Hjem Nyheter Europa Sint jødinne erkjenner at jødene anser europeere som deres fiender

Sint jødinne erkjenner at jødene anser europeere som deres fiender

12

JØDISK RASISME Brooke Goldstein i USA anser at europeere er onde antisemitter siden EU tvinger slaktere til å bedøve dyrene før de slaktes. Smertefri slakting er ikke kosher.

Brooke Goldstein. Jødisk anti-hvit rasist. Foto: Twitter. Kollage

Den jødiske juristen Brooke Goldstein, som arbeider for jødiske interesser, uttrykte seg rasende på Twitter over EUs nye lov om økt dyrevern, hvilket medfører at rituell slakting uten bedøvelse forbys.

På Twitter skriver hun ironisk «gratulerer» til alle europeere, som via den nye lovstiftelsen «beviser sin trangsynthet» mot jødiske dyreplager-behov.

Enkelte former av rituell dyreslakting kan komme til å bli forbudt i alle EU-land.

Gratulerer dere har akkurat deklarert deres trangsynthet til verden. Dere er en primitiv og svaksynt domstol. Det jødiske folket vinner alltid mot våre fiender. Og Europa kommer til å føres tilbake til middelalderen. # StoppaJudeHatet.

Med dette innlegget erkjenner jødinnen Brooke Goldstein at jødene betrakter europeere som sine fiender, og at hva vi enn gjør så kommer jødene til å ivre etter å seire over oss og straffe oss; i dette konkrete tilfellet fordi Europadomstolen vil slå ring om dyrevernet, hvilket krasjer med jødedommen og deres grufulle kosher-lover og kultur.

Goldstein uttrykte dog ingen avsky over at EU-domstolen med de nye reglene også berører muslimenes tradisjonelle halal-regler.

Det beregnes at det finnes omtrent 1,4 millioner jøder i Europa, samtidig som det finnes minst 26 millioner muslimer på vårt kontinent. Særlig Sverige, Frankrike, Storbritannia og Tyskland er etter den orkestrerte masseinnvandringen blitt muslimtette europeiske land.

Les også:
Dagens video: Kosherslakting – dyreplageri etter jødisk skikk
Ervin Kohn: – Slakteloven er antisemittisk

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
12 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Å huff, tenk så antisemittisk å ikke tillate dyreplageri. Må være EUs første gode handling.

Anders (Nordland)
Anders (Nordland)
Svar til  Gjallarhorn
1 år siden

Stolt antisemitt

Espen
Espen
Svar til  Gjallarhorn
1 år siden

Det samme gamle mønsteret går igjen og igjen, de kler på seg offerkoften og griner ut over at de ikke kan gjøre ondskap i fred. Faens så trøttende.

Inge
Inge
1 år siden

Skulle jo tro at man i 2020 forstod at det finnes mer humane måter å slakte på.

Inge
Inge
1 år siden

Trangsynt er vel de som enda den dag i dag holder på med slaktemetode som de gjorde i steinalderen. Kanskje ta av seg skylappene og se andre alternativer.

Morten
Morten
1 år siden

Hvorfor et sånt behov for å plage dyr og mennesker? De er jo syke tvers gjennom. Er det så rart at mange avskyr jøder?

N.S
N.S
1 år siden

Psykopatiske trekk. De forstår ikke at det å plage dyr, mishandle små spedbarn og forvolde ødeleggelse mot andre er galt.

Gøran M
Gøran M
1 år siden

Hun er faen ikke riktig i hodet. # StoppaJudeHatet? Det er vel med god grunn at sånne som henne blir hatet. Drittkjerring.

Anders (Nordland)
Anders (Nordland)
1 år siden

Empati er noe jødene mangler

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Her kan jøde- og muslim»hatere» slå minst to fluer i en smekk. Forby jødisk og muslimsk slaktemetode(schachtning og halal), samt rituell omskjæring av guttebarn. Iflg jødiske «lærde» vil da jødene bli tvunget til å forlate land som innfører slike lover. Slik jeg ser det er dette veien å gå – som feks Island forsøkte men gikk tilbake på – for å bli kvitt især jødene, og i neste omgang muslimene. Men det er nok for mye å håpe på. Da Frp foreslo forbud mot omskjæring av babyer, altså guttebarn, oppsøkte en delegasjon jøder Siv Jensen, og vipps ble forslaget lagt… Les mer »

Anders (Nordland)
Anders (Nordland)
Svar til  Proverbs 26:11
1 år siden

Helt enig, lovene må innføres.

Roy Vey
Roy Vey
1 år siden

Motstandsbevegelsens politikk må innføres, da vil natur og dyreriket trives. Så kan jo slike som henne gjerne besøke jungelen og plage løver med bare knyttenevene.