blitt rapportert om vold på grense til tortur utøvd mot siktede involvert i «stormingen» av den amerikanske kongressbygningen den 6. januar. I ett tilfelle skal en mann ha blitt delvis blind.

Illustrasjonsbilde.

Ifølge politico har mange av de siktede involvert i hendelsene ved den amerikanske kongressbygningen i flere uker blitt utsatt for forhold som etter den liberale statens egne prinsipper ikke kan kalles for noe annet enn inhumane. Dette har involvert 23-timers isolasjon daglig der de siktede som ennå ikke har blitt dømt for noen forbrytelse har blitt holdt i cellene sine uten menneskelig kontakt. I tillegg har flere av de innsatte hevdet å ha bli utsatt for trusler fra vaktene.

En av de innsatte, Ronald Sandlin, beskrev følgende i løpet av en kausjonshøring:

Meg selv og andre involvert i hendelsene den 6. januar frykter for livene våre, ikke med hensyn til hverandre men til fengselsbetjentene. Jeg forstår ikke hvordan dette er akseptabelt.

Videre hevdet Sandlin å ha blitt utsatt for «mental tortur» og at en av de andre siktede, Ryan Samsel hadde blitt utsatt for grov vold av betjentene med det resultat at han nå er blind på det ene øyet og har et brudd i hodeskallen.

Sandlin har også beskrevet at mishandlingen har hatt en rasemessig karakter, da de siktede er hovedsakelig hvite og flere av fengselsbetjentene har minoritetsbakgrunn.

En av de mest kjente blant de siktede, Richard Barnett, også kjent som mannen som ble avbildet med føttene på skrivebordet til kongressmedlem Nancy Pelosi, ble taklet i bakken av betjenter. Videre skal en av betjentene har erklært «I hate all white people and your honkey religion!».

«Honkey» er et rasebetinget skjellsord for hvite, typisk brukt av svarte amerikanere.

Historiene har blitt bekreftet av Samsels og Barnetts forsvarsadvokater.

Joseph McBride, forsvarsadvokat for Barnett har uttalt følgende:

Vi ser et mønster av mishandling rettet mot de siktede som holdes i varetekt med hensyn til det som skjedde den 6. januar. Det er målrettet. Det er hensynsløst. Det er uten stans.

Steven Metcalf, forsvarsadvokat for Ryan Samsel har sagt at volden mot hans klient ble utøvd i respons til en klage over mangel på toalettpapir. Samsels hender skal ha blitt bundet med strips, flyttet til en celle uten innsyn fra sikkerhetskameraer og blitt utsatt for grov vold.

Jeg har sett Ryan. Han har to blåveiser i dag, to uker senere. All huden har blitt revet av begge håndledd, hvilket viser stripsbåndene og hvor hardt de satt. Andre innsatte sa at ansiktet hans så ut som en tomat som hadde blitt trampet på..

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Arier
Arier
1 år siden

Jødediktaturet i USA kommer til å bli helt som sovjetunionen, det var tross alt hvite amerikaneres lydighet og feighet som muliggjorde jødenes folkemord på 100 millioner hvite europeere fra øst Europa til Tyskland. Ikke rart de vil ta våpnene fra dem nå, ellers kan de motsette seg å bli sendt i dødsleirer. Vi får se hva som venter oss i Europa.