Hjem Nasjonal kamp Simon Lindberg tiltales for «hets mot folkegruppe»

Simon Lindberg tiltales for «hets mot folkegruppe»

5

MOTSTANDSBEVEGELSEN Den nordiske motstandsbevegelsens leder, Simon Lindberg, ble mandag tiltalt for den svenske såkalte rasismeparagrafen «hets mot folkgruppe».

Mandag ble det tatt ut tiltale mot Den nordiske motstandsbevegelsens leder, Simon Lindberg, gjeldende «hets mot folkgruppe», som kan likestilles med den norske «rasismeparagrafen». Den såkalte forbrytelsen skal ha blitt begått da Lindberg talte på Motstandsbevegelsens demonstrasjon i Stockholm den 12. november ifjor.

Aktor mener at det på grunn av sin sammenheng, kan ha vært ulovlig da Lindberg ropte «Hill seier!» og hevet sin høyre arm med neven i været. Lindberg erkjenner gjerningen, men mener det er langsøkt at det skulle være ulovlig.

– Å få en hyllest til vår kommende seier, til å være hets mot en folkegruppe er svært langsøkt og er et tydelig forsøk fra systemet til å atter igjen flytte frem sine posisjoner mot oss i den sanne opposisjonen.

Lindberg anser det er et bevisst trekk at tiltalen kommer akkurat nå, med bare noen få uker igjen til demonstrasjonen i Göteborg.

– Tidspunktet er bemerkelsesverdig. Det er nesten ett år siden demonstrasjonen i Stockholm. At man har ventet så lenge føles planlagt, med tanke på demonstrasjonen i Göteborg den 30. september. Man vil helt enkelt forsøke å skremme meg fra å tale og våre demonstrasjonsdeltakere fra å delta, sier Lindberg og avslutter med følgende ord:

– Jeg håper dette kan få enda flere til å møte opp i Göteborg den 30. september. La dere ikke skremme, gå stedet med i kampen mot forbryterne!

Kilde:
Simon Lindberg åtalas för hets mot folkgrupp!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Johan G
Johan G
5 år siden

Oida, tenk noe så «kriminelt» som å si hyll seier. Og ikke nok med det, en hilsen med knyttet hånd, slik som negressen Tess gjorde foran demonstrasjonstoget i Falun. Oi oi oi…så «kriminelt»

Når systemet ikke kan finne måte å gripe en på, da kokes det ihop nye lover og tolkninger. Skittent triks!

Dynamo
Dynamo
Svar til  Johan G
5 år siden

Borlänge*

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Å tråkke på politisk sensitive tær er åpenbart en forbrytelse idag. Såkalt hatkriminalitet er kulturmarxistisk lovgivning av verste slag, og kan ramme alle som ytrer et negativt ord om en folkegruppe, uansett hvor faktisk korrekt en slik ytring er, f.eks. at deres gjennomsnitts-IQ ligger rundt 70(somaliere).

Tom
Tom
5 år siden

Fy faen her prøver ikke engang svenske myndigheter å straffe arabere og andre undermennesker for voldtekt av svenske barn men en så «alvorlig forbrytelse» som ett «hill seier» det tar de tak i. Jævla patetiske raseforrædere jeg gleder meg til dagen dere får som fortjent!