Hjem Nasjonal kamp Simon Lindberg dømt for å ha hyllet Motstandsbevegelsens seier

Simon Lindberg dømt for å ha hyllet Motstandsbevegelsens seier

5

DEMOKRATUR Den nordiske motstandsbevegelsens leder ble tirsdag dømt for å ha utropt «Hill seier!» og samtidig hevet en knyttet neve i luften.

Likhet for loven?
Likhet for loven?

Simon Lindberg avsluttet sin tale på demonstrasjonen i Stockholm den 12. november 2016 med den velkjente hyllesten til den kommende nasjonalsosialistiske seieren. Lindberg anerkjente i Stockholm tingrett at han uttalte ordene og reiste armen i luften slik som aktor beskrev, men nektet for at det skulle være en lovbrudd.

Dommen kom tirsdag, hvor en uenig tingrett dømte Lindberg til bøter og betinget fengsel for «hets mot folkegruppe». Nordfront har vært i kontakt med Simon Lindberg som gir en kort kommentar:

— Det var ikke uventet. Hets mot folkegruppe er ikke en lov som er til for å beskytte minoriteter mot hets, men er en lov som bare eksisterer for å kunne tiltale oss i den politiske opposisjonen. Selvfølgelig vil jeg anke dommen.

Se den dømte talen i sin helhet her:

https://www.youtube.com/watch?v=oGWcrNbx_xs&feature=youtu.be&t=1h19m13s

Kilder:
Simon Lindberg dömd för att ha välkomnat Motståndsrörelsens seger

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Steffen Kismul
Steffen Kismul
4 år siden

»politisk korrekthet» kan dra til helvette og lenger!

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
4 år siden

Systemet børjar likna på en blind boxare som slår vilt omkring sig.
Vad er det man tror att man har lyckats med her?
De vet inte lengre vad de ska gøra. Byggnader och polisbilar sprengs. Det skjuts och rånas. Førorter brinner, kvinnor flickor våldtas, menn och pojkar dødas och misshandlas.. Sjukvården går på kne. Eldreomsorg och skola i fritt fall. Velferd och pensioner snart ett minne blott.
Mitt i allt detta infernaliska kaos står Motstandsbevegelsen rakryggade.
Hell Simon Lindberg!
Hell Den Nordiske Motstandsbevegelsen!
Hell Seger!

Tom Hauge
Tom Hauge
4 år siden

hmm så muslimer kan stå og skrike at de skal utrydde det ene folkeslaget etter det andre uten noen form for straff! Men når en hvit løfter armen og hyller den kommende seier da skal himmel og jord settes i bevegelse? Er det fortsatt noen hvite som ikke ser hykleriet og forskjellsbehandlingen mot oss ? I isåfall klarer ikke jeg å ha sympati med de lenger. Ignoranse er ikke lenger noen unnskyldning

Johan G
Johan G
4 år siden

Likhet for loven…nja… https://i.imgur.com/GOcqFBy.png

Tenk at man i 2018 kan bli dømt for å heve en knyttet hand. Oi, for en utvikling.
Det vil si om du er hvit, heteroseksuell og nasjonalsosialist så kan man altså bli dømt for å heve en knyttet hand i vårt naboland Absurdistan.

Thule
Thule
4 år siden

Når man hilser med åpen hånd signaliserer man til andre at man er ubevæpnet og kommer i fredelig ærend. Men for de som ønsker evig krig, splitt og hersk er vel dette regnet som «hat» siden fred er det motsatte av hva de ønsker. At man havner i fengsel for en fredelig hilsen sier alt om hvem som styrer. Men dette er åpenbart for alle rederlige sjeler allerede. Det finnes ingen unnskyldning for uvitenhet lengre.