Hjem Nasjonal kamp Simon Lindberg taler til nasjonen

Simon Lindberg taler til nasjonen

4

MOTSTANDSBEVEGELSEN Den nordiske motstandsbevegelsens leder presenterer her sine visjoner for det frie Norden fra motstandens høyborg i Dalarna.

I forbindelse med det svenske riksdagsvalget har lederne for de svenske partiene den siste uken holdt taler til nasjonen på den svenske rikskringkasteren SVT. Talene er utformet for å kortfattet beskrive partienes visjoner for Sverige ti år fremover i tid.

Onsdag holdt statsminister Stefan Löfven den siste partileder-talen som sendes på SVT.

I går presenterte Frihetskamps søsterside Nordfront en tale til den svenske nasjonen fra Den nordiske motstandsbevegelses leder, Simon Lindberg, der han snakker om hans fremtidige visjoner for det frie Norden. I talen sier Lindberg at Den nordiske motstandsbevegelsen er et unikt alternativ som tar skjebnespørsmål som å stoppe masseinnvandringen og starte repatrieringen på høyeste alvor.

Vi går også til valg som det eneste partiet som ikke består av politikere. I dette har du som ser og hører meg her i dag en garanti for at jeg virkelig mener hvert ord jeg sier. Min stemme er ærlig og ren, og jeg prøver ikke å adlyde noen øvrighet, ikke underkue meg noens vilje, eller tilpasse meg eventuelle spilleregler.

Du kan lese mer om Den nordiske motstandsbevegelsens deltagelse i det svenske riksdagsvalget og få en oversikt over Motstandsbevegelsens kandidater på den svenske partisiden ved å klikke HER.

Hør hele talen nedenfor:

https://youtu.be/t9Rztah6gjM

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Her fremviser Lindberg ekte Statesmanship til forskjell fra andre ymse bevegelser som egentlig mest av alt ønsker å forbli subkulturelle fenomener.

Terningkast 6 for en normievennlig tale:-)

Halvor
4 år siden

Ja, dette er seriøst og overbevisende. Men det har jeg inntrykk av at Lindberg er. Men, som nordmann opplever jeg likevel at det først og fremst er til svenskene Lindberg taler. Jeg har inntrykk av at den «nordiske visjonen» til Motstandsbevegelsen kun er på skissestadiet, og at det er en rekke forhold som behøver å problematiseres og drøftes ‒ grundig ‒ før det eventuelt vil være korrekt å snakke for mye om den nordiske nasjonen. Sånn sett kan det være mest hensiktsmessig å se på den eksisterende pan-nordiske Motstandsbevegelsen som et strategisk samarbeid mellom nasjonalsosialister i de fem nordiske landene.… Les mer »

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Halvor
4 år siden

Det er på tide at etniske NordEuropeere nå legger landegrensene til side og heller fokuserer på sin felles biologi, sin felles kultur og opphav. Noe som nemlig betyr mye mer enn NASJONALITET. Burde bli mer fokus på en Uavhengig Nord Europeisk Union, som selvsagt må være Helt uavhengig av jødene og dems kapitalistiske spill . Hadde dette latt seg gjøre, ville vel noe av hva Hitler drømte om gått i oppfyllelse. Det virker i grunn som om det er akkurat det jødene er ShitScaredOff at er i ferd med og skje. Derfor preacher dem stadig mer om «nazistiske holdninger» Proklamerer… Les mer »

Roar
Roar
Svar til  Halvor
4 år siden

Jeg tror nok det er fordi det i denne omgang er rettet til det svenske folk og Sveriges pågående valgår. Ellers har jeg ikke inntrykket av at den nordiske visjonen er på skissestadiet, og at Lindberg skulle fokusere for mye på Sverige. Tross alt er det Lindberg som innførte Nordenrådet, han som knyttet de nordiske land tettere sammen og istedet for å kalle Sveriges gren for Den svenske motstandsbevegelsen, nå bruker benevnelsen Den nordiske motstandsbevegelsen om alle. Jeg ser en alt mer tydeligere nordisk visjon, og helt sikkert vil den bli enda tydeligere med tiden også.